Auto salon Fiat Zrenjanin

Registruj se
Prijavi se
Auto salon Fiat Zrenjanin
tocak-auto-auto-salon-fiat

Točak auto

Zrenjanin, Manastirska 9 023 564871
AUTO SALON FIAT TOČAK AUTO Mi smo ovlašćeni prodavac za Fiat automobile. „Točak Group“ potekla je iz servisne radionice osnovane 1997.
godine kada su već na startu postavljeni visoki standardi poslovanja.
Danas smo moderno organizovana firma sa preko 30 zaposlenih.
Poslovna politika je, još tada koncipirana, orijentisana na obezbeđivanje kvalitetnog asortimana svih roba koje su potrebne profesionalnim kupcima kao što su prodavnice auto delova i servisi.
Strateška težnja firme je da asortimanom pokrije 99% njihovih potreba, da im obezbedi mogućnost lakog informisanja i poručivanja…
LOKACIJE
Istorija Fiat-a je počela je pre više od jednog veka, na samom početku perioda italijanske industrijalizacije u kojoj je ova kompanija uvek imala vodeću ulogu. Od tada, Fiat je konstantno rastao i razvijao uticajno i prepoznatljivo prisustvo širom planete. Danas, uprkos promenama u korporativnoj kulturi i mentalitetu, Fiat ostaje veran svom nasleđu i tradiciji. Prva fabrika otvorena je 1900. godine u ulici Corso Dante u Torinu. Tom prilikom zaposleno je 150 radnika koji su proizvodili 24 automobila godišnje. Svoju težnju da se probije na internacionalno tržište, Fiat je u prvi mah ispunio već 1908. godine osnivanjem kompanije Automobile Co. u Sjedinjenim Američkim Državama. Proizvodnja je rasla i razvijala se munjevitom brzinom – pored putničkih automobila proizvođeni su i kamioneti, brodski motori, kamioni i tramvaji. Za samo par godina, Fiat je kompletno modernizovao proizvodnju. U automobile su prvi put ugrađivani električni akumulatori, a kompanija je patentirala i svoj prvi menjač. Fiat-ovi automobili dostigli su zavidne rezultate na prvim auto trkama, postavljajući nekoliko rekorda. Prvo Fiat-ovo vozilo sa dizel motorom predstavljeno je 1953. godine. Period između 2004. i 2006. godine predstavlja vreme intenzivnih tehnoloških istraživanja, fokusa na kvalitet dizajna i negovanja poverenja i lojalnosti kupaca. Ta filozofija uticala je na razvoj serije novih automobila kao i na redizajniranje nekih starijih.
Back to Top