Brodski pod Beograd

Registruj se
Prijavi se
Brodski pod Beograd
steffes-brodski-pod

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
BRODSKI POD BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
salon-podova-floor-house-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD FLOOR HOUSE FLOOR HOUSE je specijalizovana prodavnica za laminatne i drvene podove.
Ponuda je bazirana na asortimanu austrijskog proizvođača Kaindl i osim laminata nudi i podove na bazi prirodnog furnira.
Osim standardnih kolekcija u ponudi se nalaze i laminati na akciji u ograničenim količinama.
partizan-uc-gradjevinski-materijal-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i podnih obloga.
stovariste-trm-promet-brodski-pod-423451

Stovarište TRM Promet

Beograd, Batajnica, Kralja Mihaila Zetskog 85a 069 1601810
cena: Cenovnik
BRODSKI POD - STOVARIŠTE TRM PROMET Najkvalitetnija ponuda brodskog poda po pristupačnoj ceni, Batajnica.
domis-enterijeri-brodski-pod
BRODSKI POD BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI U ponudi imamo brodske podove renomiranih proizvođača iz Austrije.
velog-brodski-pod

Velog stovarište

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
BRODSKI POD VELOG Kupujući laminatni pod ili brodski pod u Velog-u možete uštedeti značajan novac jer mi prodajemo podove pri istim minimalnim maržama po kojima prodajemo cement ili metal, dok se uglavnom među prodavcima podovi smatraju unutrašnjom dekoracijom i zato su u salonima prilično skupi.
Velog stalno proširuje paletu laminata i podova, i zato pogldajte u našoj Inernet prodavnici ili nas obiđite, nazovite telefonom da proverite ima li poda koji ste vi želeli kod nas, jer ako ga ima, cena je garantovano najpovoljnija.
grba-dmb-brodski-pod

Grba DMB

Futog, Železnička BB 021 897432
U našem asortimanu imamo brodski pod.

Omi Prom

Nova Varoš, Bistrica bb 060 3453535
BRODSKI POD - OMI PROM Izrada kvalitetnog brodskog poda i lamperije.

11. Maj

Nova Varoš, Radoinja bb 033 2100840
BRODSKI POD - 11. MAJ Vrhunska izrada elemenata za brodski pod.
Brodski pod je svevremen. On i zastareli prostor može da načini savremenim i modernim, da mu da atraktivnost i funkcionalnost. A, njegove šare i spojevi usmerene ka izvoru svetlosti ostaviće utisak prostornosti. Brodski pod u glavnom podrazumeva drveni pod većih dimenzija, pod koji deluje starinski ali se svojim izgledom uklapa i u moderne arhitektonske poduhvate. Najrasprostranjenije vrste drveta, kod nas u upotrebi za izradu ove vrste poda su hrast, orah i jasen. Podove od drveta uopšte, ne treba ordžavati tj. čistiti vodom, već suvom krpom ili sredstvima za održavanje nameštaja. Najveći neprijatelji drvenih podova su voda i pesak. Brodski pod odlično izgleda ne samo u enterijeru, nego i u eksterijeru. Po njemu možete hodati bosi i uživati u prirodnom drvetu pod nogama koje uvek izgleda toplo, a možete ga postaviti i na terasu, oko bazena, vrta ili stabla i biljaka. Pristaje uz sve stilove uređenja i okruženja – od vikendice na selu, preko moderne kuće u gradu do kuće na moru.
Back to Top