Auto delovi Subaru Čačak

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Subaru Čačak
euroauto-uvoznik-i-distributer-auto-delova-auto-delovi-subaru
AUTO DELOVI SUBARU.
PRODAJA AUTO DELOVA ZA SUBARU.
AMORTIZERI, CREVA ZA GORIVO, VAZDUH, VODU, DELOVI TRAPA, FILTERI ZA GORIVO, ULjE, VAZDUH, FILTERI KABINE, FILTER DIZEL ČESTICA, GREJAČI, HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, IZDUVNI SISTEMI, KATALIZATORI, KOČIONI SISTEMI, LEŽAJEVI TOČKA, MANŽETNE, MENJAČKA ULjA, NOSAČI MOTORA, OPRUGE, POLUOSOVINE, PUMPE ZA VODU, REMENjE, SENZORI ISTROŠENIH KOČNICA, SETOVI KVAČILA, SIJALICE, SVEĆICE, ŠOLjE AMORTIZERA, ŠPANERI, TERMOSTATI, DAVAČI, PREKIDAČI, KABLOVI, MODULI PALjENjA, BRISAČI
kit-commerce-auto-delovi-subaru
AUTO DELOVI SUBARU BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova i dodatne opreme za Subaru vozila u regionu.
Subaru je Japanska firma koja proizvodi automobile i motore za avione. Kada su u II Svetskom ratu proizvodili avione nemačka država im je to zabranila i veliki broj inženjera je ostao bez posla. Ljudi su se u tom trenutku okrenuli automobilskoj i moto industriji. Danas Japan je jedan od najboljih proizvodjača automobila na svetu. Medju te automobile spada i Subaru sa svojim modelom Subaru Impreza WRX STI. Taj auto je najbrži automobil iz flote subarua koji je više puta uzastopno osvajao titulu u WRC šampionatu. Njega su vozili mnogo šampioni u WRC-u. Pored sportskih automobila subaru ima i SUV automobile. Jedan od najboljih i najpouzdanijih automobila je Subaru Forester sa svojom dugom u bogatom tradicijom. Takodje subaruovi motori se mogu pronaći u mnogim avionima u današnje vreme. Subaru je u avio industriji poznat i kao odličan proizvodjač motora za avione. Iako znatno manji proizvođač u poređenju sa konkurencijom, Subaru je visoko profitabilna kompanija već dugo godina. Poznat je po proizvodnji automobila sa stalnim pogonom na sva četiri točka (AWD) i bokser motorima.
Back to Top