Auto moto savez Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto moto savez Beograd
Auto moto savez nudi svojim članovima mnoge pogodnosti kao što su pomoć na putu i još mnogo toga. Koliko košta članstvo u auto moto savezu?
Da li se u auto moto savez učlanjuje vozač ili automobil, odnosno da li članska karta Važi na ime vozača bilo koje vozilo da vozi ili se ona vezuje za određeno vozilo, tako da kad Vam zatreba pomoć na putu, a ako kao član automoto saveza imate pravo na besplatnu asistenciju i prevoz pokvarenog vozila, da li to može biti bilo koje vozilo koje Vi vozite ili samo određeno.
Kako biste dobili odgovore na ova pitanja kontaktirajte auto moto savez i saznajte sve.
LOKACIJE
Auto moto savez je institucija koja već dugi niz godina postoji i cilj joj je da obezbedi pomoć svoji članovima kroz niz usluga koje pruža. Praćenje stanja u saobraćaju, pomoć na putu prilikom kvarova na vozilima, pomoć na putu prilikom vanrednih vremenskih uslova, neke su od najpoznatijih i najtraženijih usluga koje pružaju auto moto savezi. Mnogi vozači odlučuju se na članstvo u auto moto savezu iz više razloga. Ukoliko ste imali neko neprijatno sikustvo kada Vam je usred kvara zatrebalo da prevezete vozilo do servisa, sigurno ste ste se pokajali ako niste član auto moto saveza ili ukoliko jeste, mogli ste da se uverite u konkretnu korist od Vašeg članstva u auto moto savezu. Auto moto savez je Vaš drug na drumu i još mnogo toga, proverite zašto.
Back to Top