Sale za događaje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Sale za događaje Beograd
lux-events-centar-1-sale-za-dogadjaje

LUX Events Centar

Beograd, Palilula, Zrenjaninski put 84 060 7171153
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGADJAJE BEOGRAD LUX EVENTS CENTAR LUX Events Centar je nastao po ugledu na slična mesta u svetu, a sa podjednakim standardima u tehničkom i estetskom smislu, projektovan je tako da zadovolji potrebe multifunkcionalne namene. Raspolaže sa banket salom koja ispunjava sve standarde i zahteve organizovanja svih vrsta događaja. Za korporativni Event preporučuje se korišćenje ove sale u kombinaciji sa VIP salom, koje zajedno čine površinu od 700m², što omogućava prijem do 800 posetilaca.
vila-jelena-sale-za-dogadjaje

Vila Jelena

Beograd, Dedinje, Generala Šturma 1a 011 3066521 |
062 790791 |
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGAĐAJE BEOGRAD VILA JELENA Impresivan ambijent i širok spektar usluga kreiranih upravo prema specifičnim potrebama poslovnih gostiju i dešavanja, daće vašem sastanku ili konferenciji posebnu energiju!
Naš posao je da uz stisak ruke, osmeh i uslugu najvišeg kvalilteta zajedno sa vama stvorimo atmosferu u kojoj će i najmanji sastanak dati najveće rezultate.
Planirajte vaš predstojeći događaj zajedno sa nama, a za ostvarivanje najpovoljnijih uslova, pošaljite nam upit i informišite se o aktuelnim i specijalnim ponudama.
club-maestro-sale-za-dogadjaje

Club Maestro

Beograd, Karaburma, Višnjička 113a 063 222454 |
063 666865 |
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGADJAJE BEOGRAD CLUB MAESTRO Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom.
Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra. Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava - venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.
restoran-filmski-grad-sale-za-dogadjaje

Restoran Filmski Grad

Beograd, Košutnjak, Kneza Višeslava 88 011 3559180 |
062 481676 |
cena: Cenovnik
SALE ZA DOGAĐAJE BEOGRAD RESTORAN FILMSKI GRAD Posedujemo jednu od najlepših sala, pogodnu za sve vrste organizovanja poslovnih i svadbenih ručkova, koktela, prezentacija.
Posebno se ponosimo našim dugodecenijskim iskustvom i profesionalnom uslugom.
restoran-stara-kapetanija-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE BEOGRAD RESTORAN STARA KAPETANIJA Restoran STARA KAPETANIJA se nalazi na Zemunskom keju pokraj divnog šetališta uz Dunav. Letnja bašta je u hladovini stoletnih platana sa pogledom na reku.
Kad je vreme lepo, ona predstavlja pravo mesto za uživanje i opuštanje sa prelepim pogledom.
U vreme letnjih vrućina, tu je zaista oaza svežine. Svečana sala restorana je stilska dvorana u kojoj venčanja i veselja imaju posebnu lepotu.
Prostrana je i svetla, dekorisana sa ukusom.
Može da primi 150 gostiju.
restoran-mali-vrabac-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE MALI VRABAC TOPČIDERAC Bilo da želite veliku privatnu ili poslovnu proslavu, organizujete tim bilding, slavite važan jubilej ili poslovni uspeh, naši kapaciteti i stručni tim odgovoriće na svaki vaš zahtev: pružamo kreativna rešenja i obezbeđujemo podršku tokom trajanja vašeg slavlja.
Pored venčanja, u našoj ponudi imamo organizaciju proslava dečijih rođendana, krštenja, punoletstva, godišnjica matura, proslave firmi, team building, poslovne prijeme, temeatske večeri, promocije, koktele.
Tu smo da vam pomognemo oko organizacije i ukoliko nemate ideju mi ćemo vam pomoći da zajedno sa vama kreiramo ambijent i atmosferu u kome ćete se osećati prijatno i vi i vaši najbliži.
Oraganizovaćemo vašu proslavu tako da vam ostane u najlepšem sećanju.
Naš restoran raspolaže sa dve sale, donje koja može da smesti 90 gostiju i gornje sale koja raspolaže sa 120 mesta i idealna je za sve vrste privatnih proslava.
konferencijska-sala-hotel-jugoslavija-sale-za-dogadjaje
SALE ZA PROSLAVE i DOGAĐAJE BEOGRAD BANKET SALA HOTEL JUGOSLAVIJA Banket sala Jugoslavija poseduje apsolutnu moć transformacije prostora za sve vaše potrebe.
Najlepši rođendani, najveselije maturske i apsolventske večeri sa najlepšim ambijentom, održane su baš kod nas!
Ambijent, boja rasvete, dekoracija i meni sastavljen baš za vas dočaraće svaku vašu želju, i pokazati vam da ništa nije nemoguće!
U okviru banket sale hotela Jugoslavija nalazi se prelep predbanketni prostor sa neverovatnim pogledom na Dunav.
U samom predbanketu, nalazi se najveći luster na svetu napravljen od Svarovski kristala koji se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda!
Zamislite koktele dobrodošlice pod takvim sjajem!
Ali naravno, to je samo zagrevanje!
Banket Jugoslavija vam omogućava održavanje svih vrsta događaja, dok je naš tim tu da realizuje sve što je potrebno!
Press konferencije, cocktail party, fashion show, izložbe i postavke, promocije brendova i najnovijih proizvoda…sve što poželite, Banket Jugoslavija realizuje!
glamoure-event-center-sale-za-dogadjaje
PROMOCIJE, SEMINARI, KOKTELI, ROĐENDANI, PROSLAVE.
Prostor Glamoure je savrsena alternativa za proslavu malih ili velikih događaja.
Za ovu priliku na raspolaganju Vam stoji nas ketering.
Glamoure je novo, senzacionalno, glamurozno mesto, koje ce doprineti da se klijenti, poslovni partneri, kritičari ostave bez daha.
Prezentacije, seminari, predavanja.
Predstavite svoj proizvod ili uslugu svojim budućim partnerima ili široj javnosti.
Napravite atmosferu pogodnu za blisku komunikaciju i razmenu kontakata, ideja i mišljenja uz lagano finger food posluženje!
Sofisticirane usluge i posebna briga o svakom detalju učiniće vase rođendanske proslave urbanim i zabavnim, a u isto vreme i gala.
hotel-president-beograd-sale-za-dogadjaje

Hotel President Beograd

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 170 011 2075200 |
063 1090181 |
SALE ZA DOGAĐAJE.
KONFERENCIJE i SEMINARI.
Kongresni centar, kompletno audio-vizuelno opremljen, je otvoren u aprilu 2007.
Sastoji se od multifunkcionalne sale za konferencije, seminare i prijeme, kapaciteta do 250 gostiju.
Prostor je ambijentalno i tehnički opremljen za organizovanje najrazličitijih skupova i manifestacija.
2 sale za sastanke, bankete, prijeme, koktele, press konferencije, prezentacije.
Od 20 do 300 gostiju.
Audio vizuelna i ostala tehnička oprema, kabine za simultano prevođenje.
Kompletna ugostiteljska usluga, Elegantni restoran.
Natkriven prolaz od hotela President ***** do Kongresnog centra.
restoran-dva-jelena-sale-za-dogadjaje

Restoran Dva Jelena

Beograd, Stari Grad, Skadarska 32 011 7234885 |
062 350002 |
Restoran Dva jelena je idealno mesto da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere i provedite se u društvu svojih kolega, zaposlenih ili saradnika u duhu skadarlijskih noći.
Kada su u pitanju gosti iz inostranstva koji dolaze na sastanke, seminare, konferencije ili forume, važan prateći element je i predstavljanje kulturno- istorijskog nasleđa i savremenog duha destinacije.
Upravo zato je Skadarlija najčešće odredište za dnevne ili večernje programe u Beogradu.
Sa velikim iskustvom u organizovanju korporativnih evenata, znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje sa znanjem stranih jezika, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, bogat izbor pića, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.
Vaš izbor može biti bilo koja od nekoliko tematskih sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.
Zavisno od broja gostiju i sala koje koristite, na raspolaganju će vam biti jedan ili više renomiranih tamburaških orkestara - između ostalih, i najbolji beogradski tamburaški ansambl «Tamburica 5».
Dodatna pogodnost je blizina parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici, kao i besplatan i brz wi-fi.
Po želji, praktikujemo štampanje odabranog menija na engleskom ili nekom drugom jeziku, kako bi vaši gosti znali čime će biti posluženi od nacionalnih i drugih specijaliteta.
Tu smo da vas ugostimo kada proslavljate godišnjicu kompanije, slavu firme, Novu godinu, Božić ili neki drugi praznik, ili kada jednostavno želite da za svoje zaposlene i partnere napravite proslavu bez određenog povoda.
Samo nam recite šta želite da postignete svojim korporativnim događajem, a naš iskusan corporate tim će vam pružiti najbolje rešenje.
belexpocentar-sale-za-proslave-i-dogadjaje

Belexpocentar

Novi Beograd, Španskih boraca 74 011 3133253 |
011 3100153 |
BELEXPOCENTAR HALA.
SAVREMENA, MULTIFUNKCIONALNA i JEDINSTVENA.
Multifunkcionalna hala Belexpocentar (veličine 2.500m2) idealna je za organizaciju sajmova, kongresa, proslava i izložbi sa više odvojenih izlagača.
Može se lako podeliti na manje prostore sa jednostavnim barijerama, a potpuno je obezbeđena strujom i instalacijama za telefon i internet putem medija kanala preko cele površine poda.
Direktna veza sa hotelom i fleksibilnost prostora su glavni benefiti pri organizaciji događaja i prednosti Belexpocentar hale.
Pored raznih sajmova, kulturnih događaja, poslovnih i društvenih okupljanja u Belexpocentar hali izdvojili bismo gostovanja muzičkih zvezda kao što su Vlado Georgiev, Carl Cox, Inna, grupa Faithless, DJ Bob Sinclar, James Blunt zatim godišnje proslave banaka i drugih velikih kompanija među kojima su NIS Gazprom, Societe Generale, Banca Intesa, Victoria group, SBB, Coca Cola, Gorenje preko najvećih imena automobilske industrije poput Mercedesa i Audija, pa sve do najvećih robnih marki Nike, Puma, Pal Zileri i mnogih drugih.
salas-curan-sale-za-dogadjaje
SALE ZA DOGAĐAJE Salaš ćuran u Borči ima etno restoran za proslave ( svadbe, rodjendane, krštenja, dana firme, druge masovne proslave), sa 500 stolica, tri kuhinje i tri šanka.
U salama je parno grejanje kao i vatrište sa ražnjevima i roštiljom, što daje utisak seoskog domaćinstva.
U salama su klima uredjaji za proslave u letnjim uslovima.
Vrt krasi prelepa bašta kroz koju teku potoci.
U dvorištu možete videti fontane, raznovrsno zelenilo, drveće, cveće, ptice, labudovi, domaće životinje, ponići, afrički nojevi.
Jednostavno ambijent gde se čovek vraća prirodi koja ga uvek pozitivno oplemenjuje.
Back to Top