Cvetni aranžmani Beograd

Registruj se
Prijavi se
Cvetni aranžmani Beograd
Treba vam cvetni aranžman za dekoraciju maladenačkog stola na svadbi, cvetna dekoracija stolova, cvetni venac za dekoraciju kapije i ulaznih vrata, cvetni aranžman za auto?
Cvetni aranžmani u Beogradu izrađuju se i u kreativnim cvetnim radionicama i u cvećarama.
Dekoracija cvećem se iz godine u godinu menja.
Kreativnost i maštovitost nema granice.
Smišljaju se novi oblici cvetnih aranžmana, cveće se kombinuje sa drugim elementima dekoracije i tako se stavarju prava umetnička dela.
Upravo zbog prijatnih osećanja koje cveće izaziva u ljudima, cvetni aranžmani i cvetna dedkoracija u Beogradu sve češće se primenjuju ne samo na svadbama nego i na svim drugim proslavama i svečanostima, kao i na promocijama i korporativnim događajima.
Svaku svečanost koju ukrasite cvećem učinićete glamuroznom!
Trebaju vam cvetni aranžmani Beograd i na pravom sre mestu!
cvecara-nadjin-kutak-cvetni-aranzmani
CVETNA DEKORACIJA VENČANJA.
Dekoracija venčanja: bidermajeri, cvetovi za rever i narukvice, stolovi za mladence,ikebane za stolove, stolovi za goste, kutije za novac, aranžmani za automobile, venčići za kuće, sveće, luk- „rajska kapija“, kućice za venčanja, mašne i navlake za stolice, tabla – spisak gostiju.
Dostava bidermajera i prateće opreme za mladu, kao i kićenje mladenačkog automobila,odvija se po dogovoru, od 09:30-10:30 na kružnom toku kod Bogoslovije (parking ispred restorana ART Modena).
Dostava do Bogoslovije se ne naplaćuje ukoliko tog dana neka od ekipa dolazi u Beograd.Cvetni aranžmani za dekoraciju restorana biće isporučeni i postavljeni direktno na mesto proslave, po unapred dogovorenom vremenu. Ako je vaša porudžbina veća od 15000 din , izlazak na teren se ne naplaćuje, u suprotnom izlazak ekipe na teren je 1500 din.
cvecara-floserita-beo-cvetni-aranzmani-973461

Cvećara Floresita Beo

Beograd, Vračar, Beogradska 33 060 3805560
cena: Cenovnik
CVETNI ARANŽMANI - FLORESITA BEO Izrada prekrasnih cvetnih aranžmana.
CVETNI ARANŽMANI BEOGRAD. Najbolji i najveći izbor bidermajera napravljenih od najkvalitetnijeg cveća Cvećare Kazablanka. Bidermajeri mogu da se prave i po Vašoj želji i ukusu, Vi birate cveće - mi pravimo. Cene bidermajera su pristupačne, a bidermajeri mogu da se naprave i do cene koju Vi odredite. Pronađite savršen bidermajer! Najveći izbor najkvalitetnijeg i najraznovrsnijeg uvoznog cveća u Beogradu. Izborom cvetnog aranžmana, buketa ili pojedinačnog cveta obradujte dragu osobu i ulepšajte važne trenutke u Vašem životu. Učinite da aranžman napravljen u drvenoj korpici, metalnoj posudi ili kutiji unese toplinu, radost i sreću u domove dragih osoba. Cvećara Kazablanka vam nudi mogućnost dekoracije venčanja, bilo da je venčanje na otvorenom ili u restoranu, te i da vam pomognemo da dekoracija vaše svadbe bude baš kao iz vaših snova. U ponudi imamo mnoge cvetne dekoracije za stolove i mladenački sto, cvetne aranžmane za auto i vrata. Ukoliko želite da birate određenu boju i aranžman , pozovite nas i napravićemo aranžmane po vašoj želji.

Cvećara Una

Novi Beograd, Antifašističke borbe 24 063 257128
CVETNA DEKORACIJA. Ovo su neke od popularnih vrsta cveća sa njihovim značenjima. Ipak, najbolje je da se pošalje ovo cveće sa objašnjenjem njihovog značenja, tako da primaoc razume značenje (to jest, ako druga strana još uvek nema takvo predznanje).

Cvećara Decora

Beograd, Palilula, Dobre Mitrovića bb 011 3247429 |
069 3247429 |
DEKORACIJA CVEĆEM. Cvetni aranzmani predstavljaju neponovljiv ukras, poklon ili svojevrsnu dekoraciju za svaku priliku. Svojom prirodnom lepotom cvetni aranzmani plene pažnju u oplemenjuju svaki prostor. Kompozicija cvetova, ukrasnih listova, dekorativnih korpica i pomoćnih elemenata čine jedinstvenu sliku i autentično umetničko delo. Kreativnost i lepotu stvaranja prirode, u našoj cvecari oblikujemo u interesantne ukrasne oblike različitih dimenzija i kolorita. U zavisnosti od prilike, koji god cvetni aranzmani Vam bili potrebni, u našoj cvećari ćete pronaći veliki i raznovrsan izbor već gotovih predloga i motiva ili da u saradnji sa našim osobljem kreirati neki novi. Za poklanjanje aranzmana Vam nudimo i uslugu dostave na željenu adresu. Ulepšajte nečiji dan i oplemenite svaku svečanu priliku poklanjajući cvetni aranzman.

Cvećara Cveta

Beograd, Zemun, Sibinjanin Janka 38 011 2613206 |
011 3077306 |
CVETNI ARANŽMANI ZA DEKORACIJU. Cvecara Cveta se bavi: - cvetnom dekoracijom vencanja, - dekoracijom poslovnog i životnog prostora, - izradom cvetnih aranžmana za sve prilike, - isporukom i dostavom cvetnih aranžmana. Romantična korpa sa liljanom, ružama i margaretama. Ljiljan, ruže, gerberi i astromelija. Korpa 101 ruža u obliku srca. Anturijum, ruže, ljiljan, gerber, orhideje, astromelije.
IZRADA CVETNIH ARANŽMANA ZA RAZNE PRILIKE. Bavimo se cvetnom dekoracijom venčanja i svadbi. Izrađujemo svadbene aranžmane – bidermajere, aranžmana za stolove, aranžmana za kola i vrata. Bavimo se cvetnom dekoracijom i aranžiranjem prostora za svadbu. Vaše venčanje biće kao iz snova uz cveće iz Cvet Expressa, jer mi smo vaš pouzdan partner od poverenja.
Cvetni aranžmani predstavljaju neponovljiv ukras, poklon ili svojevrsnu dekoraciju za svaku priliku. Svojom prirodnom lepotom cvetni aranžmani plene pažnju i oplemenjuju svaki prostor. Kompozicija cvetova, ukrasnih listova, dekorativnih korpica i pomoćnih elemenata čine jedinstvenu sliku i autentično umetničko delo. U zavisnosti od prilike, koji god cvetni aranžmani Vam bili potrebni, najbolje bi bilo da se konsultujete sa profesionalcima, jer zna se koji cvet šta simbolizuje. Tako da ukoliko su vam potrebni cvetni aranžmani za venčanje, obavezno u njega stavite malo bršljana koji simbolizuje plodnost i “sladak život” a nije loše nadje li se nekoliko listića bršljena u bidermajeru. Za istu priliku, ali i za egzotičnije, ekskluzivnije kombinacije možete izabrati bambus koji je simbol odanosti i postojanosti bračne zajednice pa čak i čičak koji nedvosmisleno simbolizuje spoljnu odbranu i zaštitu srca. Ako ste sigurni u značenje nekog cveta onda i sami možete da osmislite aranžman. Cvetni aranžmani na venčanjima su neizostavan detalj koji svi primećuju. Uveseljavaju salu a samim tim i Vaše goste.
Back to Top