Auto lakireri Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto lakireri Beograd
Auto lakireri Beograd, spisak auto lakirera u Beogradu, auto lakirerska radnja cene, farbanje i lakiranje auta cena - najbolji autolakireri Beograd su tu. Farbanje automobila i lakiranje automobila u Beogradu veoma je popularno jer auto na taj način dobija na vrednosti, izgleda očuvano i novo.
Promena boje automobila ili osvežavanje farbe na automobilu posao je auto lakirera, a auto lakirerske radnje Beograd nude ove usluge.
Auto lakiranje je zanimljiv posao, ali svakako ga treba prepustiti profesionalcima jer farbanje i lakiranje kola može biti opasno po zdravlje ako ne primenite adekvatnu zaštitu.
Bićete prezadoboljni rezultatom farbanja i lakiranja Vašeg automobila ako posao prepustite najboljim auto lakirerima u Beogradu, a mi znamo gde da ih nađete, upravo ovde!
Auto laireri u Beogradu imaju pune ruke posla jer nakon svake popravke limarije ili zamene nekog dela karoserije, neophodno je ofarbati taj de deo ili čak ceo automobil.
auto-servis-laza-auto-lakireri

Auto servis Laza

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 401 011 3940093
AUTO LAKIRERI BEOGRAD AUTO SERVIS LAZA Opremljeni smo najsavremenijom ”SAIMA” komorom za farbanje automobila sa protokom vazduha od 32000 kubnih metara na čas, to jest komora je podešena za farbanje ekološkim bojama na bazi vode. 
lugi-san-system-auto-lakireri

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116
cena: Cenovnik
AUTO LAKIRERI LUGI SAN Auto lakirerske usluge za vaše vozilo od strane vrhunskih majstora.
auto-centar-ilic-auto-lakireri

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
AUTO LAKIRERI BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem Auto Centru se koriste najsavremniji materijali i metode za lakiranje, koje ujedno i garantuju maksimalan kvalitet.
Lakiranje vršimo u najsavremenijoj komori sa QUAD sistemom što nam omogućava izvođenje radova u najkraćem mogućem roku.
auto-centar-dtc-auto-lakireri
AUTO LAKIERI BEOGRAD AUTO CENTAR DTC Auto Centar DTC iz Zemuna osnovan je 1991.godine.
Naša osnovna delatnost je održavanje i popravka Citroën i Peugeot vozila.
Naš servisni centar sadrži: mehaničarski deo, električarski deo, limarsko-lakirerski deo, prodaju delova, pomoć na putu, šlep službu.
auto-karoserija-auto-lakireri

Auto karoserija

Beograd, Palilula, Dragoslava Srejovića 4 011 4128539
cena: Cenovnik
AUTO LAKIRERI BEOGRAD AUTO KAROSERIJA Servis je osnovan 1994.godine u Beogradu i nalazi se u blizini kružnog toka na Bogosloviji...
Za preko dvadeset godina rada na poslovima Auto lakiranja, kroz naš servis je prošlo na stotine zadovoljnih mušterija.
Sarađujemo sa svim osiguravajućim kućama na našem tržištu.
auto-servis-dragan-i-sinovi-auto-lakireri

Auto servis Dragan i sinovi

Beograd, Bežanijska Kosa, Bežanijskih ilegalaca 64 011 2275859
cena: Cenovnik
AUTO LAKIERI BEOGRAD AUTO SERVIS DRAGAN I SINOVI Svako farbanje se obavlja u posebno opremljenim prostorijama odnosno u specijalnoj komori,, gde uz najkvalitetniju opremu i sredstva za rad pretvaramo auto u potpuno nov izgled.
auto-box-auto-lakireri

Auto Box

Beograd, Zemun, Cara Dušana 142 011 2101968
cena: Cenovnik
AUTO LAKIERI BEOGRAD AUTO BOX Auto Box pruža sledeće uslge: - Mehanicarske usluge - Redovno godisnje odrzavanje i servisiranje vozila - Dijagnostika i elektronika motora( originalna dijagnostika iskljucivo za peugeot vozila) - Wins kompletno ciscenje motora i dizni (aparat + rad na aditivnoj tecnosti) - Sve vrste limarsko-farbarskih radova uz zapisnik ili bez njega - Usluzne tapetarske usluge - Usluzne vulkanizerske usluge -Klima stanica poslednje generacije(provera-punjenje i opravka klima uredjaja na vozilu) - Usluzno prenje vozila, kao i dubinsko pranje - Servis Pežo vozila u garantnom roku - Nabavka i porudzbina delova za Pežo (ukoliko zahtevate specifican rezervni deo kojeg trenutno nema na lageru, dovoljno je samo da specificnu ponudu zahtevate i deo stize!
)
modena-motors-auto-lakireri

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
AUTO LAKIERI BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Autolakirer radi na poslovima zaštite, lakiranja i emajliranja proizvoda, kao što su automobili, metalni namještaj, različita kućišta i drugo. Autolakirer radi na poslovima pripreme različitih podloga za bojenje (drvene, plastične, metalne), zatim nanosi boju ili lak koje nakon sušenja brusi i polira. Podlogu priprema različitim postupcima (struganjem stare boje, brušenjem, čišćenjem, kitanjem, izravnavanjem i dr.), a boje i lakove nanosi uranjanjem ili pomoću različitih kistova, četki i prskalica. Osim različitih vrsta boja i lakova, često upotrebljava različite hemikalije i rastvarače. Autolakireri u principu rade u zatvorenom prostoru, s hemikalijama i lako isparljivim materijama pa se mora strogo pridržavati propisa i zahteva zaštite na radu. Nakon pet do šest godina gotovo je svakom automobilu potrebno lakiranje. Kada već dođete do toga da vašem automobilu želite da date nov izgled, najbolje bi bilo da se obratite profesionalnom lakireru koji poznaje tehniku rada i ume sa bojama. U suprotnom možete dobiti šareni auto koji nikako nije lep prizor.
Back to Top