Auto folije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto folije Beograd
Auto folije Beograd, auto folije cena Beograd, cene ugradnje auto folije, zaštitne folije za automobile Beograd gde se kupuju i ugrađuju auto folije u Beogradu odgovori su ovde.
Zaštitne auto folije i auto folije u boji, 3D karbonske folije, providne zaštitne folije za automobile veoma su popularne u poslednje vreme.
Saznajte koje sve vrtste folija za automobile postoje, gde se u Beogradu mogu kupiti i ugraditi i po kojim cenama.
Auto folije su veom tražene pošto one pored zaštite imaju i estetski efekat.
Auto folije se koriste za promenu boje automobila, obeležavanje taxi vozila, zaštitu vozila, dodavanje mat ili metalik efekta, dok se karbonske 3D folije za automobile često koriste za oblaganje unutrašnjih detalja u automobilu.
Predstavljamo Vam beogradske firme koje se bave prodajom i ugradnjom auto folija.
Pogledajte prezentacije i saznajte sve o vrstama auto folija koje nude, cenama auto folija i cenama ugradnje auto folija kao i koliko koja vrsta auto folije ima godina garancije.
titanium-auto-folije

Titanium

Beograd, Kanarevo Brdo, Borska 94d 011 3055888
AUTO FOLIJE BEOGRAD TITANIUM Kvalitet, Inovacija, Perfekcija - 3 Osnovne vrednosti na kojima je Titanium DOO zasnovan.
Svaka usluga koju obavljamo u okviru naše kompanije će biti izvršena na ove 3 vrednosti.
Svaki automobil će biti tretiran sa maksimalnom pažnjom i brigom, a sve usluge izvedene do same perfekcije. Naša kompanija se bavi pružanjem usluga auto detailinga, uvozom, distribucijom i maloprodajom profesionalne auto kozmetike i ekskluzivni smo zastupnici za Chemical Guys proizvode za područije Republike Srbije.
Nudimo širok spektar usluga kad je u pitanju očuvanje ili restauracija izgleda Vašeg automobila.
Koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode kada je u pitanju auto detailing kao i najkvalitetniji brend zaštitnih folija, XPEL.
Takođe raspolažemo sa najsavremenijom opremom i proizvodima za auto detailing. XPEL Zaštitne folije predstavljaju sam vrhunac u ovoj oblasti.
ULTIMATE serija je jedina zaštitna folija na tržištu koja ima tehnologiju "lečenja" (self healing), koja sva sitnija oštećenja "zaceljuje" automatski.
Izuzetno je otporna i dugotrajna, posebno za žućenje.
Garancija na ULTIMATE folije je 10 godina.
LOKACIJE
Folije za automobile su konstruisane tako, da Vaš automobil ima besprekornu pojavu, da se obezbede karakteristike koje Vi zahtevate, te da se zaštiti Vaša investicija. Poznate po svom kvalitetu, postojanosti boje i patentiranom sloju otpornom na ogrebotine, folije su izuzetno izdržljive i nema potrebe za posebnim održavanjem. Kada je stručno postavljena, prozorska folija značajno poboljšava iskorišćenost energije, izgled i funkcionalnost staklenih površina. Ovo se ogleda u nižim rashodima, većem komforu, dodatnoj privatnosti i boljoj zaštiti od neočekivanog. Auto folije za stakla sprečavaju pregrevanje i poboljšavaju dizajn automobila. Folije za automobile takođe obezbeđuju dodatnu privatnost jer služe za zatamnjivanje stakala i blokiraju 99% UV zraka. Primena folija nije ograničena samo na presvlačenje automobila, kombija, prikolica i čamaca. Presvlačenje motocikala i manjih dvotočkaša postalo je veoma popularno. Presvlačenje motocikala je veoma efikasan i jeftin način da modifukujete i osvežite Vaš motocikl ili skuter. Zbog male površine limarije na motorciklima, troškovi folije i usluge presvlačenja su znatno manji u odnosu na presvlačenje automobila. Vaš automobil ne mora biti u potpunosti presvučen. U poslednje vreme veoma je popularno delimično ili presvlačenje pojedinih delova automobila.
Back to Top