Barska oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
Barska oprema Beograd
frigotherm-barska-oprema

Frigotherm

Beograd, Zvezdara, Kneza Mutimira 4 011 3470850
BARSKA OPREMA BEOGRAD FRIGOTHERM Naša firma je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje: profesionalne ugostiteljske opreme, barske opreme, industrijskih mašina za perionice veša, opreme za klimatizaciju kao i prodaju ugostiteljskog inventara i tekstila.
ags-ugostiteljska-oprema-barska-oprema
BARSKA OPREMA.
Kombinovani barski aparati, BLENDER, LOMILICA LEDA, CEĐAČ VOĆA, BLENDERI, MIKSERI, Drobilice i lomilice leda FIMAR, DROBILICA za LED, BLENDER za MEŠANJE i SECKANJE DVODELNI, MIKSER za FRAPE i MILKŠEJK JEDNODELNI DVODELNI.
AGS je poslovni partner koji poštuje dogovore sa kupcima i dosledno ispunjava sve svoje obaveze.
Poslovni uspeh gradimo na savladavanju različitih programa, usmjereni na stalan napredak kvaliteta i usluga, ostvarujući trajnu vrednost i kvalitet rada naših kupaca u različitim poslovnim objektima.
AGS nastoji da ostvari natprosečnu vrednost i korist za poslovne partnere koju dostižemo inovativnim pristupom, stalnim razvojem, stalnim usvršavanjem kvaliteta proizvoda i usluga na području gastro opreme.
Kao netipičan prodavac, AGS ne prodaje samo gotove proizvode po svaku cenu, već paket proizvoda i usluga u koji je uključena stalna briga o kupcu kao i savetovanje u izradi savremenih idejnih rešenja za profesionalne kuhinje.
Cilj našeg dugoročnog poslovanja je prvenstveno zadovoljan kupac koji je za uzvrat dobio kvalitetnu i funkcionalnu opremu i stalnog i pouzdanog partnera.
aeon-barska-oprema

Aeon

Beograd, Savski venac, Vladimira Gaćinovića 14 011 2661618
cena: Cenovnik
BARSKA OPREMA - AEON - Barski inventar - Oprema za švedski sto
Kako danas svi lokali imaju ljude koji su se obrazovali u nekom segmentu ugostiteljstva, tako se i oprema za ugostiteljstvo širi. Barmeni ili šankeri, pogotovu ukoliko su školovani za taj poziv, zahtevaće od vlasnika kafića potrebnu opremu. Sav onaj sitni inventar, što gost verovatno ni ne zna za šta služi, barmenima je od velikog značaja. Barmeni, bariste, kuvari, poslastičari i svi drugi koji su frontmeni u pojedinim uslugama, stalno se edukuju kroz razne škole kod nas i u svetu i donose nove ideje i nova barska pomagala. Priprema koktela nije više samo piće, to je umetnost, isto tako i kafa, čaj, vino, pivo i da ne nabrajamo u nedogled. Gost postaje roba, a to znači ako ga želiš u svom lokalu moraš ga na neki naćin privući i zadržati. Posle toga i navesti da ponovo dođe baš kod Vas. Aparati za barove su neophodni za vaš ugostiteljski objekat. Barski aparati kao što su blenderi, aparati za cedjenje voća, drobilice za led, toster, mikseri i drugi uveliko olakšavaju i pospešuju vaš rad.
Back to Top