Dečije igračke Inđija

Registruj se
Prijavi se
Dečije igračke Inđija
mb-plast-romanija-decije-igracke
DEČIJE IGRAČKE BEOGRAD MB PLAST ROMANIJA MB-Plast osnovana je 1996 godine.
Povećavanjem raznovrsnosti ponude artikala,proširenjem obima poslovanja MB-Plast u jednoj pravnoj formi 2011 godine,prerasta u MB-Plast Romanija Doo.Preduzeće se bavi prodajom i distribucijom proizvoda izrađenih od najkvalitetnije plastike,domaćeg i uvoznog porekla,velikim izborom proizvoda od stakla,igračkama i programom za poljoprivredu.
decija-radnja-menda-decije-igracke

Dečija radnja Menda

Inđija, Vojvode Stepe 11 022 2100254
Predstavljamo Vam veliki izbor igračaka za decu, među kojima ćete sigurno naći originalan i interesantan poklon za svog mališana ili rođendane malih drugara.
Izrađene od hipoalergijskih materijala, ove igračke su potpuno bezbedne za zdravlje deteta.
Plišane igračke za decu Plišane igračke, plastične igračke za decu Plastične igračke, drvene igračke Drvene igračke, dečije guralice Dečije guralice, Šatori za decu Šatori za decu.
Među dečijim igračkama različitog dizajna, materijala od kojih se izrađuju i raznih boja, izdvajaju se dečije guralice kao veoma originalna i zanimljiva igračka.
Korisne jer pomažu krupniju motoriku, razvijaju pokrete i njihovu koordinaciju i jačaju mišiće, dečije guralice učiniće čak i najkraću šetnju najzabavnijim iskustvom za mališane.
Mogu se birati one u formi različitih tipova automobila ili bagera, na kojima se sedi, ili pak one koje se guraju i usput emituju različite melodije.
Igračke predstavljaju sva sredstva kojima se deca služe u igri. Igračke su potrebne deci zbog učestvovanja u običnim životnim, stvarnim ili zamišljenim situacijama, odnosno igrama, što sve izgradjuje dečju ličnost i razvija sposobnosti i priprema za niz funkcija koje ih očekuju u životu. Igračke omogućavaju detetu upoznavanje sopstvenih mogućnosti i izražavanje onog što je zamislio, služe mu za maštanje, neobuzdavano ispoljavanje emocija, za uspostavljanje odnosa sa drugom decom, radi razmene ideja i pozitivnih emocija. Uzrast utiče na funkciju igračaka u dečjoj igri. Postoje igračke za sve uzraste, ali se način njene upotrebe razlikuje u raznim periodima života deteta. Uzrast nije naročito precizan kriterijum za odredjivanje, kada će se kojem detetu ponuditi koja igračka. Sve zavisi od individualnih sklonosti deteta, stepena njegovog razvoja, iskustva i sklonosti.
Back to Top