Auto škole Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto škole Beograd
auto-skola-trend-auto-skole
AUTO ŠKOLE BEOGRAD AUTO ŠKOLA TREND Nastavljajući tradiciju dobrog poslovanja auto škole Starter, Centar za obuku vozača Trend već godinama uspešno vrši obuku budućih vozača na vozilima B kategorije.
Nakon auto obuke u našoj školi, budite uvereni da ste u potpunosti spremni da započnete svoj vozački staž.
Omogućili smo Vam plaćanje u više rata, i to bez kamate, a poseban popust očekuje Vas i ako se odlučite za plaćanje odjednom.
Takođe, postoje i pogodnosti oko lekarskog uverenja i prve pomoći.
LOKACIJE
Autoškola je fizičko ili pravno lice koje može da edukuje kandidate o sticanju ili produženju vozačke dozvole ili drugog unapređenja stručne osposobljenosti za vožnju motornih vozila. U većini država, za ovu aktivnost potrebne su posebne dozvole državnih organa. Teoretska nastava se obično pohađa u posebnoj školskoj zgradi ili učionici, u kojoj obično časove drži predavač zaposlen u istoj auto školi. Praktična obuka - vožnja (i održavanje): obično se najpre odredi u tu svrhu područje ili poligon ili napušten put gde će se obuka odvijati. Druga faza obuke se odvija sa instruktorom koji sedi (u slučaju automobila) na sedištu pored vozača, a ima priliku da ispravi učenikove greške (a ponekad čak ima i delimično dvostruku kontrolu). Vozila namenjena za obuku moraju biti jasno označena. Obično se koristi reč "Auto škola" na odgovarajućem jeziku, obično na stranama krova vozila ili na ploči. Najčešće obeležavanje vozila za obuku je ipak slovo L bele boje na plavoj pozadini. Vozila za obuku vozača imaju delomično duplirane kontrole, na suvozačevom mestu, na kom sedi instruktor, je drugi set kontrolnih pedala, tako da instruktor može, kad god je to potrebno, da zaustavi vozilo.
Back to Top