Auto delovi Saab Šabac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Saab Šabac
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-saab
AUTO DELOVI SAAB.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA SAAB.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-saab
AUTO DELOVI SAAB BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Saab vozila u regionu.
Saab Automobile AB je švedski proizvodjač automobila. Sedište firme je u gradu Trollhättan. Saab je proizvodjač ekskluzivnih automobila, i od svog osnivanja poznat svojim pionirskim inovacijama u oblastima kao što su ergonomija, zaštita životne sredine, bezbednost putnika i turbo motorima. U 1990 Saab je kupio General Motors, koji ga je u 2010, prodao holandskom proizvodjaču luksuznih automobila Spyker Cars NV. Saab je u početku bio automobilska divizija proizvodjača aviona. Osnovna delatnost je bila proizvodnja aviona za švedsko vazduhoplovstvo, u pripremama za odbranu zemlje u ratu koji se spremao. Na kraju rata potražnja aviona je opala i firma je počela da traži alternativnu proizvodnju. Godine 1949 je Saab ušao na tržište SAD, sa modelom Saab 92. U januaru 2010 General Motors je pristao da proda Saab holandskoj kompaniji Spyker. General Motors će i dalje snabdevati Saab motorima i menjačima i auto delovima, a novi modeli Saab 9-4X će se proizvoditi u GM fabrici u Meksiku. Proizvodnja u fabrici u Švedskoj je ponovo počela u martu 2010.
Back to Top