Auto placevi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto placevi Beograd
Auto placevi Beograd, spisak auto placeva u Beogradu - ako Vas zanima koji auto plac u Beogradu ima najbolju ponudu automobila pogledajte sve auto placeve ovde. Prodaja polovnih i novih automobila na auto plcevima u Beogradu vrši se uz mogućnost korišćenja raznih pogodnosti.
Cene automobila na auto placevima u Beogradu saznajte na ovoj strani.
Auto placevi su u poslednje vreme sve popularniji upravo zbog toga što se trude da pruže što bolji izbor veoma kvalitetnih polovnih automobila, ali auto placevi Beograd imaju u svojoj ponudi i nova vozila. Kupovinom automobila na auto placu izbeći ćete neke potencijale opasnosti koje nosi kupovina kola od nepoznatih lica.
Dobar izbor stranih i domaćih vozila, sigurna kupovina, povoljne cene - samo su neki od razlog zašto treba da kontaktirate i posetite auto placeve koje Vam predstavljamo ovde.
jp-company-rent-a-car-auto-placevi
AUTO PLACEVI BEOGRAD JP COMPANY - RENT A CAR Rent A Car JP Company d.o.o.je privatno preduzeće koje kao svoju osnovnu delatnost ima uvoz i prodaju polovnih putničkih i teretnih vozila, a u okviru našeg preduzeća posluje i JP Company rent a car Novi Sad.
auto-kuca-nascar-auto-placevi

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
AUTO PLACEVI BEOGRAD NASCAR Auto kuća Nascar bavi se uvozom i prodajom polovnih putničkih i lakih teretnih vozila iz Evropske Unije.
U sklopu auto kuće nalazi se prodavnica auto delova i servis , tako da kod nas kupci imaju kompletnu uslugu na jednom mestu.
Kupljeno vozilo možete održavati u našem servisu,sa posebnim popustima za naše kupce kao i stalne klijente.Imate mogućnost da poručite vozilo ako na stanju nemamo željeni model.Vozilo kupljeno i održavano kod nas možete zameniti uz doplatu za novije .Kod nas možete završiti registraciju kupljenog vozila ili probne tablice. Visoko obučeni majstori ,veliki lager delova kao i brza porudžbina delova,dijagnostički uređaji poslednje generacije i usluga na Evropskom nivou.
LOKACIJE
Svako ko želi da kupi polovan auto, mora da obrati pažnju na par detalja. Na auto placevima možete naći izuzetno široku ponudu polovnih automobila ali ako ste potencijalan kupac, morate zaviriti i ispod haube. Najbitnije od svega, pre nego što uopšte rešite da kupite auto, nije važno kog proizvođača, morate obratiti pažnju odakle auto dolazi, tj. gde se vozio. Prva i osnovna stvka je d auto kupljen od Nemca ima originalnu kilometražu i sigurno je redovno servisiran kod ovlašćenog servisera. Kada se uverimo da auto ima originalnu kilometražu onda možemo preći na ostale stavke u proveri polovnjaka,a prva od njih je karoserija, jer može da predstavlja dosta problema i finansijskih i psihičkih. Ako su prva dva koraka prošla kako treba, sledeće je obratiti pažnju na motor. Većina prodavaca opere motor i to deluje kao novo, ali treba upaliti motor i pustiti malo da radi pa potom obratiti pažnju na zvuk motora. Ako ima belog ili plavog dima, to ukazuje da postoje problemi u motoru i da je popravka vrlo skupa. Enterijer je manje više bitna stavka, jer delove možete naći po veoma malim cenama i opremiti Vaš auto po svom opredeljenju. Test vožnja je najbolje rešenje da se uverite da li je auto za vas ili ne. Ukoliko ste zadovoljni osnovnim karakteristikama, najbolje bi bilo da sednete i da ga provozate.
Back to Top