Dodge servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dodge servis Beograd
Dodge servis Beograd, Dodge servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Dodge servisa Beograd, servis za Dodge cene cenovnik - svi najbolji servisi za Dodge vozila su tu!
Dodge servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Dodge automobila i vozila je među prikazanim Dodge servisima.
Dodge servisi Beograd vrše popravke svih modela Dodge vozila.
Dodge servis nudi redovan servis Vašeg Dodge automobila i popravke kvarova na Dodge automobilima.
Ovlašćeni Dodge servisi u Beogradu i auto servisi za Dodge koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Dodge servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-mika-dodge-servis
DODGE SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-usa-dodge-servis

Auto USA

Beograd, Kaluđerica, Stevana Sinđelića 18a 063 8189919
cena: Cenovnik
DODGE SERVIS BEOGRAD SERVIS AUTO USA Mi smo firma koju čini tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju vozila američke proizvodnje sa akcentom na marke Chrysler, Jeep i Dodge.
U našem magacinu posedujemo širok izbor rezervnih delova, a zahvaljujući razvijenoj dilerskoj mreži u zemlji i regionu u najkraćem roku možemo obezbediti delove koje trenutno ne posedujemo
auto-centar-gaga-ford-dodge-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
DODGE SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje DODGE motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
shop-invest-dodge-servis
DODGE SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Dodge.
auto-centar-ilic-dodge-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
DODGE SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Dodge automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-kuca-nascar-dodge-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
DODGE SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
modena-motors-dodge-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
DODGE SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Niko u kompaniji nije očekivao da će Dodge u jednom momentu postati jedan od vodećih proizvođača automobila u SAD, i da će, recimo model Cahrger iz 1966. i 1967. godine ljude dovesti do ekstaze. Usmeren ka srednjoj klasi, prvi Dodge je veoma brzo postigao komercijalni uspeh zahvaljujući inteligentnoj kombinaciji, za to vreme, superiorne snage, poboljšanja motora i dizajnersko-stilskih rešenja do tada neviđenih na drugim modelima. Do 1917. godine, Dodge je već proizveo ozbiljan broj automobila što mu je omogućilo da duboko uđe u problematiku i posveti se razvoju novih modela. Činilo se da je proizvodnja kamiona oblast koja bi mogla da bude interesantna i uspešna za kompaniju, pa je, na krilima toga, ubrzo nastala nova divizija pod nazivom Dodge kamioni. Danas je Dodge ponovo deo Daimler-Chrysler grupacije i više je poznat po svojim kamionima nego po "mišićavim" automobilima retro dizajna koji su mu doneli veliku popularnost. Međutim, Dodge se, zahvaljujući grupaciji kojoj pripada, ali i nostalgiji za modelima koji su bili dobro prihvaćeni tokom 70ih, polako vraća i na evropske puteve modelima za koje se može reći da su bučni i ne baš tako lepi ukrotitelji puteva. Bilo kako bilo, Dodge se može svakodnevno videti na našim putevima a samim tim i ovlašćeni servisi za ova rogopadna vozila.
Back to Top