Eko koža Beograd

Registruj se
Prijavi se
Eko koža Beograd
Hoćete da osvežite svoj topli dom?
Nemate novca za novu garnituru i nov nameštaj?
Ništa strašno...
Jednostavno nadjite najbolje opremljene prodavnice eko kože u Beogradu i kupite boju po svojo želji.
Eko koža je jednostavna za održavanje, nije skupa, funkcionalna je i moderno izgleda.
Beograd danas nudi široki spektar boja i dezena eko kože, jer je u poslednje vreme izuzetno tražena i popularna medju svim generacijama.
lakitex-eko-koza

Lakitex

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 321 011 2410253
cena: Cenovnik
EKO KOŽA BEOGRAD LAKITEX
olimpic-eko-koza
EKO KOŽA BEOGRAD OLIPMPIC Preduzeće “OLIMPIC” DOO.
Vranje je porodično preduzeće koje je osnovano oktobra 1992.godine i bavi se uvozom, veleprodajom i distribucijom okova za nameštaj i repromaterijal za tapetariju i tapetare.
U svom asortimanu ima širok spektar okova za nameštaj firme “Incoll” iz Italije i ručice firme “Metax” iz Turske.
Od repromaterijala za tapetariju ima široku lepezu veštačkih koža, rajsferšlusa, čičak traka, elastičnih gurtna, klamarica, reteksa, lepka za sunđer itd....
Celokupni okov za nameštaj je podeljen u nekoliko podgrupa i to: sitan okov, klizači, šarniri, mehanizmi, nosači polica, nogice, kolone i košarice, okov za kancelarijski nameštaj, svetleći sistemi i ručice.
Cilj preduzeća je razvoj i unapređenje dugoročnih odnosa sa našim partnerima.
Najbolji način za postizanje tog cilja kao i zadobijanje poverenje partnera jeste stalno poboljšanje kvaliteta proizvoda i usluga.
Poklonite Vaše poverenje preduzeću “OLIMPIC” i sigurno nećete biti iznevereni!
!
!
LOKACIJE
Eko koža polako ali sigurno preuzima primat na tržištu kada su u pitanju dekoracija i kvalitet. Eko koža se izradjuje u svim dezenima i bojama, pogodna je za skoro sve namene, presvlačenje nameštaja, stolica, fotelja, ležaja. Eko koža visokog kvaliteta koristi se i za tapaciranje sedišta u plovilima i motornim vozilima. Takva eko koža se odlikuje velikom izdržljivošću i otpornošću na sve vremenske prilike. Ako volite jednostavne i praktične stvari, pravi izbor za Vas je eko koža. Nameštaj od eko kože nije sklon prljanju, a kad do njega dođe, lako se mogu odstraniti fleke. Vlažna krpa brzo će obrisati svaku nečistoću, a nameštaj će opet izgledati kao nov. Eko koža je materijal koji nije zahtevan, ali mu je potrebno redovno održavanje, odnosno tretiranje raznim zaštitnim preparatima i sredstvima.
Back to Top