Restoran Dva Jelena

Registruj se
Prijavi se
Restoran Dva Jelena
LOKACIJE

Restorani za svadbe

RESTORAN ZA SVADBE DVA JELENA.
Beograđani se često opredeljuju da svoju svadbu organizuju u restoranu z svadbe Dva jelena, u srcu boemskog Beograda.
Kod nas se gotovo dva veka venčavaju, vesele i ostavljaju svoj trag brojni gradski parovi i generacije ljubitelja dobre muzike, fantastične kuhinje i odabranih vina.
Restoran za svadbe Dva jelena prostire se na 1.500m2 i poseduje pet svečanih sala različitih veličina za ukupno 450 gostiju, plus 350 u letnjim baštama.
Veliki kapacitet dozvoljava nam da izvedemo sve što biste želeli da organizujete: bilo da želite svečani ručak unutra ili na terasi za svoje najbliže, manju svadbu ili proslavu za veći broj gostiju – učinićemo vašu želju ostvarenim snom.
Pored svadbenih, organizujemo i druge vrste proslava – krštenja, obeležavanje godišnjica, svečane ručkove, pa i slave.
Dekoraciju enterijera birate po sopstvenim željama.
Vrhunska organizacija, profesionalno osoblje, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, kao i bogat izbor pića, najbolja su garancija za vaše slavlje.
Vaš izbor može biti bilo koja tematska sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.
Posebna pogodnost je blizina velikog parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici.
Nezaboravne trenutke odmah možete podeliti sa drugima jer je ceo objekat pokriven besplatnim i brzim wi-fi.
Otvoreni smo za sve vrste dogovora i rado ćemo izaći u susret vašim očekivanjima, deleći sa vama želju da to bude dan koji ćete pamtiti kao najlepši.

Ketering

Vrhunska tradicionalna kuhinja na vašoj adresi to je moto ketering servisa renomiranog restorana Dva jelena, koji distribuira hranu za sve vrste kućnih ili kompanijskih proslava.
Naše osoblje će se pobrinuti da vaša trpeza bude bogata bilo da želite specijalitete sa roštilja, kuvana jela od mesa i povrća, vegetarijanski ili riblji meni meni.
Angažovanje ketering servisa Dva jelena garantuje pripremu hrane vrhunskog kvaliteta od pažljivo biranih namirnica koje pripremamo, dostavljamo i serviramo na željenu adresu, uz podršku profesionalnih konobara i servera koji će vam pomoći da poslužite svoje goste.
Na nas se možete osloniti kada su u pitanju kućne proslave, dečiji rođendani, krštenja, slave, svadbe, seminari, kompanijske proslave, prezentacije firmi, proslave diplomskih, doktorskih i svih drugih radova.
Podelite sa nama svoje želje i očekivanja putem telefona ili e- maila.
Dajte nam osnovne informacije o očekivanjima, mestu, datumu i vremenu kada planirate događaj i mi ćemo vam dati najbolju ponudu za željeni ketering.
Biće nam drago da vam olakšamo posao i da vaši gosti uživaju u specijalitetima vrhunske kuhinje, u udobnosti vaše kuće ili kompanije.

Sale za događaje

Restoran Dva jelena je idealno mesto da proslavite ostvarene uspehe, nazdravite novim mogućnostima, ugostite poslovne partnere i provedite se u društvu svojih kolega, zaposlenih ili saradnika u duhu skadarlijskih noći.
Kada su u pitanju gosti iz inostranstva koji dolaze na sastanke, seminare, konferencije ili forume, važan prateći element je i predstavljanje kulturno- istorijskog nasleđa i savremenog duha destinacije.
Upravo zato je Skadarlija najčešće odredište za dnevne ili večernje programe u Beogradu.
Sa velikim iskustvom u organizovanju korporativnih evenata, znamo koliko je važna vrhunska organizacija, profesionalno osoblje sa znanjem stranih jezika, veliki izbor menija raznovrsne i kvalitetno pripremljene hrane, bogat izbor pića, živa muzika i nezaboravna atmosfera, i zato tome posvećujemo posebnu pažnju.
Vaš izbor može biti bilo koja od nekoliko tematskih sala: glavna sala, kafanica, taverna, flambe, lovački ili svečani salon.
Zavisno od broja gostiju i sala koje koristite, na raspolaganju će vam biti jedan ili više renomiranih tamburaških orkestara - između ostalih, i najbolji beogradski tamburaški ansambl «Tamburica 5».
Dodatna pogodnost je blizina parkinga za naše goste na obezbeđenom parkingu u obližnjoj Cetinjskoj ulici, kao i besplatan i brz wi-fi.
Po želji, praktikujemo štampanje odabranog menija na engleskom ili nekom drugom jeziku, kako bi vaši gosti znali čime će biti posluženi od nacionalnih i drugih specijaliteta.
Tu smo da vas ugostimo kada proslavljate godišnjicu kompanije, slavu firme, Novu godinu, Božić ili neki drugi praznik, ili kada jednostavno želite da za svoje zaposlene i partnere napravite proslavu bez određenog povoda.
Samo nam recite šta želite da postignete svojim korporativnim događajem, a naš iskusan corporate tim će vam pružiti najbolje rešenje.

Restorani

RESTORAN DVA JELENA.
Ne postoji bolje mesto da se oseti dašak istorije i kulture u urbanom okruženju kakvo je Skadarska ulica.
Restoran u Skadarliji Dva jelena je omiljeno mesto brojnim turističkim agencijama, agentima i vodičima, budući da svojom skoro dva veka bogatom istorijom i sadržajem i sam predstavlja deo kulturne baštine Beograda.
Osim toga, važi za kultni restoran omiljen među Beograđanima, poznat po svojoj kuhinji, akustičnoj muzici i bogatoj istoriji što sve zajedno pruža potpuni doživljaj i hedonističko iskustvo turistima.
Restoran Dva jelena poseduje najveći kapacitet u gradu prostire se na više od 1500m2 i ima 450 sedećih mesta unutra, i još 350 na terasama i u baštama, i zahvaljujući tome, uvek može ugostiti veliki broj gostiju.
Poseduje nekoliko tematskih sala: kafanicu, glavnu salu, flambe, tavernu, lovački i svečani salon.
Gosti u organizaciji turističkih agenata mogu dobiti à la carte menu, ili unapred dogovoreni izbor.
Višedecenijsko iskustvo u radu sa stranim turistima nas čini pouzdanim partnerom koji može da izađe u susret svim zahtevima, kako malih, tako i velikih turističkih grupa iz celog sveta.
Naš renomirani šef kuhinje će se postarati da vaši gosti iskuse vrhunsku tradicionalnu kuhinju, a ljubazno osoblje će se postarati da vam boravak bude ugodan.
Vašim gostima će sigurno biti dragoceno da budu umreženi i da nezaboravne trenutke odmah mogu da podele sa drugima, budući da je ceo objekat pokriven besplatnim i brzim wi-fi.
Pored svih drugih znamenitosti grada, ne propustite da svojim gostima priuštite pravu poslasticu neka provedu prijatno popodne ili veče u boemskoj Skadarliji u restoranu Dva jelena.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Stari Grad Skadarska 32
    +381 11 7234885; +381 62 350002;
Back to Top