Auto detailing Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto detailing Beograd
Auto detailing Beograd cena, hemijsko čišćenje automobila Beograd cena, dubinsko pranje automobila Beograd, višeslojno poliranje i voskiranje automobila, zaštita vozila, clay bar za auto, glina za auto, poliranje farova na automobilu - sve ovo je u kategoriji auto detailing Beograd.
Auto detailing u Beogradu veoma se traži a zanima sve koji žele da izgled svog auta maksimalno poboljšaju, ali pre svega da zaštite automobil od soli i drugih štetnih uticaja.
Kako otkloniti sitne ogrebotine na kolima?
Gde može da se sredi unutrašjost automobila?
Auto detailing je delatnost kojom se bave firme koje Vam predstavljamo.
Pogledajte cene svih usluga koje spadaju u auto detailing i saznajte gde u Beogradu možete srediti Vaš auto da izgleda kao nov.
Pored dubinskog pranja auta i hemijskog čišćenja, zaštitite farbu voskiranjem ili specijalnim folijama, tu su i detailing felin, detailing motornog prostra, impregnalija kožnih i plastičnih površina i još mnogo toga.
Prepustite brigu o Vašem ljubimcu beogradskim auto detailing profesionalcima.
auto-centar-kolaz-auto-detailing-150891

Auto centar Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 2 011 4380940
AUTO DETAILING - AUTO CENTAR KOLAŽ - Dubinsko pranje vozila - Poliranje vozila - Detaljno pranje vozila spolja - Pranje i mpregnacija kožnih i plastičnih delova - Farbanje volana - Pranje motornog prostora - Farbanje rukohvata i naslona - Dezinfekcija klime
titanium-auto-detailing

Titanium

Beograd, Kanarevo Brdo, Borska 94d 011 3055888
AUTO DETAILING BEOGRAD TITANIUM Kvalitet, Inovacija, Perfekcija - 3 Osnovne vrednosti na kojima je Titanium DOO zasnovan.
Svaka usluga koju obavljamo u okviru naše kompanije će biti izvršena na ove 3 vrednosti.
Svaki automobil će biti tretiran sa maksimalnom pažnjom i brigom, a sve usluge izvedene do same perfekcije. Naša kompanija se bavi pružanjem usluga auto detailinga, uvozom, distribucijom i maloprodajom profesionalne auto kozmetike i ekskluzivni smo zastupnici za Chemical Guys proizvode za područije Republike Srbije.
Nudimo širok spektar usluga kad je u pitanju očuvanje ili restauracija izgleda Vašeg automobila.
Koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode kada je u pitanju auto detailing kao i najkvalitetniji brend zaštitnih folija, XPEL.
Takođe raspolažemo sa najsavremenijom opremom i proizvodima za auto detailing. Vođeni strašću ka automobilima i perfekciji, cilj nam je da se što više ljudi pridruži našoj porodici ljubitelja automobila.
detailing-centar-m-polish-auto-detailing

Detailing centar M Polish

Beograd, Altina, Vojni put, blok 1 575 065 9696965
AUTO DETAILING BEOGRAD DETAILING CENTAR M POLISH Održavanje eksterijera i enterijera vozila se često stavlja u drugi plan, a činjenica je da je ono neophodno isto kao i održavanje mehaničkih delova.
Naš centar za poliranje automobila M POLISH nudi širok asortiman usluga zaštite i poliranja automobila kako u kompletu za ceo automobil, tako i poliranje pojedinačnih delova vozila kojima je neophodna specijalna i dodatna zaštita. Detailing centar M POLISH je firma koja je osnovana 2002.
godine u Beogradu čija je osnovna delatnost održavanje i poliranje enterijera i eksterijera vozila.

Moje Pranje

Beograd, Zvezdara, Živka Davidovića 76 064 3131911
AUTO DETAILING - MOJE PRANJE Dubinsko pranje automobila, poliranje automobila i farova.

Eko family 011

Beograd, Banovo brdo, Požeška 90 061 5550555 |
064 3231276 |
AUTO DETAILING - EKO FAMILY 011 Dubinsko pranje automobila Banovo brdo, poliranje automobila Banovo brdo.
Auto detailing čini niz usluga koje se mogu opisati kao dubinsko čišćenje i zaštita svih delova automobila. Nakon auto detailing tretmana, vozila izgledaju sasvim drugačije, naročito je drastična promena uočljiva na starijim vozilima. Auto detailing čine: dubinsko pranje vozila, hemisjko čišćenje unutrašnjosti vozila, poliranje i višeslojno poliranje vozila, voskiranje vozila, nanošenje tvrdog voska, nanošenje mekog voska, autodetailing felni sa skidanjem ili bez, autodetailing motora i prostora oko motor, clay bar - dekontaminacija laka, impregnacija kožnih i plastičnih površina, restauracija farova, glina za automobile, primena specijale zaštitne auto kozmetike, nanošenje zaštitne folije. Nakon svih ovih tretmana automobil ili drugo vozilo su detaljno očišćeni i zaštićeni od štetnih uticaja. Auto detailingom se mogu otkloniti mnogi nedostaci u enterijeru vozila, a što se karoserije tiče, višeslojnim poliranjem se otklanjaju ogrebotine laka, a nako toga se primenjuju razne metode zaštite farbe i laka, kako bi vozilo što duže bilo zaštićeno. Profesionalci koji se bave auto detailingom učiniće da Vaš automobil izgleda kao nov, a u zavisnosti za koje se sve tretmane odlučite, unapred ćete znati koliko je vremena potrebno za potpunu izmenu izgleda Vašeg automobila. Ukoliko želite da uživate u svom automobilu obavezno idite na auto detailing. Ako planirate da prodate automobil, auto detailingom ćete mu povećati vrednost.
Back to Top