Auto delovi Toyota Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Toyota Savski venac
japan-x-auto-delovi-toyota

Auto delovi Japan X

Beograd, Savski venac, Savska 31 011 3610721 |
065 3610721 |
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI TOYOTA BEOGRAD JAPAN X Auto delovi Japan X u svojoj ponudi imaju auto delove za TOYOTA vozila.
a-auto-strahinja-auto-delovi-toyota

A Auto Strahinja

Beograd, Savski venac, Koče Popvića 3 011 3288884 |
060 3281139 |
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI TOYOTA A-AUTO STRAHINJA Firma A-Auto Strahinja bavi se distribucijom auto delova za marku autobomila Toyota.
auto-delovi-lvs-auto-delovi-toyota
AUTO DELOVI TOYOTA BEOGRAD AUTO DELOVI LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
U svom proizvodnom programu Toyota ima putničke automobile, jednoprostorna vozila, 4 x 4 modele, ekološke modele i komercijalna vozila. Na našem tržištu je prisutna sa sledećim modelima: Aygo, Avensis, Hilux, Hiace, Yaris, RAV4, Auris, Prius, Corrolla, LC, Corrolla Verso, LC V8, Land Cruiser. Dolazimo do toga da su i delovi za toyotina vozila, koja su prisutna na našem tržištu, izuzetno dostupna. Toyota Motor Corporation, jednostavno poznata kao Toyota, je multinacionalna kompanija sa sedištem u Japanu. Radi se o firmi koja je najveći proizvodjač automobila na svetu. Kompaniju je osnovao 1937, Kiichiro Toyoda. U 2002, Toyota je odlučila da udje u svet Formule 1. Iste godine su ostvarena ulaganja sa firmama Peugeot i Citroen. Samo godinu dana kasnije Toyota je počela sa proizvodnjom automobila u Francuskoj. Godine 2005, magazin Forbes je rangirao firmu Toyota na osmo mesto najvećih svetskih kompanija. U prvom kvartalu 2008, Toyota je postala najprodavaniji marka automobila na svetu. Toyota uvodi nove tehnologije, uključujući i serijsku proizvodnju hibridnog vozila, kojeg se u 2007 prodalo milion komada. Kao oficijalni automobil japanske carske pordice se koristi Toyota Century Royal.
Back to Top