Belexpocentar

Registruj se
Prijavi se
Belexpocentar
LOKACIJE

Konferencijske sale

KONFERENCIJSKE i BANKET SALE.
HOTEL HOLIDAY INN BEOGRAD RASPOLAŽE SA 7 KONFERENCIJSKIH SALA.
Holiday Inn Beograd raspolaže sa 7 konferencijskih sala koje poseduju dnevno svetlo i pregradne zidove.
Stručna podrška tima Holiday Inn Beograd Vam je na usluzi u osmišljavanju i organizaciji svakog segmenta događaja.
Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj uspešnim i nezaboravnim.
Konferencijske sale se nalaze na prvom spratu hotela i zahvaljujući mogućnosti međusobnog spajanja, fleksibilnih su dimenzija, te su pogodne za organizaciju različitih vrsta događaja.
Pored manjih konferencijskih sala, pogodnih za organizaciju sastanaka do deset učesnika, na raspolaganju su Vam i velike sale koje mogu ugostiti i do 160 učesnika.

Sale za događaje

BELEXPOCENTAR HALA.
SAVREMENA, MULTIFUNKCIONALNA i JEDINSTVENA.
Multifunkcionalna hala Belexpocentar (veličine 2.500m2) idealna je za organizaciju sajmova, kongresa, proslava i izložbi sa više odvojenih izlagača.
Može se lako podeliti na manje prostore sa jednostavnim barijerama, a potpuno je obezbeđena strujom i instalacijama za telefon i internet putem medija kanala preko cele površine poda.
Direktna veza sa hotelom i fleksibilnost prostora su glavni benefiti pri organizaciji događaja i prednosti Belexpocentar hale.
Pored raznih sajmova, kulturnih događaja, poslovnih i društvenih okupljanja u Belexpocentar hali izdvojili bismo gostovanja muzičkih zvezda kao što su Vlado Georgiev, Carl Cox, Inna, grupa Faithless, DJ Bob Sinclar, James Blunt zatim godišnje proslave banaka i drugih velikih kompanija među kojima su NIS Gazprom, Societe Generale, Banca Intesa, Victoria group, SBB, Coca Cola, Gorenje preko najvećih imena automobilske industrije poput Mercedesa i Audija, pa sve do najvećih robnih marki Nike, Puma, Pal Zileri i mnogih drugih.

Sale za venčanja

ORGANIZACIJA VENČANJA.
Direktna veza sa hotelom Holiday Inn Beograd i fleksibilnost prostora su glavni benefiti i prednosti pri organizaciji svečanosti.
Cetering, stručno osoblje i vrhunska usluga u organizaciji hotela Holiday Inn Beograd.
VENČANJA.
ČLAN VRHUNSKOG SVETSKOG BRENDA INTERCONTINENTAL HOTELS GROUP IMA ŽELJU I OBAVEZU PREMA SVOJIM KLIJENTIMA DA PRUŽI UVEK VIŠE.
PONUDA SVADBENIH SVEČANOSTI.
Naš iskusan tim na čelu sa šefom kuhinje osmislio je za vas bogatu ponudu jelovnika, a takođe ćemo vam sa zadovoljstvom pripremiti i poseban jelovnik prema vašim željama i ukusu.
U dogovoru s našim organizatorima venčanja nudimo vam mogućnost food tasting-a svadbenog jelovnika kako biste uverili u pravi izbor.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Novi Beograd Španskih boraca 74
    +381 11 3133253; +381 11 3100153;
Back to Top