Auto delovi Škoda Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Škoda Novi Sad
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-skoda
AUTO DELOVI ŠKODA.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA ŠKODU.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-skoda
AUTO DELOVI ŠKODA BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Škoda vozila u regionu.
automarket-011-auto-delovi-skoda
AUTO DELOVI ŠKODA BEOGRAD AUTOMARKET 011 Kao težnja vlasnika matične firme KMS da što više odgovori potrebama svojih partnera i kupaca za potrebama servisa i većeg asortimana, u toku je izgradnja poslovno, magacinskog- serviskompleksa.
Da li ste znali da je Škoda jedna od najstarijih fabrika automobila na svetu? Osnovana je davne 1894. godine i ove godine slavi svoj 122. rođendan. Pre Drugog svetskog rata proslavila se svojim automobilima moderne koncepcije i smelog dizajna. Nakon rata, sredinom pedesetih godina, uprava je shvatila da klasična koncepcija njenih modela sa motorom napred i pogonom na zadnjim točkovima neće biti dovoljno konkurentna u predstojećim vremenima, pa je dala nalog timu inženjera da osmisli potpuno novo vozilo modernog koncepta i dizajna, dovoljno jeftino za domaće kupce, a opet dovoljno atraktivno i konkurentno za izvoz. Pored želje za modernim automobilom, jedan od imperativa bilo je i smanjenje troškova proizvodnje. Kako su bili na potpuno neispitanoj teritoriji, temeljni Česi su spremili čak tri vrste prototipova, svi sa različitom postavkom mehanike i motorizacije, kako bi ispitali kojim pravcem treba ići. Tako je nastala čuvena Škoda 1000MB. Model „1000 MB” je bio izuzetno popularan u tadašnjoj Jugoslaviji, pa je svaki kontigent koji bi stigao na tržište bio razgrabljen. I danas su škodina vozila u našoj zemlji izuzetno vožena, pa samim tim i originalne škodine auto delove možete naći veoma brzo i lako.
Back to Top