Auto delovi Volkswagen Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Volkswagen Zrenjanin
auto-servis-jovin-auto-delovi-volkswagen

Auto servis Jovin

Zrenjanin, Lazarevački Drum bb 023 523730
cena: Cenovnik
AUTO DELOVI VOLKSWAGEN BEOGRAD AUTO SERVIS JOVIN Servis poseduje veliki asortiman originalnih rezervnih delova za Mercedes VW i Audi, BMW kao delove drugih proizvođača.
Današnja vozila, odnosno njihovi proizvođači, postavljaju sve teže zahteve pred proizvođače.
Broj potrošača električne energije u vozilima se drastično povećao poslednjih godina.
Povećanje sigurnosnih funkcija i povećanje komfornih funkcija u vozilima povećavaju potrebu za električnom energijom u vozilu, a samim tim se postavlja zahtev za boljim, jačim i kvalitetnijim akumulatorom.
kit-commerce-auto-delovi-volkswagen
AUTO DELOVI VOLKSWAGEN BEOGRAD KIT COMMERCE Profesionalizam u radu i negovanje odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima je ključ našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaja i maloprodaja auto delova za Volkswagen vozila i dodatne opreme u regionu.
Istorijat “Narodnog automobila“ počinje 28. maja 1937. godine kada je kompanija Volkswagen osnovana. Sedište kompanije je u Wolfsburgu, gradu specijalno osnovanom za radnike Volkswagena koji su trebali da ostvare Hitlerov san o automobilu za prosečnog Nemca. Automobil je dizajnirao Ferdinand Porsche. Usled Drugog svetskog rata, njegovi planovi nisu ostvareni i kompanija se preorijentisala na proizvodnju naoružanja i vozila za potrebe Trećeg Rajha. Nakon rata, kompaniju su kontrolisali saveznici, i pod nadzorom Majora Ivana Hirsta kompanija je započela masovnu proizvodnju tipa 1, poznatijeg kao Beatle. Godine 1974. kompanija je lansirala seriju „Golf“ koja je postigla veoma brzo uspeh na tržištu. Upravo je „Golf“ zaslužan za pozicioniranje VW na tržištima Sjedinjenih Država i Kanade. Iste godine kompanija je lansirala svoj sportski model – „Scirocco“. Na tržište malih automobila, VW je nastupio 1974. godine sa modelom „Polo“ koji je bio vrlo popularan širom zapadne Evrope. Kompanija se trudila da konstantno poboljšava postojeće modele. Poslednjih godina kompanija se trudi da postavi rekorde u pogledu smanjenja emisija štetnih gasova i efikasnijeg korišćenja potrošnje goriva, kako za standardne motore tako i za proizvodnju hibridnih automobila. Popularnost Volkswagenovih vozila u našoj zemlji nije ništa manje nego u svetu. Potražnja za kvalitetnim automobilom dovela je do sve veće prodaje volkswagen vozila i njegovih rezervnih delova.
Back to Top