Biorezonantna terapija, Biorezonantni skener Beograd

Registruj se
Prijavi se
Biorezonantna terapija, Biorezonantni skener Beograd
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-biorezonantna-terapija
BIOREZONANTNA TERAPIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Biorezonantni skener predstavlja dijagnostičku metodu kojom se u roku od jednog sata pregleda kompletan organizam bez štetnog zračenja. Poliklinika AS MEDICUS BIOREZONANCA prva je u našoj zemlji uvela biorezonancu kao najnovije dostignuće savremene dijagnostike i terapije. Biorezonantni skener predstavlja dijagnostičku metodu kojom se u roku od jednog sata pregleda kompletan organizam(svi unutrašnji organi i njihove funkcije, koštano-zglobni sistem, kompletna cirkulacija i inervacija, psihoemocionalno stanje itd.)sa testiranjem na prisustvo bakterija, virusa, parazita i alergena bez štetnog zračenja. Dijagnostika 21 veka, pripada kvantnoj medicini.
Ova jedinstvena dijagnostička aparatura, dozvoljava praćenje i snimanje svih etapa i prelaza od zdravlja do bolesti, na osnovu promene elektromagnetnih karakteristika tkiva organizma, pojedinih ćelijai hromozoma.
Bolest dijagnostikuje u fazi kada još nema organskih promena i kada je ne prepoznaju klasični dijagnostički aparati (Ultrazvuk, skener, MR).
Preglede vrši dr Aleksandar Sinicki - specijalista neuropsihijatrije, biorezonance, termovizije i mikrorezonantne terapije.
Biorezonantna terapijauspostavlja prirodne sposobnosti organizma za samoregulaciju.
Usled dejstva spoljašnjih i unutrašnjih faktora poremeti se elektromagnetno polje a biorezonantnom terapijom ono se vraća na normalu. Biorezonantna terapija drugačije se naziva i Kvantno- informaciona terapija ili Mikrorezonantna terapija.
centar-za-eliminaciju-alergija-biorezonantna-terapija

Centar za eliminaciju alergija

Beograd, Zemun, Avijatičarski trg 10 065 3165412
BIOREZONANTNA TERAPIJA (BRT) je energetska terapija zasnovana na bioenergetskim mogućnostima svakog pojedinca i kao takva ima upotrebu u smislu dijagnostike i terapije.
Biorezonantna terapija (skraćeno BRT) deluje terapijski pomoću sopstvene telesne energije pacijenta.
Iz biofizike danas znamo, da hemijske procese u telu usmeravaju elektromagnetna polja, koja ljudsko telo okružuju i prožimaju ga.
To je bilo revolucionarno otkriće koje otvara potpuno nove puteve u svestranoj primeni pa tako i u medicini.
belenus-ordinacija-za-biorezonantnu-dijagnostiku-i-terapiju-biorezonantna-terapija
Biorezonantna terapija.
Jedno od najznačajnijih otkrića medicine u XX veku je da sve ćelije funkcionišu na određenim frekvencijama elektromagnetnog talasa.
Pod uticajem virusa, bakterija(koje takođe imaju svoje frekvencije), stresa, nezdravih životnih navika i drugih faktora, zdrave frekvencije naših ćelija se menjaju.
To za posledicu ima narušavanje funkcija ćelija, a sa njom i zdravlja organizma.
Biorezonantnom metodom se na neinvazivan, bezbolan i prijatan način dijagnostikuju izmenjene frekvencije i funkcije naših ćelija, sa mogućnošću njihovog korigovanja i ozdravljenja organizma.
ordinacija-holitimed-biorezonantna-terapija

Ordinacija Holitimed

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 40 011 3390657
Biorezonantna BICOM metoda.
U oblasti biofizičke medicine, primarni zadatak biorezonantne (bikom) terapije jeste ponovno uspostavljanje prirodne sposobnosti organizma za samoregulaciju i odbranu kada su one blokirane ili poremećene pod dejstvom spoljnih ili unutrašnjih faktora.
Osnovni princip biorezonantne terapije.
Svaki organizam poseduje specifičnu oscilatornu šemu, koja se slobodno može nazvati „lična elektromagnetska karta“.
Ona sadrži zdrave (kontrolne) i patološke (interfernetne) oscilacije.
Zdrave oscilacije kontrolišu fiziološke procese, a patološke ih ometaju.
Organizam sa svojim urodjenim regulatornim mehanizmima, u stanju je da sam neutrališe patološke talase do odredjenog intenzitata i da na taj način održava unutrašnju ravnotežu koja je preduslov zdravlja. Kada patološki talasi preuzmu prevlast nad fiziološkim ili, pak, u situacijama kada dođe do pada vlastitih odbrambenih snaga, dinamička ravnoteža se narušava i pokreće se lančana reakcija u kojoj se patološki procesi sa biofizičkog (energetskog) nivoa prenose najpre na biohemijski, zatim ćelijski i na kraju organski nivo.
Tada nastupa bolest.
Biorezonantna (bikom) terapija sprovodi se na bikom aparatu.
U bikom aparatu su pohranjene oscilacije zdravih sistema i organa, tj model zdravlja.
Vibracije pacijenta se preuzimaju iz odgovarajućih zona sa površine tela pomoću elektroda i odvode u aparat gde se upoređuju sa modelom zdravlja.
Sledi izdvajanje i obrada patoloških talasa, jačanje zdravih talasa i njihovo vraćanje u organizam.
Zahvaljujući nizu primenjenih terapija, patološki signal slabi ili nestaje a zdravi jača.
lekarska-ordinacija-fit-medic-biorezonantna-terapija

Lekarska ordinacija Fit Medic

Novi Beograd, Aleksinačkih rudara 43 011 2603504
BIOREZONANTNA METODA.
BIOFIZIČKA MEDICINA - PODSTICAJ ŽIVOTA.
SAVREMENA i BRZA DIJAGNOSTIKA, VISOKA EFIKASNOST, BEZBOLNA TERAPIJA BEZ ŠTETNIH SPOREDNIH EFEKATA.
BICOM biorezonantna metoda (BRM) je poseban holistički dijagnostički i terapeutski postupak kojim je otpočet jedan novi pravac u medicini, sa ciljem da se pacijentima pomogne brzo i efikasno.
Izvodi se aparatom BICOM – BioCompjuter – (nemačke firme Regumed) za čije kreiranje su iskorišćena najnovija saznanja na području biofizike, kvantne mehanike, kineske tradicionalne medicine i homeopatije.
BICOM se koristi poslednjih dvadeset godina, stalno se usavršava, a njegova delotvornost je dokazana naučnim istraživanjima in vivo i in vitro, kao i na bezbrojnim pacijentima.
Sa BICOM aparatom se mogu u mnogim slučajevima otkriti stvarni – često prikriveni – uzroci bolesti.
Efikasno se mogu tretirati mnoga hronična stanja, tako što se organizam rasterećuje mnogih toksina, blokada, intolerancija, itd, čime se stimulišu samoozdravljujuće snage tela, što u najvećem broju slučajeva dovodi do ozdravljenja.
ordinacija-opste-medicine-medicina-plus-biorezonantna-terapija
BIOREZONANTNA TERAPIJA.
Na ekranu biorezonantnog skenera, sagledava se virtuelni model obolelog organa i-ili dela tela, sa posebno izdvojenim obolelim delom, i naznakom o stepenu i vrsti obolenja.
BIOREZONANTNI SKENER?
Biorezonantni skener je komforna i bezbolna dijagnostička metoda.
Upotrebom biorezonantnog skenera, moguć je kompletan pregled celog organizma, koji traje najviše 1h.
Biorezonantni skener je neškodljiv za trudnice i preporučuje se za sve uzraste, od 7 godina naviše.Važno je naglasiti da za primenu ovog skenera nema posebnih priprema, kao i da ne postoje štetna zračenja.
Biorezonantni skener: otkriva slaba polja svih organa i sistema; otkriva prisustvo bakterija, virusa, parazita; pomaže doktoru u odabiru načina lečenja.
Back to Top