Auto hladnjaci Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto hladnjaci Beograd
Auto hladnjaci Beograd, auto hladnjaci prdaja, cene auto hlanjaka u Beogradu - prodavnice u kojima se prodaju auto hladnjaci su tu.
Cena hladnjaka za automobil zavisi od mnogo faktora.
Auto hladnjaci se u Beogradu prodaju na mnogim mestima i po različitim cenama.
Auto hladnjak je veoma važan deo i bez njega automobil ne može da radi jer obezbeđuje optimalnu radnu temperaturu motora.
Ako Vam auto prokuva treba Vam novi auto hladnjak.
Prodavnice delova u Beogradu koje nude kvalitetne auto hladnjake za sve modele vozila su tu, pitajte ih da liimaju hladnjak koji Vama treba i naručite ga odmah.
kiler-auto-auto-hladnjaci

Kiler Auto

Beograd, Zemun, Tošin bunar 63b 011 2100964
AUTO HLADNJACI BEOGRAD AUTO CENTAR KILER AUTO
auto-plus-str-auto-hladnjaci

Auto Plus STR

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 148 011 3444151
AUTO HLADNJACI BEOGRAD AUTO PLUS STR Japan Auto Plus je specijalizovana prodavnica za prodaju auto delova za japanska i korejska vozila. Kod nas možete i naći rezervne delove za viljuškare i manje radne mašine.
swiss-trade-auto-hladnjaci

Swiss Trade

Novi Beograd, Omladinskih Brigada 102 011 2624103
cena: Cenovnik
AUTO HLADNJACI BEOGRAD SWISS TRADE Osnovna delatnost preduzeća već dugi niz godina je zvanično zastupništvo danske fabrike auto i kamionskih hladnjaka Nissens.
automarket-011-auto-hladnjaci

Automarket 011

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 011 3471182
AUTO HLADNJACI BEOGRAD AUTOMARKET 011 Smešten je pored ili ispred hladnjaka rashladne tečnosti za motor automobila.
Gas prima toplotu od vazduha iz auta, a odaje toplotu spoljašnjem vazduhu preko kondenzatora. Osim toga, gas se greje sabijanjem.
Dakle, namena kondenzatora je da ohladi gas.
Kada se ohladi, gas postaje tečan i ostaje pod visokim pritiskom.
auto-mika-auto-hladnjaci
AUTO HLADNAJCI BEOGRAD SERVIS MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-usa-auto-hladnjaci

Auto USA

Beograd, Kaluđerica, Stevana Sinđelića 18a 063 8189919
cena: Cenovnik
AUTO HLADNAJCI BEOGRAD AUTO USA Sistem za hlađenje vašeg automobila, kombija, terenskog vozila ili kamiona od ključnog je značaja za održavanje odgovarajuće temperature delova motora.
Kontinuirani pokreti u motornom prostoru mogu dovesti do veoma visokih temperatura i tu nastupa sistem hlađenja koji pomaže da se izbegne zagrevanje motora.
Nudimo najpouzdaniju prveru sistema za hlađenje u našem potpuno opremljenom servisu.
tomasovic-car-system-auto-hladnjaci
AUTO HLADNJACI BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM Kod nas možete nabaviti najkvalitetnije auto hladnjake.
er-track-auto-hladnjaci

Er Track

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 73 011 3132420
AUTO HLADNJACI BEOGRAD ER TRACK Kod nas možete nabaviti auto hladnjake vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
Iako su motori napredovali po pitanju efikasnosti iskorišćenja goriva, i dalje se oko ⅔ energije iz goriva pretvara u neiskorišćenu toplotu. Tu toplotu reguliše sistem za hlađenje motora, obezbeđujući mu optimalnu temperaturu u svim uslovima. Osnovu sistema za hlađenje čini hladnjak. Kada je motor hladan, termostat ne pušta rashladnu tečnost u hladnjak. Kada se motor zagreje, rashladna tečnost počinje da kruži i kroz hladnjak. Prolazeći kroz kanale u bloku i glavi motora, rashladna tečnost odvodi toplotu. Nakon toga, ona odlazi u hladnjak gde predaje tu toplotu okolini. Tako ohlađena, ponovo ide u motor i ciklus se paonavlja. Hladnjak se sastoji od sistema tankih cevi. Te cevi omogućavaju da imamo veliku dodirnu površinu između rashladne tečnosti u cevima i okoline. Vazduh koji sutrji dok se auto kreće odvodi toplotu sa hladnjaka. Iza hladnjaka postoji i ventilator, koji pravi dodatni protok vazduha, kada auto stoji. Najčešći kvar hladnjaka je fizičko oštećenje. Pošto se hladnjak motora nalazi na prednjem delu auta, pri malo jačem udaru, dolazi do njegovog oštećenja. U tom slučaju neophodna je njegova zamena. Vremenom se prljavština i insekti zadržavaju u saću hladnjaka. To onemogućava protok vazduha i normalno hlađenje. Tada je potrebno očistiti, odnosno oprati hladnjak.
Back to Top