Dekoracija venčanja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dekoracija venčanja Beograd
cvecara-nadjin-kutak-dekoracija-vencanja
DEKORACIJA VENČANJA BEOGRAD NAĐIN KUTAK Dekoracija venčanja: bidermajeri, cvetovi za rever i narukvice, stolovi za mladence,ikebane za stolove, stolovi za goste, kutije za novac, aranžmani za automobile, venčići za kuće, sveće, luk- „rajska kapija“, kućice za venčanja, mašne i navlake za stolice, tabla – spisak gostiju.
Dostava bidermajera i prateće opreme za mladu, kao i kićenje mladenačkog automobila,odvija se po dogovoru, od 09:30-10:30 na kružnom toku kod Bogoslovije (parking ispred restorana ART Modena).
Dostava do Bogoslovije se ne naplaćuje ukoliko tog dana neka od ekipa dolazi u Beograd.Cvetni aranžmani za dekoraciju restorana biće isporučeni i postavljeni direktno na mesto proslave, po unapred dogovorenom vremenu.
Ako je vaša porudžbina veća od 15000 din , izlazak na teren se ne naplaćuje, u suprotnom izlazak ekipe na teren je 1500 din.
passiflora-dekoracija-vencanja

Passiflora

Beograd, Voždovac, Kraljevačka 68 011 3974051
cena: Cenovnik
DEKORACIJA VENČANJA PASSIFLORA Firma "Passiflora" doo se bavi dekoracijom enterijera i tu smo da Vašu svadbu, proslavu, jubilej ili rođendan učinimo nezaboravnim.
Dekorisaćemo ambijent i potruditi se da se osećate posebno, da proslava Vama i Vašim gostima ostane u nezaboravnom i najlepšem sećanju.
Back to Top