Auto delovi Volvo Novi Pazar

Registruj se
Prijavi se
Auto delovi Volvo Novi Pazar
simplex-auto-delovi-auto-delovi-volvo

Simplex Auto Delovi

Novi Pazar, Save Kovačevića 296 020 314915
AUTO DELOVI VOLVO BEOGRAD SIMPLEX AUTO DELOVI Kod nas možete nabaviti sve auto delove za vozila marke VOLVO po veoma povoljnim cenama.
auto-delovi-moto-plus-auto-delovi-volvo

Auto Delovi Moto Plus

Novi Pazar, Save Kovačević 352 020 5403333
AUTO DELOVI VOLVO BEOGRAD AUTO DELOVI MOTO PLUS Nudimo Vam najkvalitetnije i najpovoljnije auto delove za vozila marke VOLVO.
Volvo Cars, Volvo ili Personvagnar AB je švedski poizvodjač automobila osnovan 1927, u Geteborgu u Švedskoj. Trenutno je u vlasništvu Ford Motor Company. Volvo je švedski svetski-lider u proizvodnji komercijalih vozila, kamiona, autobusa, građevinske opreme, voznih sistema, industrijskih aplikacija i finansijskih servisa. Osnovan je kao proizvođač automobila, od strane Assar Gabrielsson-a i Gustaf Larsson-a. Glavni cilj je bio proizvesti najsigurniji mogući automobil na tržištu. Neki potrošači smatraju da su stariji modeli spori, teški i ugaoni. Volvo je taj stil napustio izmedju 70. i 80. godina. Posvetio se modelima koji su stekli reputaciju zahvaljujući sportskim performansama, sigurnosti i pouzdanosti. Vlasnici starijih Volvo modela su često ponosni na to koliko kilometara su prešli u svom Volvo automobilu. Volvo automobili su na tržištu već dugo vremena i potvrdjuju svoju istorijsku reputaciju solidnosti i bezbednosti. Dugo pre nego što su vlade postale zainteresovane za regulisanje bezbednosti vozila, Volvo je bio na čelu inžinjeringa bezbednosti. Moto kompanije Volvo je “Volvo za ceo život”, aludirajući na pouzadnost i bezbednost njihovih automobila. Prevedeno sa latinskog Volvo znači “Ja se krećem”. U kombinaciji sa njihovim simbolom, koji predstavlja rudu gvožđa, slobodan prevod njihovog mota je “Snaga u pokretu”.
Back to Top