Dekorativne tkanine Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dekorativne tkanine Beograd
Želite da osvežite svoj dom?
Za malu količinu novca možete totalno preurediti vaš životni prostor iborom pravih dekorativnih tkanina.
Pogledajte ponudu dekorativnih tkanina u Beogradu i nadjite nešto po svom ukusu.
S obzirom da dekorativne tkanine mogu biti i lošijeg kvaliteta, budite obazrivi pri izboru.
Beograd ima sasvim dovoljno prodavnica dekorativnih tkanina i materijala za Vaš dom, tako da nemojte žuriti i prenagliti sa izborom već dobro razmislite koja tkanina će učiniti Vaš dom još toplijim i prijatnijim.
leki-group-dekorativne-tkanine

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 011 3549887
cena: Cenovnik
Sve vrste Dekorativnih tkanina, raznih vsrta dezena i boja.
Mogu se koristiti u komletnom uređenju unutrašnjosti Vaših stanova, kuća, vikendica.
tier-enterijeri-dekorativne-tkanine

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 011 2169430
cena: Cenovnik
DEKORATIVNE TKANINE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Širina ponude u salonu TIER omogućava kompletno uređenje enterijera materijalima za dekoraciju i zaštitu od sunca. Kupci mogu izabrati moderan ili klasičan stil za opremanje prostora. Asortiman čine tkanine za zavese i draperije , garnišne, vodilice kao i paketo sistem. Zebra, rolo zavese i paneli kao i ostali sistemi za zaštitu od sunca nude najnovija rešenja za privatne i poslovne objekte. Saveti dizajnera i idejna rešenja prate najnovije trendove a usluga obuhvata i merenje prostora, izradu i postavljanje proizvoda.
passiflora-dekorativne-tkanine

Passiflora

Beograd, Voždovac, Kraljevačka 68 011 3974051
cena: Cenovnik
DEKORATIVNE TKANININE PASSIFLORA Na Vama je da poželite, a na nama da vam ispunimo želje i da se pobrinemo za sve detalje koji Vam mnogo znače. Pored gore navedenih usluga, firma "Passiflora" doo se bavi i šivenjem zavesa, draperija, posteljine, presvalka, navlaka za nameštaj, dekopokrivača, navlaka za stolice, stolnjaka, salveta.
Osvežite dom dekorativnim tkaninama. Na jednostavan, brz i efektan način, uz minimum ulaganja, naglasite prostor ili osvežite već postojeći poigravajući se dekorativnim tkaninama. One strukturom, uzorcima i bojama mogu dati novi identitet i atmosferu vašem domu. U dekorativne tkanine spadaju zavese, draperi, jastučići, posteljina, prekrivači, stolnjaci i nadstolnjaci, mebl štof i prostirke. Osim što imaju praktičnu svrhu da zaštite nameštaj od habanja, da prikriju nedostatke, imaju i izrazito estetsku ulogu, budući de spadaju u dekorativni enterijer. Vrlo je važan način kombinovanja ovakvih tkanina. Postoje neka pravila koja je poželjno slediti. Pune, teške tkanine, pogotovo one koje u svom sastavu imaju zlatne, srebrne ili bronzane niti, naglašavaju glamuroznost. Veštački materijali mogu izgledati vrlo efektno, ali ih treba izbegavati kod garnitura za sedenje, fotelja i stolica, jer sprečavaju disanje kože, pa se javlja neprijatan efekt znojenja. Savetujemo Vam da budete obazrivi pri odabiru dekorativnih tkanina za svoj dom.
Back to Top