Auto delovi Mitsubishi Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Mitsubishi Savski venac
a-auto-strahinja-auto-delovi-mitsubishi

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI MITSUBISHI BEOGRAD A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Mitsubishi.
japan-x-auto-delovi-mitsubishi

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI MITSUBISHI BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za MITSUBISHI vozila.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-mitsubishi
AUTO DELOVI MITSUBISHI BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Kao deo Mitsubishi poslovnog konglomerata, Mitsubishi Motors je stekao svoje mesto na japanskom i međunarodnom tržištu automobila. Istorija kompanije počinje negde 1917. godine, kada je proizveden prvi Mitsubishi model sa sedam sedišta. Nakon Drugog svetskog rata kompanija je ozbiljnije ušla u proizvodnju automobila, proizvodeći model Mizushima i skuter sa imenom-Srebrni golub. Onda je došlo do rascepa bivšeg konglomerata, jer saveznici nisu videli japansku industriju kao profitabilnu. Godine 1982. Mitsubishi će ući na američko tržište sa modelima Tredia sedan, Cordia i Starion kupe. Do kraja 80-ih, Mitsubishi je ostvario proizvodnju od 1,5 miliona vozila širom sveta. To, u kombinaciji sa ekonomskom krizom u regionu Azije izazvalo je Mitsubishiju gubitak profita, pa čak i potrebu za smanjenjem proizvodnje. Nova vrsta automobila, revitalizovani modeli i napredna razmišljanja je ono što je donelo da se Mitsubishi vrati na kolosek. Danas MMC ima svoja proizvodna postrojenja u preko 30 zemalja sveta a njena prodajna i post prodajna usluga dostupna je u preko 170 zemalja. Od samog početka kombinacija kreativnog inženjeringa i preduzetničke energije predstavlja Mitsubishijev zaštitni znak.
Back to Top