Cerade Beograd

Registruj se
Prijavi se
Cerade Beograd
Cerade Beograd, cerade za auto cene, cerade za kamione, cerade za pokrivanje, cerade po meri, prodaja cerada za auto u Beogradu - spisak prodavnica cerada za automobile je tu.
Cerade za automobile ili cerade za kamione veoma su korisne zato što služe za pokrivanje vozila i na taj način ga štite.
Neko govori cirade ili cirada, ali pravilno se kaže cerade i cerada.
Cerade Beograd je mesto na kom ćete naći sve vrste automobilskih i kamionskih cerada, ili možete naručiti cerade pravljene po meri.
Cerada za auto i cerada za kamion su potpuno dva različita pojma, ali zajednička im je namena, a to je da štite i pokrivaju vozilo.
Ovde su firme koje se bave prodajom svih vrsta cerada, ali i proizvođači cerada kod kojih možete naručite cerade po meri.
luna-cerade-i-tende-cerade
CERADE - LUNA CERADE I TENDE Proizvodimo po vašem zahtevu: Cerade za kamione po EURO standardima.
Cerade za polu prikolice, rolo bočne cerade, kiper cerade, kao i cerade za autoprikolice i cerade za automobile.
mtm-tende-i-cerade-cerade-362175

MTM Tende i Cerade

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 22g 064 1202073
cena: Cenovnik
CERADE - MTM MTM izrađuje i montira visokokvalitetne cerade za kamione, prikolice, vozila, plovila, bazene, terene...
rolo-as-cerade
CERADE BEOGRAD ROLO AS Bavimo se izradom svih vrsta cerada po veoma povoljnim cenama.
microcer-kanjiza-cerade
CERADE BEOGRAD MICROCER Microcer u svojoj ponudi ima kvalitetne i povoljne cerade.
tende-zajecar-cerade
CERADE - TENDE ZAJEČAR Cerade koje mi izrađujemo su kvalitetne i dugotrajne.
Inovativnom proizvodnom tehnologijom i strogom kontrolom kvaliteta dobijaju se platna sa visokim performansama, otporna na sve atmosferske uslove i mehanička oštećenja. Ova platna su jednostavna za rukovanje, lako se čiste i veoma su estetska. Cerade su standardni proizvod koji se ugrađuje na teretne prostore kamiona i drugih vozila. Efikasno štite terete od atmosferskih uticaja, a vozilu daju dodatnu dozu estetike. Primena cerada je veoma široka – koriste se za izradu reklamnih banera, bilborda, vizuelne komunikacije, scenografije na manifestacijama, fasadne i sajamske grafike, promotivnih reklama koje najavljuju sportska i kulturna dešavanja, njima se brendiraju ograde i stovarišta građevinskog materijala itd. Cerada ili cirada je impregnirano PVC platno, jako postojano, izrazite čvrstine i elastičnosti, otporno na sve vremenske uslove, na UV zračenje, na habanje i cepanje. Zato je veoma pogodna za spoljnu upotrebu, ali se jednako često koristi i u zatvorenim prostorima. Još jedna važna karakteristika cerade je njena praktičnost. Izuzetno je laka za montiranje, pogodna je za višekratnu upotrebu jer je fleksibilna, pa se može savijati i pakovati, a kasnije montirati ponovo na istoj ili drugoj lokaciji. Cerade se lako održavaju pranjem, a postoji mogućnost izmene podataka na njima uz pomoć samolepljive baner folije.
Back to Top