Dečija odeća Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dečija odeća Beograd
Dečija odeća u Beogradu u buticima za decu nešto je o čemu u svakoj sezoni roditelji ponovo razmišljaju.
Mališani brzo rastu i treba im nova garderoba.
U prodavnicama dečije odeće u Beogradu izbor je velik, a garderoba je veoma ljupka i moderna.
Suknje i haljine za devojčice, majice, košulje farmerke za dečake nisu što su nekad bile jer dečija moda je značajno napredovala.
Tako da ako volite doterivanje, možete i vaše dete doterati po najnovijoj modi jer beogradski butici dečije odeće slede trendove i nude vam dečiju garderobu za uzrast od 0 do 16 godina.
enci-menci-decija-odeca

Enci Menci

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 199b 011 2434861
Dečija odeća za uzrast od 2 do 8 godina.
Kolekcije za jesen/zimu i proleće/leto.
Farmerice, duks royal polo, Trenerka MAMINO sa kapuljačom, Pantalone MAMINO dzins academy, Duks MAMINO sa dzepovima royal polo, Hulahop, Komplet MAMINO farmerice, duks, prsluk, Prsluk MAMINO sa kapuljačom lapin, Odelce IDILBABY set 2u1 deo bluza, traka, Skafander JUNGLE
U našoj prodavnici ćete naći: Brendiranu odeću, najkvalitetniju odeću za decu za najglamuroznije pojavljivanje. Dečija odeća u dečijoj robnoj kući Leto.

Sunce Moje dečija odeća

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 153 011 2413893
kategorije: kompleti zeke bodići suknje i haljine majice i duksevi košulje džemperi i prsluci jakne i kabanice donji delovi pidžame kupaći prekrivači i peškiri izdvajamo novi artikli novorođenče popusti rasprodaja akcija kolekcije proleće-leto jesen-zima pidžame.

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Dečija odeća.

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
DEČIJA ODEĆA BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Pošto svaka mama voli da joj dete lepo izgleda, sigurni smo da će u Aksinoj bogatoj ponudi pronaći neki od modela iz aktuelnih kolekcija. Modernog dizajna, veselih boja i napravljeni od najkvalitetnijih materijala, benkice, bodići, zekice, jakne za decu i skafanderi učiniće da svaki mališan bude mali maneken. Pošto dete treba obući u skladu sa vremenskim prilikama, za jesenje i zimske dane odaberite udobne i trendi jakne za decu i skafandere.
Sve do ranog dvadesetog veka mogla se uočiti zajednička karakteristika dečije odeće, a to je da je nedostajala jasna razlika između odeće za dečake i odeće namenjene devojčicama. Na taj način, rodne uloge nisu iskazivane niti kroz boju odeće, niti kroz njen kroj i dizajn. Ovakav pristup dečijem odevanju ne treba da nas čudi kada se ima u vidu da su duži vremenski period muškarci i žene svih uzrasta nosili realativno sličnu odeću – vrstu ogrtača ili tunike. To se promenilo onog trenutka kada su muškarci počeli da nose pantalone, ali van „odraslog sveta“ situacija se nije drastično promenila. Tako se mnogima danas čini da su dečaci bili odeveni u odeću za devojčice, odnosno u haljine i suknje, ali oni su jednostavno nosili ono što se u tom periodu smatralo pristojnom i pre svega udobnom odećom namenjenoj deci. Tokom dvadesetog veka situacija se znatno promenila promenila. Naprimer, prvobitno namenjene isključivo dečacima i muškarcima, pantalone su postale prihvaćene i podjednako nošene od strane ženskog pola. Danas biramo za decu ono najkvalitetnije. U cilju što kvalitetnije odeće za decu, veliki proizvodjači garderobe su izbacili na rafove stvari pravljene od Eko pamuka.
Back to Top