Cvećare Autokomanda

Registruj se
Prijavi se
Cvećare Autokomanda
cvecara-kazablanka-cvecare

Cvećara Kazablanka

Beograd, Autokomanda, Vojvode Stepe 2a 011 2491675 |
065 2491675 |
CVEĆARE U BEOGRADU.
Cvećara Kazablanka je osnovana 1998 godine.
Dobila je ime po vrsti orijentalnog ljiljana, koji je simbol intenzivne ljubavi, čestitosti, vernosti i pouzdanosti. Buket cveća je najsenzualniji poklon koji na tako jednostavan način može da iskaže bilo koju emociju i prenese i najsuptilniju poruku.
Buket od kala, orhideja, alpinija, ruža i ostalog rezanog cveća usklađenih boja pričaju čarobnu priču koja će opčiniti Vama dragu osobu.
Buketi su napravljeni od najkvalitetnijeg i najraznovrsnijeg uvoznog cveća, te u našoj ponudi potražite buket za bilo koji važan događaj u Vašem životu.
Orhideje, ruže, kermit, eukaliptus, i asparagus; Crvene ruže, hiperikum i žuti soldago; Orijentalni ljiljan, lizijantus, iris i eukaliptus; Kale, leukadendron i hiperikum; Bidermajer nežnih boja, napravljen je od ruža i božura.
Raskošni cvet božura svojom nežnošću i toplinom simboliše lepotu i romantiku, srećan brak i dobru sreću.
Buketi od božura se smatraju predznakom sreće kod ulaska u brak i zato su čest izbor za venčanja.
Cveće je nezaobilazni detalj svakog dogadjaja. Bilo da se radi o venčanju, rodjendanu, slavi ili pak sahrani cveće se ne može izostaviti. Simbolizuje pažnju, ljubav i naklonost i svojim prisustvom uveličava dogadjaj. U principu, za svaki dogadjaj postoji odgovarajući cvet. Medjutim, pošto živimo ubrzano i pošto ljudi nemaju vremena za učenje imena i simbolike svakog cveta dovoljno je da poznajete neka osnovna pravila cvetnog bontona. Na početku, još pre nego što se odlučite za kupovinu nekog cveta ili cvetnog aranžmana, dobro razmislite o izboru, jer se cveće koje ste odabrali obično poistovećuje sa vašim željama povodom dogadjaja na koji ste pozvani. Najveći kupci cveća su upravo zaljubljeni muškarci koji poklanjanjem raznih buketa pokazuju svojoj izabranici naklonost, privrženost i ljubav. Crvena ruža je simbol večne i strasne ljubavi te je i najtraženiji cvet na našim prostorima. Obavezno je poklonite osobi koju volite...
Back to Top