Sale za događaje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sale za događaje Beograd
happiness-event-centar-sale-za-dogadjaje

Happiness Event Centar

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 151 069 2141678
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGAĐAJE - HAPPINES EVENT CENTAR Proslavite bitne datume na najluksuzniji mogući način!
Svečana sala Happines event centar se nalazi u Batajnici na adresi Pukovnika Milenka Pavlovića 151.

LUX Events Centar

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 84 060 7171153
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGADJAJE BEOGRAD LUX EVENTS CENTAR LUX Events Centar je nastao po ugledu na slična mesta u svetu, a sa podjednakim standardima u tehničkom i estetskom smislu, projektovan je tako da zadovolji potrebe multifunkcionalne namene. Raspolaže sa banket salom koja ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svih vrsta događaja. Za korporativni Event preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP salom, koje zajedno čine površinu od 700m², što omogućava prijem do 800 posetilaca.
restoran-kovac-sale-za-dogadjaje-640785

Restoran Kovač

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobodjenja 221 011 2462343
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGAĐAJE- RESTORAN KOVAČ U restoranu Kovač možete organizovati razne vrste proslava.
club-maestro-sale-za-dogadjaje

Club Maestro

Beograd, Karaburma, Višnjička 113a 063 222454
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGADJAJE BEOGRAD CLUB MAESTRO Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom.
Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra. Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava - venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.
restoran-filmski-grad-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE BEOGRAD RESTORAN FILMSKI GRAD Posedujemo jednu od najlepših sala, pogodnu za sve vrste organizovanja poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, prezentacija.
Posebno se ponosimo našim dugodecenijskim iskustvom i profesionalnom uslugom.

Restoran Kapetanija 1908

Beograd, Zemun, Zemunski kej 8 011 3161965 |
011 4083737 |
SALE ZA DOGAĐAJE BEOGRAD RESTORAN KAPETANIJA 1908 Restoran KAPETANIJA se nalazi na Zemunskom keju pokraj divnog šetališta uz Dunav. Letnja bašta je u hladovini stoletnih platana sa pogledom na reku. Kad je vreme lepo, ona predstavlja pravo mesto za uživanje i opuštanje sa prelepim pogledom. U vreme letnjih vrućina, tu je zaista oaza svežine. Svečana sala restorana je stilska dvorana u kojoj venčanja i veselja imaju posebnu lepotu. Prostrana je i svetla, dekorisana sa ukusom. Može da primi 150 gostiju.
restoran-mali-vrabac-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE MALI VRABAC TOPČIDERAC Bilo da želite veliku privatnu ili poslovnu proslavu, organizujete tim bilding, slavite važan jubilej ili poslovni uspeh, naši kapaciteti i stručni tim odgovoriće na svaki vaš zahtev: pružamo kreativna rešenja i obezbeđujemo podršku tokom trajanja vašeg slavlja.
Pored venčanja, u našoj ponudi imamo organizaciju proslava dečijih rođendana, krštenja, punoletstva, godišnjica matura, proslave firmi, team building, poslovne prijeme, temeatske večeri, promocije, koktele.
Tu smo da vam pomognemo oko organizacije i ukoliko nemate ideju mi ćemo vam pomoći da zajedno sa vama kreiramo ambijent i atmosferu u kome ćete se osećati prijatno i vi i vaši najbliži.
Oraganizovaćemo vašu proslavu tako da vam ostane u najlepšem sećanju.
Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.
restoran-kristal-sale-za-dogadjaje

Restoran Kristal

Beograd, Rakovica, Tuzlanska 19 011 2338994
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN KRISTAL Idealno mesto za sve vrste proslava.
konferencijska-sala-hotel-jugoslavija-sale-za-dogadjaje
SALE ZA PROSLAVE i DOGAĐAJE BEOGRAD BANKET SALA HOTEL JUGOSLAVIJA Banket sala Jugoslavija poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe.
Najlepši rođendani, najveselije maturske i apsolventske večeri sa najlepšim ambijentom, održane su baš kod nas!
Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!
U okviru banket sale hotela Jugoslavija nalazi se prelep predbanketni prostor sa neverovatnim pogledom na Dunav.
U samom predbanketu, nalazi se najveći luster na svetu napravljen od Svarovski kristala koji se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda!
Zamislite koktele dobrodošlice pod takvim sjajem!
Ali naravno, to je samo zagrevanje!
Banket Jugoslavija vam omogućava održavanje svih vrsta događaja, dok je naš tim tu da realizuje sve što je potrebno!
Press konferencije, cocktail party, fashion show, izložbe i postavke, promocije brendova i najnovijih proizvoda…sve što poželite, Banket Jugoslavija realizuje!
glamoure-event-center-sale-za-dogadjaje

Glamoure Event Center

Beograd, Zemun, Glavna 11-13 065 3330085
PROMOCIJE, SEMINARI, KOKTELI, ROĐENDANI, PROSLAVE.
Prostor Glamoure je savrsena alternativa za proslavu malih ili velikih događaja.
Za ovu priliku na raspolaganju Vam stoji nas ketering.
Glamoure je novo, senzacionalno, glamurozno mesto, koje ce doprineti da se klijenti, poslovni partneri, kritičari ostave bez daha.
Prezentacije, seminari, predavanja.
Predstavite svoj proizvod ili uslugu svojim budućim partnerima ili široj javnosti.
Napravite atmosferu pogodnu za blisku komunikaciju i razmenu kontakata, ideja i mišljenja uz lagano finger food posluženje!
Sofisticirane usluge i posebna briga o svakom detalju učiniće vase rođendanske proslave urbanim i zabavnim, a u isto vreme i gala.
hotel-president-beograd-sale-za-dogadjaje

Hotel President Beograd

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 170 011 2075200
SALE ZA DOGAĐAJE.
KONFERENCIJE i SEMINARI.
Kongresni centar, kompletno audio-vizuelno opremljen, je otvoren u aprilu 2007.
Sastoji se od multifunkcionalne sale za konferencije, seminare i prijeme, kapaciteta do 250 gostiju.
Prostor je ambijentalno i tehnički opremljen za organizovanje najrazličitijih skupova i manifestacija.
2 sale za sastanke, bankete, prijeme, koktele, press konferencije, prezentacije.
Od 20 do 300 gostiju.
Audio vizuelna i ostala tehnička oprema, kabine za simultano prevođenje.
Kompletna ugostiteljska usluga, Elegantni restoran.
Natkriven prolaz od hotela President ***** do Kongresnog centra.
restoran-dva-jelena-sale-za-dogadjaje

Restoran Dva Jelena

Beograd, Stari Grad, Skadarska 32 011 7234885
Restoran Dva jelena je idealno mesto da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere i provedite se u društvu svojih kolega, zaposlenih ili saradnika u duhu skadarlijskih noći.
Kada su u pitanju gosti iz inostranstva koji dolaze na sastanke, seminare, konferencije ili forume, važan prateći element je i predstavljanje kulturno- istorijskog nasleđa i savremenog duha destinacije.
Upravo zato je Skadarlija najčešće odredište za dnevne ili večernje programe u Beogradu.
Sa velikim iskustvom u organizovanju korporativnih evenata, znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje sa znanjem stranih jezika, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, bogat izbor pića, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.
Vaš izbor može biti bilo koja od nekoliko tematskih sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.
Zavisno od broja gostiju i sala koje koristite, na raspolaganju će vam biti jedan ili više renomiranih tamburaških orkestara - između ostalih, i najbolji beogradski tamburaški ansambl «Tamburica 5».
Dodatna pogodnost je blizina parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici, kao i besplatan i brz wi-fi.
Po želji, praktikujemo štampanje odabranog menija na engleskom ili nekom drugom jeziku, kako bi vaši gosti znali čime će biti posluženi od nacionalnih i drugih specijaliteta.
Tu smo da vas ugostimo kada proslavljate godišnjicu kompanije, slavu firme, Novu godinu, Božić ili neki drugi praznik, ili kada jednostavno želite da za svoje zaposlene i partnere napravite proslavu bez određenog povoda.
Samo nam recite šta želite da postignete svojim korporativnim događajem, a naš iskusan corporate tim će vam pružiti najbolje rešenje.
belexpocentar-sale-za-proslave-i-dogadjaje

Belexpocentar

Novi Beograd, Španskih boraca 74 011 3133253
BELEXPOCENTAR HALA.
SAVREMENA, MULTIFUNKCIONALNA i JEDINSTVENA.
Multifunkcionalna hala Belexpocentar (veličine 2.500m2) idealna je za organizaciju sajmova, kongresa, proslava i izložbi sa više odvojenih izlagača.
Može se lako podeliti na manje prostore sa jednostavnim barijerama, a potpuno je obezbeđena strujom i instalacijama za telefon i internet putem medija kanala preko cele površine poda.
Direktna veza sa hotelom i fleksibilnost prostora su glavni benefiti pri organizaciji događaja i prednosti Belexpocentar hale.
Pored raznih sajmova, kulturnih događaja, poslovnih i društvenih okupljanja u Belexpocentar hali izdvojili bismo gostovanja muzičkih zvezda kao što su Vlado Georgiev, Carl Cox, Inna, grupa Faithless, DJ Bob Sinclar, James Blunt zatim godišnje proslave banaka i drugih velikih kompanija među kojima su NIS Gazprom, Societe Generale, Banca Intesa, Victoria group, SBB, Coca Cola, Gorenje preko najvećih imena automobilske industrije poput Mercedesa i Audija, pa sve do najvećih robnih marki Nike, Puma, Pal Zileri i mnogih drugih.

Salaš Ćuran

Beograd, Borča, Put za Ovču 81 066 8866574 |
011 3328360 |
SALE ZA DOGAĐAJE Salaš ćuran u Borči ima etno restoran za proslave ( svadbe, rodjendane, krštenja, dana firme, druge masovne proslave), sa 500 stolica, tri kuhinje i tri šanka. U salama je parno grejanje kao i vatrište sa ražnjevima i roštiljom, što daje utisak seoskog domaćinstva. U salama su klima uredjaji za proslave u letnjim uslovima. Vrt krasi prelepa bašta kroz koju teku potoci. U dvorištu možete videti fontane, raznovrsno zelenilo, drveće, cveće, ptice, labudovi, domaće životinje, ponići, afrički nojevi. Jednostavno ambijent gde se čovek vraća prirodi koja ga uvek pozitivno oplemenjuje.
restoran-terminal-sale-za-dogadjaje

Restoran Terminal

Beograd, Vračar, Bore Stankovića br.17 062 8002017
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN TERMINAL Kod nas možete organizovati korporativne proslave, privatne pproslave.
restoran-trandafilovic-sale-za-dogadjaje

Restoran Trandafilović

Beograd, Vračar, Ugao Makezijeve i Mutapove ulice 011 2405479
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN TRANDAFILOVIĆ Proslave rođendana, porodičnih ručkova, proslave za firme..
restoran-miradouro-sale-za-dogadjaje

Restoran Miradouro

Beograd, Savski venac, Braće Krsmanović 8 063 310340
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN MIRADOURO Kod nas možete organizovati privatne i poslovne proslave.
restoran-chez-nik-sale-za-dogadjaje

Restoran Chez Nik

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 48a 011 3131331
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN CHEZ NIK U Salonu Prive možete organizovati konferencije, poslovne i privatne proslave.
restoran-zabar-sale-za-dogadjaje

Restoran Žabar

Beograd, Zemun, Kej Oslobođenja BB 011 3191226
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN ŽABAR Sala kapaciteta do 30 osoba, za sve vrrste proslava.
restoran-kosnica-sale-za-dogadjaje

Restoran Košnica

Novi Beograd, Omladinskih brigada 18b 063 555854
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN KOŠNICA U restoranu Košnica možete organizovati razne vrste proslava.
konoba-akustik-sale-za-dogadjaje

Konoba Akustik

Beograd, Dorćol, Cara Dušana 13 064 5137828
SALE ZA DOGAĐAJE - KONOBA AKUSTIK Organizujemo razne vrste ručkova i proslava.
restoran-stanica-1884-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN STANICA 1884 U našem sjajnom ambijentu možete organizovati kako privatne tako i poslovne proslave.
restoran-taverna-jakovljevic-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN TAVERNA JAKOVLJEVIĆ Poslovni ručkovi, rođendani, kokteli...
restoran-pahuljica-sale-za-dogadjaje

Restoran Pahuljica

Beograd, Zvezdara, Pante Srećkovića 29 011 2088431
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN PAHULJICA Organizujemo rođendane, svadbe i druge vrste proslave.
restoran-amphora-sale-za-dogadjaje

Restoran Amphora

Beograd, Zemun, Bulevar Nikole Tesle bb 063 370966
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN AMPHORA Sjajan ambijent za sve vrste proslava.
restoran-magaza-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN MAGAZA Restoran Magaza ima odličan prostor za poslovne proslave.
restoran-city-garden-sale-za-dogadjaje

Restoran City Garden

Beograd, Stari Grad, Knez Mihailova 54 060 0752244
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN CITY GARDEN U City Garden-u se veoma često organizuju poslovne proslave, kokteli, ručkovi.
etno-restoran-zlatar-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - ETNO RESTORAN ZLATAR Sve vrste proslava možete organizovati kod nas.
restoran-basta-u-misarskoj-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN BAŠTA U MIŠARSKOJ Za sve vrste proslava.
restoran-savski-venac-sale-za-dogadjaje

Restoran Savski venac

Beograd, Savski venac, Birčaninova 16A 011 4071553
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN SAVSKI VENAC Privatne i poslovne proslave.
restoran-dusanovacki-cvet-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORAN DUŠANOVAČKI CVET Sve vrste proslava se mogu oragnizovati u našem restoranu.
splav-restoran-gusar-sale-za-dogadjaje

Splav restoran Gusar

Beograd, Zemun, Zemunski Kej bb 063 221342
Predivan ambijent našeg restoran je idealan za sve vrste proslava.
restorani-smokvica-sale-za-dogadjaje

Restorani Smokvica

Beograd, Vračar, Molerova 33 063 608446
SALE ZA DOGAĐAJE - RESTORANI SMOKVICA Sve vrste proslava možete organizovati u restoranima Smokvica.
Back to Top