Auto delovi Lancia Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Lancia Novi Beograd
ap-sporting-auto-delovi-lancia

AP Sporting

Novi Beograd, Jurija Gagarina 27 011 3180101
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI LANCIA BEOGRAD AP SPORTING Nudimo Vam širok asortiman auto delova za marku vozila Lancia, po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-beocar-auto-delovi-lancia

Auto delovi BEOCAR

Novi Beograd, Omladinskih brigada 7b 011 3129222
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI LANCIA BEOGRAD AUTO DELOVI BEO CAR BEO-CAR svojim kupcima nudi bogatu ponudu autodelova iz putničkog programa Lancia, kao i prateći asortiman auto kozmetike, motornih ulja, akumulatora i auto guma.
kit-commerce-auto-delovi-lancia
AUTO DELOVI LANCIA BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Lancia vozila u regionu.
alfa-fiat-lancia-auto-otpad-marko-auto-delovi-lancia
AUTO DELOVI LANCIA BEOGRAD ALFA FIAT LANCIA AUTO OTPAD MARKO Auto otpad Marko svim vlasnicima italijanskih vozila nudi polovne originalne rezervne delove za sve tipove Alfa Romeo, Fiat i Lancia vozila, uz ugradnju svih kupljenih delova.
Takođe,bavimo se otkupom polovnih i havarisanih vozila.
tomasovic-car-system-auto-delovi-lancia
AUTO DELOVI LANCIA BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM Tomasović Car System u svojoj ponudi ima delova za LANCIA vozila.
Preduzeće Tomasović Car System (TCS) već dugi niz godina snabdeva tržište homologovanim rezervnim delovima za sve tipove vozila, a u svom renomiranom servisu vrši ugradnju istih.
Zahvaljujući svom profesionalnom odnosu, stručnosti i obostranom poverenju koje je naše preduzeće izgradilo sa svojim kupcima i korisnicima naših usluga, broj naših klijenata iz godine u godinu beleži neprestani rast – kako među fizičkim, tako i među pravnim licima.
Italijanski proizvodjač automobila Lancia je je osnovan u Torinu 1906. Jedan od osnivača je bio italijanski vozač i inženjer Vinzenzo Lancia. Godine 1969 je firmu preuzeo koncern Fiat Group. Do 1975 Lancia je, osim putničkih automobila, proizvodila i teretna vozila, autobuse i vojna vozila. Danas, Lancia proizvodi samo putničke automobile, koji su luksuzna alternativa modelima koje nudi Fiat. Prioritet proizvodnje Lancia je konkretan doprinos komforu putnika, kontrola voznih karakteristika, aktivna bezbednost i mnogi drugi elementi. Pedesetih todina je Lancia učestvovala u mnogim trkama, u kojima je bila veoma uspešna. Za trke su korišćeni serijski automobila sa posebnom opremom i audo delovima a takodje prototipovi konstruisani isključivo za takmičenje. Srazmerno naprednom inženjeringu, rezultati postignuti na relijima i mitinzima širom Italije i Evrope ubrzo su Lančiju stavili na pijedestal najuspešnijih trkačkih kompanija tog vremena. Hidraulični kočioni sistem, unapređene prednje i zadnje kočnice kao i automatsko otvaranje prtljažnika su samo neke od inovacija koje su ove automobile stavljale daleko ispred konkurencije.
Back to Top