Brendiranje vozila Beograd

Registruj se
Prijavi se
Brendiranje vozila Beograd
rival-copy-brendiranje-vozila

Rival Copy

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 289 011 7484052 |
063 232137 |
cena: Cenovnik
BRENDIRANJE VOZILA RIVAL COPY Kao i kod ostalih usluga, ako imate ideju, saopštite nam je, mi ćemo Vam je pretvoriti u delo, ako nemate ideju, kažite nam šta želite, mi ćemo Vam napraviti idejno rešenje i izraditi promotivna sredstva i medije najvišeg kvaliteta.
fresh-design-factory-brendiranje-vozila

Fresh Design Factory

Novi Beograd, Bežanijskih ilegalaca 40 011 2271272
cena: Cenovnik
BRENDIRANJE VOZILA - FRESH DESIGN FACTORY Reklamirajte se efektno a povoljno - izbrendirajte vaša vozila i priuštite sebi pokretnu reklamu 24h dnevno gde god da se nalazite.
brendiranje-vozila-pacarti-studio-brendiranje-vozila

Brendiranje vozila Pacarti Studio

Beograd, Petlovo Brdo, Dušana Puđe 8a 011 4052377 |
064 1563379 |
BRENDIRANJE VOZILA BEOGRAD PACARTI STUDIO Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja. Za razliku od skupih medija, brendirano vozilo radi za Vas non-stop… 24h dnevno…7 dana u nedelji…365 dana u godini.
Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana.
Idejno rešenje, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet, tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije.
Štampa na vozilu prilagođena je uticajima spoljašnje sredine, otporna je na UV zrake.
Zaštitnom laminacijom smanjuje se mogućnost od mehaničkih oštećenja (grebanja) što zajedno doprinosi dugoročnosti reklame i očuvanje originalne farbe Vašeg vozila.
Back to Top