Auto delovi Smart Subotica

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Smart Subotica
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-smart
AUTO DELOVI SMART.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA SMART.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-smart
AUTO DELOVI SMART BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Smart vozila u regionu.
Firma je osnovana kao zajedničko ulaganje kompanija Swatch i Daimler-Benz u švajcarskom gradu Biel 1994. godine a prvobitno ime je bilo Micro Compact Car AG. Danas, je sedište ovog proizvodjača micro i mini automobila u nemačkom gradu Boblingen a proizvodni objekti su u francuskom gradu Hambah. Izgled mikro automobila marke Smart je prvi put predstavljen 1997. na frankfurtskom sajmu IAA. Modelu Smart je posvećena velika pažnja godinu dana kasnije na sajmu automobila u Parizu. Iste godine firma je promenila ime na Micro Compact Car Smart GmbH, u vasništvu firme Daimler-Benz AG. Poslednji put je ime promenjeno 2002. na Smart GmbH. U 1998. sa proizvodne trake je sišao prvi automobil. Ovaj automobil je postao jedan od eksponata muzeja moderne umetnosti i Njujorku. Zbog svoje jednostavnosti i unikatnosti, smart modeli automobila zahtevaju originalne auto delove u sebi. Kompanija je pokušala da razvije tržište i drugih modela Smart, osim modela ForTwo. Godine 2001., je predstavljen kocept Crossblade a 2002. sportski dvosed Smart Roadster / Roadster-Coupe.
Back to Top