Chrysler servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Chrysler servis Beograd
Chrysler servis Beograd, krajsler servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Chrysler servisa Beograd, servis za krajsler cene cenovnik - svi najbolji servisi za krajsler vozila su tu!
Chrysler servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke krajsler automobila i vozila je među prikazanim Chrysler servisima.
Chrysler servisi Beograd vrše popravke svih modela Chrysler vozila.
Chrysler servis nudi redovan servis Vašeg krajsler automobila i popravke kvarova na Chrysler automobilima.
Ovlašćeni Chrysler servisi u Beogradu i auto servisi za krajsler koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Chrysler servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-mika-chrysler-servis
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-usa-chrysler-servis

Auto USA

Beograd, Kaluđerica, Stevana Sinđelića 18a 063 8189919 |
060 1800214 |
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD SERVIS AUTO USA Mi smo firma koju čini tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju vozila američke proizvodnje sa akcentom na marke Chrysler, Jeep i Dodge. U našem magacinu posedujemo širok izbor rezervnih delova, a zahvaljujući razvijenoj dilerskoj mreži u zemlji i regionu u najkraćem roku možemo obezbediti delove koje trenutno ne posedujemo.
auto-centar-ilic-chrysler-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931 |
063 362091 |
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Chrysler automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-centar-gaga-ford-chrysler-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501 |
011 2390215 |
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje CHRYSLER motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
modena-motors-chrysler-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115 |
011 2863116 |
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
auto-kuca-nascar-chrysler-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973 |
011 3046149 |
cena: Cenovnik
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
viva-servis-chrysler-servis
CHRYSLER SERVIS BEOGRAD VIVA SERVIS U našem servisu možete popraviti ili servisirati svoje Chrysler vozilo uz originalne rezervne delove i po povoljnim cenama.
Uz stručno osoblje i veliki broj originalnih autodelova nećete imati nikakvih problema obaviti sve što je potrebno na vašem vozilu.
Viva servis je opremljen standardnim i specijalnim alatima, kao i odgovarajućom opremom za servisiranje vozila uz obučene servisere iz domena mahanike, elektrike i elektronike vozila.
Brza i kvalitetna usluga kao i dugogodišnje iskustvou servisiranju Chrysler vozila, garantuju je da ćete ovde obaviti sve što vam je potrebno na jednom mestu.
Ljubav koju negujete prema Vašem Chrysler ljubimcu je stopostotno uzvraćena. Vaš ljubimac koji ponosno nosi Chrysler značku na svom uzlavlju, zahteva najbolju i najprofesonalniju brigu i negu, a to se može dobiti samo u Chrysler ovlašćenim auto servisima. Chrysler je glavna marka u Chrysler Grupi. Nakon nestabilnih zadnjih 20-30 godina i loših modela, Chrysler i Fiat su zajedno počeli predstavljati nove modele. Istorijat Chryslera počinje u jednoj železničkoj fabrici. Tamo je neko vreme radio osnivač, današnjeg koncerna, koji vredi milijarde dolara, Walter Chrysler. Sve do početka 20. Veka, on u toj fabrici prikuplja iskustva u pravljenju automobila. Da bi bolje razumeo mehanizam, Chrysler je 25 puta razmontirao automobil. Malo nakon toga predstavio je svoje prvo vozilo – Chryslera Six, koji u međuvremenu predstavlja legendu u svetskoj automobilskoj istoriji. Na uspeh se nije mnogo čekalo, štampa i kupci bili su oduševljeni Chryslerovim automobilom. To oduševljenje traje do dan danas...
Back to Top