Chrysler servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Chrysler servis Beograd
Chrysler servis Beograd, krajsler servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Chrysler servisa Beograd, servis za krajsler cene cenovnik - svi najbolji servisi za krajsler vozila su tu!
Chrysler servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke krajsler automobila i vozila je među prikazanim Chrysler servisima.
Chrysler servisi Beograd vrše popravke svih modela Chrysler vozila.
Chrysler servis nudi redovan servis Vašeg krajsler automobila i popravke kvarova na Chrysler automobilima.
Ovlašćeni Chrysler servisi u Beogradu i auto servisi za krajsler koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Chrysler servis u Beogradu na pravoj ste strani.
beocar-servis-chrysler-servis-599317
CHRYSLER SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke CHRYSLER.
auto-mika-chrysler-servis
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-usa-chrysler-servis

Auto USA

Beograd, Kaluđerica, Stevana Sinđelića 18a 063 8189919
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD SERVIS AUTO USA Mi smo firma koju čini tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju vozila američke proizvodnje sa akcentom na marke Chrysler, Jeep i Dodge. U našem magacinu posedujemo širok izbor rezervnih delova, a zahvaljujući razvijenoj dilerskoj mreži u zemlji i regionu u najkraćem roku možemo obezbediti delove koje trenutno ne posedujemo.
auto-centar-ilic-chrysler-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Chrysler automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-chrysler-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
auto-kuca-nascar-chrysler-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
Ljubav koju negujete prema Vašem Chrysler ljubimcu je stopostotno uzvraćena. Vaš ljubimac koji ponosno nosi Chrysler značku na svom uzlavlju, zahteva najbolju i najprofesonalniju brigu i negu, a to se može dobiti samo u Chrysler ovlašćenim auto servisima. Chrysler je glavna marka u Chrysler Grupi. Nakon nestabilnih zadnjih 20-30 godina i loših modela, Chrysler i Fiat su zajedno počeli predstavljati nove modele. Istorijat Chryslera počinje u jednoj železničkoj fabrici. Tamo je neko vreme radio osnivač, današnjeg koncerna, koji vredi milijarde dolara, Walter Chrysler. Sve do početka 20. Veka, on u toj fabrici prikuplja iskustva u pravljenju automobila. Da bi bolje razumeo mehanizam, Chrysler je 25 puta razmontirao automobil. Malo nakon toga predstavio je svoje prvo vozilo – Chryslera Six, koji u međuvremenu predstavlja legendu u svetskoj automobilskoj istoriji. Na uspeh se nije mnogo čekalo, štampa i kupci bili su oduševljeni Chryslerovim automobilom. To oduševljenje traje do dan danas...
Back to Top