Auto stakla Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto stakla Beograd
Auto stakla Beograd, servis auto stakala u Beogradu, auto stakla cene, reparacija šoferšajbne, zamena auto stakala, zatamnivanje stakala beograd cena sve je na stranama Auto stakla Beograd gde su spiskovi servisa za auto stakla, sve cene auto stakala, cena zamene šoferšajbne, popravka vetrobranskog stakla.
Gde uraditi zatamnjivanje stakala na kolima i kolika je cena?
Ako Vas ovo zanima, na stranama gde su cenovnici servisa auto stakala saznajte sve cene i uporedite ih.
Ukoliko Vam je naprslo vetrobransko staklo treba što pre da pozovete jedan od ovih servisa i uradite reparaciju ako pukotina nije velika ili da zamenite vetrobransko staklo radi Vaše bezbednosti jer razbijena stakla na kolima su bezbednosni rizik.
Vaš automoil može dobiti potpuno nov izgled ukoliko zatamnite stakla.
Ne samo da ćete se bolje zaštiti od sunca, već ćete se i skriti od pogleda radoznalaca.
Da ne pričamo o tome da zatamnjena stakla izgledaju moćno i daju novu vrednost automobilu.
Cene zatamnivanja stakala saznajte na stranicama sa cenovnicima i zakažite termin.
Neki od beogradskih servisa za auto stakla imaju i terensku službu i doći će kod Vas!
Neke od firmi koje Vam ovde predsavljamo nisu samo servis auto stakala, nego se bave i maloprdajom auto stakala i veleprodajom auot stakala.
Kontaktirajte ih i naručite auto stakla po najpovoljnijim cenama.
auto-stakla-glass-service-auto-stakla

Auto stakla Glass Service

Beograd, Banovo brdo, Paštrovićeva 12 063 280080
AUTO STAKLA BEOGRAD.
REPARACIJA AUTO STAKALA.
ZAMENA AUTO STAKALA.
ZATAMNJIVANJE AUTO STAKALA.
SENNZORI.
Dvadeset pet godina postojanja investirali smo u stvaranje REPUTACIJE i IMENA, jedinstvenih u našem regionu.
Najkvalitetnija auto stakla nose oznaku ORIGINAL SPARE PARTS - originalni zamenski delovi, koja garantuje kvalitet i poreklo proizvoda. Mreža vrhunski opremljenih servisa za auto stakla, koristeći najkvalitetnije materijale i alate za montažu i reparaciju, uz odabrano, profesionalno obučeno osoblje svakodnevno pruža usluge stalno rastućem broju klijenata. USLUGE REPARACIJE AUTO STAKALA.
Reparacija vetrobranskog stakla moguća je u svim vremenskim prilikama (kiša, sneg, vetar…) Glass Service jedini u srbiji poseduje Pro Glass-ov sertifikat za tečno staklo koji se koristi u reparaciji Vetrobransko staklo, čije oštećenje je manjeg prečnika od 3cm i nalazi se van vidnog polja vozača, treba pod hitno pripremiti za reparaciju. Atmosferski i drugi spoljni uticaji mogu veoma nepovoljno uticati na naprslinu i zato je neophodno što pre je zaštititi.
Glass Service uz svoj promotivni materijal daje i PVC nalepnice kojima možete zaštiti oštećenje od prljanja i tako obezbediti najbolje uslove za reparaciju. Zaštite oštećenje i pozovite nas što pre je moguće!
Kvalitetno urađenom reparacijom, Vašem vetrobranu se vraćaju sve originalne performanse, trajnost takvog stakla je zagarantovana, a sam proces je znatno jevtiniji od zamene vetrobranskog stakla!
ZAMENA AUTO STAKALA U našem asortimanu nalaze se stakla vrhunskog kvaliteta.
Proizvođači Saint-Gobain Sekurit, Pilkington i Guardian svoje proizvode plasiraju direktno najvećim svetskim proizvođačima automobila (tako da za svoje vozilo dobijate ORIGINALNO staklo, najvišeg kvaliteta i performansi). Zamena vetrobranskog stakla moguća je u svim vremenskim prilikama (kiša, sneg, vetar…). Vozilo je spremno za upotrebu u roku od 1h nakon zamene, jer u radu koristimo brzovezujuće i kvalitetne zaptivne mase (SIKA lepkove poslednje generacije!
). Nakon zamene stakla, uspešno vraćamo staru registracionu nalepnicu na novo staklo!
Vetrobransko staklo - šoferšajbna, čije oštećenje je u prečniku veće od 3cm ili se nalazi u vidnom polja vozača, neophodno je zameniti. Oštećenje zadnjeg ili bočnih stakala, ne može se reparirati i ta stakla moraju biti zamenjena. Visokokvalitetne folije, po svetskim standardima i u skladu sa domaćim saobraćajnim propisima. Prednosti postavljanja folije na građevinsko i auto-staklo su mnoge: Optimizacija propuštenog svetla Ojačanje stakla Poboljšan izgled vozila ili objekta Optimizacija propuštenog svetla Prigušuje se bljesak farova i jaka sunčeva svetlost i filtrira se štetno sunčevo zračenje Odbijanje solarne energije 40-80% Regulisanje temperature unutar vozila Zaštita enterijera Refleksija direktnog svetla 5-30% Ušteda energije Odbijanje UV zraka 95-99.9% Ojačanje stakla Izrađene su uz pomoć specijalnih aluminijumskih i ugljenih boja, sa akrilnim ojačanjem u jednom, dva ili tri sloja, naše folije daju dodatnu otpornost stakla na udarce, lomljenje, grebanje i dr Pri lomljenju stakla, folija zadržava krhotine (sprečavajući povređivanje putnika). Specijalne pancir-folije veoma su efikasne pri obezbeđivanju izloga/spoljnih prozora poslovnih prostora. Poboljšan izgled vozila ili objekta Osim velikog broja nijansi u standardnoj ponudi, najnovije folije su rađene sa metalik odsjajem koji sjedinjuje staklene površine sa najmodernijim bojama karoserija vozila. Za stambene objekte posebno Vam nudimo dekorativne, peskirane i ogledalo-folije. Sve folije u našoj ponudi su u skladu sa domaćim saobraćajnim propisima. Montaža je brza i jednostavna i obavlja se direktno na staklu (bez skidanja sa vozila ili objekta). Garancija 5 god!
IMAMO I TERENSKU SLUŽBU!
USLUGA UPONUDI: POLIRANJE FAROVA.
velglass-auto-stakla-auto-stakla

Velglass auto stakla

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 339 064 2821097
AUTO STAKLA BEOGRAD.
SERVIS AUTO STAKALA BEOGRAD.
MALOPRODAJA AUTO STAKALA.
VELEPRODAJA AUTO STAKALA.
ZAMENA AUTO STAKALA.
mv-auto-glass-auto-stakla

MV Auto glass

Beograd, Banovo brdo, Kneza Višeslava 31 g 063 355305
AUTO STAKLA BEOGRAD.
ZAMENA AUTO STAKALA BEOGRAD.
POPRAVKA ŠOFERŠAJBNE.
MV Auto Glass je servis specijalizovan za zamenu, popravku - reparaciju- i za zatamnjivanje auto stakala za sve tipove vozila: automobila, kombija i kamiona.
Bavimo prodajom i distribucijom svih vrsta auto stakala u čitavoj Srbiji.
U ponudi imamo auto stakla (prednja, bočna i zadnja), renomiranih evropskih i svetskih proizvođača kao što su: Pilkinton, Saint Gobain, Guardian, HS, Nord Glass, XYG, Star Glass.
Servis nudi i profesionalno poliranje farova.
Sarađujemo sa svim osiguravajućim kućama.
Vaše je samo da dođete kod nas sa zapisnikom o oštećenju stakla iz osiguranja, a mi ćemo rešiti Vaš problem - zamenićemo staklo, a račun ćemo proslediti osiguravajućoj kući.
carglass-servis-auto-stakla

Carglass servis

Beograd, Palilula, Čarli Čaplina 56 0800 223322
SERVIS AUTO STAKALA.
AUTO STAKLA BEOGRAD.
Ako imate problem sa staklom na Vašem vozilu, Carglass® Vam može pomoći svakog radnog dana od 9:00 do 17:00 i subotom od 9:00 do 14:00. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u Carglass® servisni centar, Carglass® može doći kod Vas.
Veliki broj terenskih tehničara Vam može pružiti uslugu na mestu po Vašem izboru. Kao vodeća kompanija za popravku i zamenu auto stakla na vozilima u Srbiji, imamo čvrste veze sa većinom glavnih osiguravajućih društava u Srbiji, što nam omogućava da uređujemo svu dokumentaciju vezanu za osiguranje u Vaše ime, u slučaju da podnosite zahtev za naplatu od osiguranja vozila. U ovom odeljku možete saznati više o nama, čime se bavimo i kako Vam možemo pomoći (da ne pominjemo zašto smo toliko ponosni na naše zaposlene, kvalitet naše usluge i na posvećenost pružanju prvoklasne usluge svakom klijentu ponaosob).
euro-car-servisni-centar-auto-stakla

Euro Car Servisni centar

Beograd, Zemun, Majevička 2a 062 372057
AUTO STAKLA BEOGRAD.
AUTO STAKLA Zamena auto stakala Reparacija auto stakala Koristimo proizvode firme Saint Gobain - Austrija Besplatna stakla i zamena za Kasko polise i polise auto- odgovornosti.
auto-stakla-novus-auto-stakla

Auto stakla Novus

Beograd, Miljakovac, Miljakovačke staze 8 063 232697
AUTO STAKLA bEOGRAD.
Asortiman u kome se nalaze vodeći svetski proizvođači auto stakala, kao Saint-Gobain Sekurit, Pilkington, Guardian, NordGlass i ostali, omogućava da za svoje vozilo dobijete originalno staklo, najvišeg kvaliteta i performansi. Ako vam je potrebna profesionalna zamena ili popravka auto stakala, i želite da za svoj novac dobijete najviše, obratite se nama. Naše višedecenijsko iskustvo će vam omogućiti: - Profesionalnu montažu i demontažu.
- Reparaciju.
- Garanciju.
- Mogućnost izlaska na teren.
- Mogućnost brze narudžbine stakala.
Vetrobransko staklo je deo Vašeg automobila u koji najviše gledate, a vidite ga tek kad pukne ili se ošteti.
Uvek je bolje popraviti oštećenje na staklu jer na taj način štedite i novac i vreme.
A sebe možete poštedeti mogućih neprijatnosti. Za popravku se koristi američka tehnologija i najkvalitetniji rezini sto omogućava trajnu garanciju na kvalitet popravke. Naše iskustvo i tradicija kao i ogroman broj zadovoljnih kilijenata omogućavaju nam primat u reparaciji vetrobranskih stakala. U slučaju naprsline na vetobranskom staklu manje do 3cm postoji mogućnost popravke i do 99% umanjivanja vidljivosti oštećenja.
Da bi reparacija bila moguća ključno je da se javite servisu u što kraćem roku jer padavine, smog, pa i sunčevi zraci nepovoljno utiču na naprslinu i podstiču njeno dalje širenje. Zatamnjenim auto staklima postižete zaštitu od UV i IC zračenja, smanjujete temperaturu u vozilu, povećavate efikasnost klima uređaja, štitite enterijer od oštećenja, ulepšavate izgled vozila i čuvate privatnost.
U slučaju lomljenja, staklo se ne rasipa.
ldeja o proizvodnji laminiranog sigurnosnog stakla u automobilskoj industriji potiče još iz davne 1904. U poslednjih nekoliko godina došlo je do značajnog tehnološkog napretka u proizvodnji auto-stakala. Razlozi za intenzivan rad na ovom razvoju svakako su delovanje na osnovne karakteristike: smanjenje težine, poboljšanje nivoa pasivne bezbednosti, zaštita od UV zračenja, poboljšanje nivoa zaštite od buke i vibracija… Najnoviji trend u automobilskoj industriji je da se i bočna i zadnje staklo na vozilu proizvode od višeslojnog EPG (Enhanced Protective Glas) stakla poslednje generacije koje značajno smanjuje nivo buke koja prodire u vozilo. Ova vrsta auto-stakala bitno smanjuje buku unutar vozila kao i uticaj buke koja potiče od strujanja vazduha i vetra. Preko 50 odsto svih kradja na vozilima obavlja se tako što se razbija bočno staklo. EPG stakla dovoljno su otporna da mogu da izdrže intenzivne pokušaje lomljenja čak 20-30 sekundi što je dovoljno (prema policijskim istraživanjima) da natera i najupornijeg kriminalca da odustane od kradje. Originalno staklo na vozilu mora da ispunjava norme predvidjene ECE pravilnikom i da prodje čitav niz testova čvrstine, izdržljivosti, kao i optičke testove koji pored ostalog uključuju i ispitivanje svetlosne propustljivosti, otpornosti na abraziju, optičko deformisanje i efekat ogledala.
Back to Top