Etažno grejanje, Centralno grejanje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Etažno grejanje, Centralno grejanje Beograd
expont-etazno-grejanje

Expont

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 153 011 3982022
cena: Cenovnik
ETAŽNO GREJANJE.
Etažne peći na pelet, Etažne peći za centralno grejanje, Etažni kotlovi na pelet.
Etažna peć na pelet za centralno grejanje MINIMA 12 kW ECOSPAR: Zaboravite na pokrivače i jorgane, naša peć na pelet minimalnih dimenzija, idealna za male prostorije, postaraće se za ugodnu toplinu.
Snage od 12kW ispunjava sve želje u prostoru od 80-100 m².
Postavlja se dnevnoj sobi, odakle rukovodi zagrevanjem vašeg doma.
Ima veliko staklo sa prednje strane kroz koje se toplota lako širi po prostoriji.
Etažna peć na pelet za centralno grejanje ALBA 18 kW ECOSPAR: Započinje rad pritiskom na samo jedno dugme, kao što rade najbolje peći na pelet u klasi.
Ova peć snage od 18 kW, idealna je za prostorije od 120-150 m², namenjena za dnevni boravak, dizajnirana je sa vizirom i kroz veliko staklo na vratima, olakšava širenje toplote i predstavlja izvor komfora u vašem domu.
Etažna peć na pelet za centralno grejanje AURIGA 25 kW ECOSPAR: Jednostavna elegancija za maksimalno zadovoljstvo donosi nam još jedan proizvod na koji smo posebno ponosni.
Zagrevamo dane i noći ljudi širom Starog kontineta.
Ova peć na pelet je najprodavaniji proizvod EcoSpar fabrike i ima snagu od 25 kW.
Zahvaljujući viziru na vratima, osetićete toplinu koja se širi po celom domu.
Primena peći na pelet za centralno grejanje MBS TERMO PELET: Peć na pelet za centralno grejanje MBS TERMO pelet 12kW ili 18kW nudi najekonomičnije zagrevanje celog stambenog prostora sa visokim kvalitetom koji obezbeđuje maksimalno iskorišćenje ekološkog goriva.
Mnogi topli domovi u Evropskoj uniji koriste ovu peć.
Tehničke karakteristike peći na pelet za centralno grejanje MBS TERMO PELET: programiranje rada do sedam dana unapred, automatsko paljenje, daljinsko upravljanje.
radijator-inzenjering-etazno-grejanje
ETAŽNO GREJANJE BEOGRAD RADIJATOR INŽENJERING Pored osnovne proizvodne delatnosti "Radijator-Inženjering" d.o.o.
Kraljevo, izvodi radove termotehničkih instalacija (grejanje, ventilaciju-klimatizaciju, instalacije tehničkih gasova), izrađuje i montira čelične konstrukcije.

Geming

Šabac, Nikole Colovića 22 063 8735810
ETAŽNO GREJANJE - GEMING Izvođenje instalacija etažnog grejanja.

Etažno grejanje Dunja

Smederevo, Kozaračka 1 064 4128006
ETAŽNO GREJANJE DUNJA Instalacija etažnog grejanja.
Etažno grejanje je sistem grejanja koji radi autonomno za jednu stambenu jedinicu (kuću, stan, zgradu). Ne razlikuje se od gradskog centralnog grejanja kada je u pitanju način na koji funkcioniše. Sistem sadrži peć (ili kotao) u kojoj se proizvodi toplotna energija koja kroz prethodno ugrađen cevovod, posredstvom vode (ulja, antifriza), dolazi do radijatora koji na taj način zagrevaju kuću. Osnovna razlika između centralnog i etažnog jeste veličina prostora koji greju; etažno jedan stan ili zgradu, a centralno čitava naselja. Najčešće se koriste kotlovi za etažno grejanje, koji se razlikuju prema gorivu koje koriste na čvrsto i/ili tečno gorivo, struju i gas. Kotao može, osim za grejanje, da služi za zagrevanje vode u domaćinstvu. Centralno grejanje je veoma slično etažnom. No, svako grejanje poseduje svoje prednosti i mane. Centralno grejanje ravnomerno zagreva sve prostorije u objektu. Međutim, temperatura može da varira u zavisnosti na kom ste spratu, kao i u kom delu grada se nalazite (tj. koliko ste udaljeni od toplane). Takođe, ne treba zaboraviti da toplana noću isključuje grejanje. Kod etažnog grejanja može se desiti da je prostorija u kojoj se loži mnogo toplija u odnosu na ostatak objekta. Dok centralno plaćate tokom cele godine, etažno zahteva ulaganje samo tokom sezone. S obzirom da sami određujete koliko ćete i koje prostorije grejati, uvek možete grejati manje prostorija ili ne grejati uopšte ukoliko ste odsutni.
Back to Top