Auto tapetar Beograd

Registruj se
Prijavi se
Auto tapetar Beograd
Auto tapetar Beograd, auto tapeteri u Beogradu, spisak auto tapetara - presvlacenje auto sedista cena, presvlacenje unutrašnjosti automobila cene, zamena neba na automobilu cena - sve je tu.
Auto tapetar Beograd je mesto gde ćete naći najboljeg auto tapetara u Beogradu kome po pristupačnim cenama usluga možete poveriti Vaš automobil da od njegove unutrašnjosti napravi potpuno nov auto!
Presvlačenjem auto sedišta može se dobiti sjajan efekat.
Auto tapetari u Beogradu nude i da potpuno zamene nebo na kolima, ukoliko se desi da se deo presvlake neba pocepa, visi, ili jednostavno želite da osvežite unutrašnjost Vašeg automobila.
auto-servis-laza-auto-tapetar

Auto servis Laza

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 401 011 3940093
AUTO TAPETARI BEOGRAD AUTO SERVIS LAZA
vajs-&-co-auto-presvlake-auto-tapetar
AUTO TAPETAR BEOGRAD AUTO PRESVLAKE VAJS & CO Naša radnja postoji i radi od početka 1996.
Za svo vreme neprekidno se usavršavamo i težimo boljem.
Bavimo se proizvodnjom isključivo tipskih auto presvlaka i autopatosnica vrhunskog kvaliteta.
Danas izrađujemo komplete autopresvlaka i autopatosnica za sve tipove automobila sa najkvalitetnijim nemačkim, italijanskim i francuskim uvoznim materijalima.
Ti materijali su originalni fabrički tapacirunzi.
Uvek imamo u ponudi za autopresvlake tridesetak dezena od kojih kupac može sam, ili uz našu pomoć napraviti veliki broj kombinacija boja za sedišta svog ljubimca.
U paletu nasih proizvoda ubrajamo i proizvodnju torbi za gepek sa cicak trakom koja se sije kako na dno torbe tako i na ledja iste da bi se postigla fiksacija u vasem gepeku. Firma Vajs&co se moze pohvaliti efikasnom organizacijom posla , pouzdanom i tacnom distribucijom i zahvaljujuci tome nase proizvode mozete poruciti iz svih
auto-box-auto-tapetar

Auto Box

Beograd, Zemun, Cara Dušana 142 011 2101968
cena: Cenovnik
AUTO TAPETAR BEOGRAD AUTO BOX Auto Box pruža sledeće uslge: - Mehanicarske usluge - Redovno godisnje odrzavanje i servisiranje vozila - Dijagnostika i elektronika motora( originalna dijagnostika iskljucivo za peugeot vozila) - Wins kompletno ciscenje motora i dizni (aparat + rad na aditivnoj tecnosti) - Sve vrste limarsko-farbarskih radova uz zapisnik ili bez njega - Usluzne tapetarske usluge - Usluzne vulkanizerske usluge -Klima stanica poslednje generacije(provera-punjenje i opravka klima uredjaja na vozilu) - Usluzno prenje vozila, kao i dubinsko pranje - Servis Pežo vozila u garantnom roku - Nabavka i porudzbina delova za Pežo (ukoliko zahtevate specifican rezervni deo kojeg trenutno nema na lageru, dovoljno je samo da specificnu ponudu zahtevate i deo stize!
)
Dosadio Vam je enterijer Vašeg automobila? Ili ste primorani da angažujete autotepetara zbog pohabanosti Vašeg auto sedišta? Autotapetari će Vam rešiti problem. Činjenica je da ljudi primećuju samo spoljašnost vašeg automobila, ali vi kao ponosan vlasnik, ne možete biti u potpunosti zadovoljni ukoliko i enterijer Vašeg ljubimca nije pod konac. Mnogim muškarcima je unutrašnjost kola isto što i ženama unutrašnjost kuće, samo što je mnogo lakše renovirati i presvući sedišta u kolima i volan nego celokupan enterijer doma. Autotapetari koriste u svom radu razne materijale, pa slobodno možemo reći da ima za svakog po nešto. Bilo da ste ljubimac štofa, pliša ili kože, sigurni smo da će autotapetar ispuniti Vaša očekivanja. Nije mali ni broj muškaraca koji voli da ima udoban i mekan volan pod rukama u toku vožnje. Pa nije ni mali broj onih koji presvlače volane svojih četvorotočkaša u najfinije materijale. Majtori svog zanata će uspeti da od najstarijeg i pohabanog sedišta napravi sedište iz snova.
Back to Top