Brodski pod Beograd

Registruj se
Prijavi se
Brodski pod Beograd
steffes-brodski-pod

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
cena: Cenovnik
BRODSKI POD BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
salon-podova-floor-house-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD FLOOR HOUSE FLOOR HOUSE je specijalizovana prodavnica za laminatne i drvene podove.
Ponuda je bazirana na asortimanu austrijskog proizvođača Kaindl i osim laminata nudi i podove na bazi prirodnog furnira.
Osim standardnih kolekcija u ponudi se nalaze i laminati na akciji u ograničenim količinama.
partizan-uc-gradjevinski-materijal-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i podnih obloga.
stovariste-trm-promet-brodski-pod-423451

Stovarište TRM Promet

Beograd, Batajnica, Kralja Mihaila Zetskog 85a 065 5686971
cena: Cenovnik
BRODSKI POD BEOGRAD - STOVARIŠTE TRM PROMET Najkvalitetnija ponuda brodskog poda po pristupačnoj ceni, Batajnica.
drvopromet-kula-brodski-pod-210420
BRODSKI POD - DRVOPROMET KULA Kvalitetna ponuda brodskog poda.
Brodski pod po pristupačnoj ceni.
domis-enterijeri-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI U ponudi imamo brodske podove renomiranih proizvođača iz Austrije.
velog-brodski-pod

Velog stovarište

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
BRODSKI POD VELOG Kupujući laminatni pod ili brodski pod u Velog-u možete uštedeti značajan novac jer mi prodajemo podove pri istim minimalnim maržama po kojima prodajemo cement ili metal, dok se uglavnom među prodavcima podovi smatraju unutrašnjom dekoracijom i zato su u salonima prilično skupi.
Velog stalno proširuje paletu laminata i podova, i zato pogldajte u našoj Inernet prodavnici ili nas obiđite, nazovite telefonom da proverite ima li poda koji ste vi želeli kod nas, jer ako ga ima, cena je garantovano najpovoljnija.

Omi Prom

Nova Varoš, Bistrica bb 060 3453535
BRODSKI POD - OMI PROM Izrada kvalitetnog brodskog poda i lamperije.

11. Maj

Nova Varoš, Radoinja bb 033 2100840
BRODSKI POD - 11. MAJ Vrhunska izrada elemenata za brodski pod.
Brodski pod je svevremen. On i zastareli prostor može da načini savremenim i modernim, da mu da atraktivnost i funkcionalnost. A, njegove šare i spojevi usmerene ka izvoru svetlosti ostaviće utisak prostornosti. Brodski pod u glavnom podrazumeva drveni pod većih dimenzija, pod koji deluje starinski ali se svojim izgledom uklapa i u moderne arhitektonske poduhvate. Najrasprostranjenije vrste drveta, kod nas u upotrebi za izradu ove vrste poda su hrast, orah i jasen. Podove od drveta uopšte, ne treba ordžavati tj. čistiti vodom, već suvom krpom ili sredstvima za održavanje nameštaja. Najveći neprijatelji drvenih podova su voda i pesak. Brodski pod odlično izgleda ne samo u enterijeru, nego i u eksterijeru. Po njemu možete hodati bosi i uživati u prirodnom drvetu pod nogama koje uvek izgleda toplo, a možete ga postaviti i na terasu, oko bazena, vrta ili stabla i biljaka. Pristaje uz sve stilove uređenja i okruženja – od vikendice na selu, preko moderne kuće u gradu do kuće na moru.
Back to Top