Branik servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Branik servis Beograd
precizna-mehanika-petrovic-branik-servis

Precizna mehanika Petrović

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 355 064 2778304
cena: Cenovnik
BRANIK SERVIS PRECIZNA MEHANIKA PETROVIĆ Precizna mehnika Petrović već dugi niz godina uspešno se bavi popravkom branika za sve vrste putničkih i teretnih vozila.
Nezavisno od vrste štete, naš stručni tim majstora će učiniti da Vaš automobil izgleda kao nov kada izađe iz našeg servisa.
LOKACIJE
Prvi na udaru je uvek – branik! Ima ulogu da prilikom udara prvi ostvari kontakt sa drugim vozilom i ublaži štetu na karoseriji. Tada dolazi do fizičkog kvara, u vidu pucanja branika ili njegovog nosača. Današnja vozila odlikuju se sve većim brojem delova izrađenih od plastike. Među njima je i branik, koji u uslovima gradske vožnje uvek prvi strada. Srećom po vozače pa brani servisi to vrlo lako srede i poprave. Postoje prednji i zadnji branik, oba imaju ulogu čuvanja limarije i karoserije automobila pri udaru. Branici su najčešće napravljeni od plasite jer plasita ima određenu dozu elastičnosti, pa prilikom udara neće pući tako lako, ali takođe mogu biti izrađeni od lima ili nekih drugih materijala. Kada dodje do udara, znajte da kvar na braniku može biti jedino fizički kvar, to jest pucanje branika ili pucanje nosača na kojima je branik i slično. Kada se ovako nešto desi, sama popravka branika zavisi od mnogo toga, od mesta pucanja do toga da li je branik samo naprsao ili je skroz pukao tako da mu fali jedan deo.
Back to Top