Butici Beograd

Registruj se
Prijavi se
Butici Beograd
modna-kuca-mona-butici

Modna kuća Mona

Beograd, Stari Grad, Terazije 43 011 3236430
BUTICI.
Muška i ženska odeća.
Kožna odeća, KOžne jakne.
Modna kuća MONA osnovana je 1989 godine u Beogradu.
Proizvodi mušku i žensku odeću od kože i tekstila.

Butici muške odeće Škorpion

Novi Beograd, Jurija Gagarina 151/a 011 3189131 |
063 7744956 |
BUTIK MUŠKE ODEĆE U BEOGRADU. Posetite nas i uverite se da se možete obući po poslednjoj modi po veoma pristupačnim cenama. Nudimo vam kvalitetne muške farmerke, muške dukseve, muške majice sa kratkim rukavima. Cene su voma povoljne. Dođite u naše prodajne objekte i sami se uverite u kvalitet i pristupačnost. Pratimo svetske trendove i nudimo vam modernu elegantnu, poslovnu, casual i sportsku mušku garderobu za svaku priliku. Biramo za vas samo komade muške odeće ko ja je izrađena od najkvalitetnijih materjala. Mi smo zato jedan od najomiljenijih butika muške garderobe u Beogradu svim našim dosadašnjim kupcima.
la-borsa-prodaja-galanterije-butici
BUTICI BEOGRAD.
LA BORSA je multibrend prodavnica, čija je osnovna delatnost prodaja galanterije, a u kojoj ćete naći ženske tašne, muške tašne, kožne torbe, poslovne torbe (muške torbe, ženske torbe), rančevi, a tu su i modni detalji za osobe koje uvek žele da budu u trendu, a pri tom vode računa o dizajnu i kvalitetu – ženski novčanici, muški novčanici, futrole za ključeve, futrole za kartice, futrole za lična dokumenta, neseseri, novčanici za kartice, mali novčanici, novčanici za sitan novac...
LA BORSA nudi raznovrsnost modela i boja, kada su u pitanju tašne i novčanici, kao i svi modni detalji izrađeni od eko kože, prirodne kože, veštačkih materijala, pamuka i najlona, brendova kao što su PERLLINI, MEL, Baci & Abbracci, PELL RIVER, CHARRO,Diva`s bag.
Budite za korak ispred svih!
Back to Top