Distribucija espreso kafe Beograd

Registruj se
Prijavi se
Distribucija espreso kafe Beograd
benels-doo-distribucija-espreso-kafe

Benels doo

Novi Beograd, Ismeta Mujezinovića 22a 011 3180145 |
063 8098855 |
cena: Cenovnik
DISTRIBUCIJA ESPRESO KAFE BEOGRAD BENELS DOO Preduzeće BENELS d.o.o.
Vam nudi snabdevanje vrhunskom mešavinom kafe Mokarico za pripremu pravog italijanskog espresa i kapućina.
Mokarico - Mokarico mešavina se sastoji od retkih vrednosti Santos Brasiliana, Centro Americani sa srednjom dozom kiselosti i mirisom agruma, zatim Costarica dell’Atlantico, tu je i jak miris čokolade S.Domingo, kao i urođeni slatki ukus etiopskih kafa sa začinima koji zaokružuju kompletan ukus.
Mokarico - Columbia predstavlja italijanski slatki espreso.Brazilske kafe Arabika i Robusta daju jedinstvenu slatku mešavinu, sa primesama čokolade.
Mokarico - Rossa predstavlja trijumf pravog napuljskog ukusa. To je mešavina Robuste, koja daje jedan intezivan i začinjen ukus, gde su čokolada i vanila arome koje najviše dolaze do izražaja.
Espresso se pravi od posebnih vrsta kafe (robuste i arabike), pomoću aparata kojima se vrela voda pod jakim pritiskom propušta kroz krupnije mlevenu kafu, a ceo proces traje oko 30 sekundi. Espresso se tradicionalno služi u porcelanskoj šoljici napunjenoj do pola. Bude ga oko 30 ml, a dobar espreso ćete prepoznati i po penastoj strukturi odozgo. Kafa se služi u porcelanskim šoljicama, koje treba da su suve i zagrejane do 60 ° C. Četiri svojstva koja razlikuju espresso kafu od drugih kafa su: pena, aroma, ukus i miris. Espresso kafa ima poseban ukus koja ne liči ni na jednu stvar. O ukusu i mirisu prave espresso kafe je teško pričati jer je jedintsven. Espresso je najsloženiji napitak medju kafama. Mnogo je bogatiji i koncentriraniji nego standardne i filter kafe. Pošto se espresso sprema na oko 90 stepeni, odmah po završetku spreman je za konzumaciju. Koristi se i kao osnova za puno vrsta popularnih napitaka. Kao i sve na ovom svetu, tako i espresso kafa može biti lošijeg i boljeg kvaliteta. Distribucija espreso kafe je kod nas u poslednjih par decenija izuzetno popularna delatnost, jer sa porastom ljubitelja ove kafe veća je i potražnja za njom. Nekada smo pili samo tursku - domaću kafu a danas ćete je retko naći u cenovniku kafića i restorana.
Back to Top