Auto salon Nissan Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto salon Nissan Beograd
nissan-lady-f-auto-centar-auto-salon-nissan
AUTO SALON NISSAN BEOGRAD NISSAN - LADY F AUTO CENTAR LF Auto Centar prodaje i ugrađuje originalne NISSAN delove, kako za vozila u garantnom roku, tako i za ona vozila van njega.
Originalne NISSAN delove proizvode renomirane i na tržištu dobro poznate kompanije koje su se usko specijalizovale za proizvodnju određenih delova na vozilu.
Proveren kvalitet i sigurna ugradnja, ključ su uspeha i dobre reputacije koja prati naš servis već duže od deset godina.
Sa alatima najnovije generacije, kao i svim kompjuterskim testovima i softverom, u mogućnosti smo da Vam obezbedimo kompletan tretman.
Nissan je treći po veličini proizvođač automobila u Japanu. Nissan Motor Compani je preuzeo Datsun kompaniju 1933. godine. Prvi Datsun putnički automobil sišao je sa montažne linije 1935. godine, a ubrzo Nissan je započo izvoz u Australiju. Godine 1937., Datsun Type 15 postaje prvi masovno proizvedeno vozilo u Japanu, koje takođe dolazi u verzijima mini- pickupa i kombija za isporuku. Nissan je odlučio da se proširi na tržište SAD-a 1958. godine. Tokom 60-ih kompanija kreće u osvajanje tržišta sportskih automobila. Nissan počinje širenje tokom 80-tih godina kako bi održao korak sa potražnjom i otvara nove fabrike. Taman kada su svi pomislili da Nissan ne može biti veći, dolazi potpuno novi brend, namenjen luksuznom segmentu tržišta - Infiniti. Godine 1989. kad je Infiniti premijerno proizvoden, matična kompanija Nissan je proslavila svoj milioniti automobil proizveden u SAD-u. Tokom 90-ih godina, izgrađeni su novi pogoni i novi modeli se dodaju u proizvodnju. Zatim, 1999. godine Nissan potpisuje ugovor sa francuskim proizvođačem Renault da bi međusobno razmenjivali stručnost. Trenutno Nissan radi na proizvodnji GTR-a, super sportskog auta, koji bi trebalo da postane Nissanov dragulj automobilizma i inženjeringa.
Back to Top