Farbare Beograd

Registruj se
Prijavi se
Farbare Beograd
- SVE FARBARE U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- BOJE, LAKOVI, PREMAZI, LEPKOVI, MOLERSKO FARBARSKI ALATI - ČETKE, VALjCI, ŠPAHLE!
- UPOREDITE FARBARE - POGLEDAJTE NjIHOVE PREZENTACIJE, CENE i PONUDU!
farbara-kolaz-farbare

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 570b 011 4065142
cena: od 80 do 5.400 din.
FARBARE BEOGRAD, FARBARA KOLAŽ Samostalna trgovinska radnja KOLAŽ bavi se prometom: - BOJA - LAKOVA - Drugih materijala potrebnih u građevinarstvu
farbara-bojadex-farbare
FARBARE BEOGRAD, FARBARA BOJADEX.
Bojadex je firma koja je osnovana 1998 godine.
Bavi se prodajom boja,lakova, lepkova, fasada, izolacionog materijala, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradevinarstvu.
boja-doo-farbare

Boja doo

Beograd, Čukarička padina, Lazarevački drum 1 011 3540764 |
011 3559150 |
cena: od 165 do 5.366 din
FARBARE - BOJA DOO Boja doo se bavi prometom boja, lakova, fasada, izolacija i molerskog alata i opreme.
U ponudi imamo preko 5000 proizvoda renomiranih proizvođača.
Porudžbine dostavljamo preko naše distributivne mreže.
vumix-color-farbare-farbare

Vumix Color farbare

Beograd, Altina, Vojni put 569 011 2610747 |
064 1524239 |
FARBARE VUMIX COLOR Veliki izbor boja i lakova i ostalog molerskog materijala u Vumix Farbarama
farbara-bimax-boje-i-lakovi
FARBARE BEOGRAD, FARBARA BIMAX Firma BIMAX posluje od Septembra 2001.godine na teritoriji Beograda.
Trudimo se da boje i lakovi, kao i propratni materijal, budu što boljeg kvaliteta.
stog-farbara-farbare

Stog Farbara

Novi Beograd, Nehruova 51 011 3187613 |
011 3178845 |
FARBARE BEOGRAD STOG FARBARA Posedujemo Mix mašine tri renomirana prizvođača materijala za završne radove u građevinarstvu: Tikkurila-Zorka, JUB i ER-Lac. Na njima je moguće dobiti gotovo neograničen broj nijansi materijala u različitim kvalitetima i cenama, od najjeftinijih do najkavlitetnijih na tržištu.
farbara-hemoluks-farbare

Farbara Hemoluks

Beograd, Rakovica, Pilota Mihajla Petrovića 53g 063 297633 |
011 2341480 |
FARBARE FARABARA HEMOLUKS Farbara Hemoluks postoji od 1999.godine.
Naša osnovna delatnost je trgovina na veliko i malo bojama, lakovima, termo i hidro izolacijama, molerskim alatima, akrilnim fasadama, lepkovima, profi alatima...Radimo sa renomiranim proizvođačima: Helios, Vitex, Zvezda, Zorka, Henkel, Tim Izolirka, JUB, Isomat, Er-lak, Prvi maj, Duga...Posedujemo mix mašine od proizvođača Helios, Vitex, Zorka, JUB na kojima miksujemo boje i akrilne fasade u preko 60.000 nijansi.
Takođe, isporučujemo komplet fasade Henkel (Cereterm), JUB (Jubizol), Helios i Bekament.
ocean-color-boje-i-lakovi
FARBARE BEOGRAD, OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
farbara-trigos-farbare
FARBARE - FARBARA TRIGOS Firma Trigos je mlada ali veoma perspektivna firma koja se bavi prodajom suvo montažnih materijala kao i ostalih materijala koji se koriste u završnim građevinskim radovima.
abg-tim-boje-farbare

ABG Tim boje

Beograd, Vračar, Maksima Gorkog 15 011 3440673 |
063 385041 |
PRODAJA NA VELIKO BOJA I LAKOVA, EKSLUZIVNI UVOZNIK i DISTRIBUTER GRUPACIJE MO TIP-DUPLI GORUP - NESPOLI GROUP, QUIXX, XERAPOL, DUPLI COLOR, DUPLI COLOR ALKYTON, COLORMATIC, PRESTO
farbara-barbara-farbare

Farbara Barbara

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 12 011 3542856
cena: od 240 do 5.160 din
BOJE I LAKOVI FARBARA BARBARA Farbara Barbara nudi Vam veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta kada se odlučite za sređivanje Vaše kuće ili poslovnog prostora.
Naša osnova delatnost je prodaja farbarskog i građevinskog materijala. Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni marerijal - Alat - Šrafovska roba - Lajsne
deko-star-boje-i-lakovi

Farbara Dekostar

Beograd, Palilula, Cvijićeva 33 011 2761420
cena: od 100 do 6.000din
FARBARE BEOGRAD, DEKO STAR Farbara Deko Star Vam nudi boje i lakove sledećih proizvođača: dulux, tikkurila, kraft, maxima, zorkacolor, hamerrite, helios, matrix, sadolin i mnoge druge.
farbara-dekor-d-farbare
FARBARE FARBARA DEKOR D Farbara Dekor-D je osnovana 2015.godine u Beogradu na opštini Novi Beograd.
Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na uspešnu saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije.Bavimo se prodajom: - Boja i lakova - Fasadnog materijala - Građevinskih lepkova - Izolacionog materijala - Zidnih tapeta - Alata - Šrafovske robe - Lajsni - Baštenske opreme
etna-farbara-boje-i-lakovi
FARBARE BEOGRAD, ETNA FARBARA ETNA farbara je osnovana 1996.godine kao porodična firma i od samog starta svojim kupcima nudi vrhunske proizvode inostranih i domaćih proizvođača.
U našem asortimanu ćete naći DULUX boje i lakove, HAMMERITE boje za metal, SADOLIN premaze i boje za drvo, boje i lakove domaćih proizvođača, građevinske lepkove, kao i razne alate i pribore za bojenje i krečenje.
farbara-san-b-farbare

Farbara San B

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 103 062 757068
FARBARE FARBARA SAN B Farbara San B nalazi se na Žarkovu u ulici Ratka Mitrovića 103 i nudi veliki izbor boja, lakova i drugog građevinskog materijala.
Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.
beogranit-farbara-boje-i-lakovi
FARBARE BEOGRAD, BEOGRANIT Nalazimo se na teritoriji opštine Surčin, u ulici Vojvođanskoj 375.Beogranit je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane proizvode za sve molerske i fasaderske radove.Kod nas možete pronaći: - Boje i lakove - Fasadni materijal
vagal-boje-i-lakovi

Vagal

Beograd, Voždovac, Crnotravska bb 011 2660543
FARBARE BEOGRAD, VAGAL Vagal je moderna i perspektivna firma koja se stalno siri i napreduje.Bavimo se prodajom boja,lakova,materijala za vodovod i kanalizaciju,elektro materijala,izolacionog materijala,srafova,alata i drugih proizvoda za zavrsne radove u gradjevinarstvu.Mozemo se pohvaliti da u nasem prodajnom asortimanu imamo preko 5.000 artikala,stranih i domacih proizvodjaca.Takodje imamo i miks masinu koja svakom moleru omogucava da brzo i lako dodje do zeljene nijanse.
boje-i-lakovi-happy-house-farbare

Boje i lakovi Happy House I

Beograd, Žarkovo, Belo Vrelo 38 011 6514777
FARBARE BOJE I LAKOVI HAPPY HOUSE Sa nama možete da izmenite prostor u kojem živite ili radite i da uz naše savete ulepšate enterijer i eksterijer.
Miksujemo i boje po vašoj želji u više od 3000 nijansi za vaš enterijer ili eksterijer.Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Alati - Šrafovska roba - Baštenska oprema
farbara-global-color-boje-i-lakovi

Farbara Global Color

Beograd, Zemun, Prvomajska 10j 011 3164762
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA GLOBAL COLOR Farbara Global Color se nalazi na teritoriji opštine Zemun,na adresi Prvomajska 10j.
Bavimo se prodajom boja,lakova, lepkova, fasadnog materijala, izolacionog materijala, lajsni, molersko-farbarskog alata koji se koristi kod završnih radova u gradjevinarstvu.
kum-1-boje-i-lakovi-farbare

Kum 1 boje i lakovi

Beograd, Železnik, Lole Ribara 34 064 1514614 |
011 2573231 |
cena: Cenovnik
BOJE I LAKOVI BEOGRAD KUM 1 BOJE I LAKOVI U našoj radnji možete pronaći najkvalitetnije boje i lakove renomiranih proizvođača.
ostrog-gradjevinski-materijali-farbare
FARBARE OSTROG Boje i lakovi svih najtraženijih proizvodjača.
gsm-nesic-company-farbare

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581 |
011 2527871 |
cena: Cenovnik
FARBARE GMS NEŠIĆ COMPANY U našem asortimanu možete naći sve za molersko - farbarske radove.
farbara-partizan-uc-farbare
FARBARE PARTIZAN UC Boje za spoljašnje i unutrašnje zidove stvaraju vizualni utisak našeg doma.
Pored tih estetskih osobina, boje za zidove moraju pružiti i fukcionalnost i trajnost.
Bilo da se radi o renoviranju, modernizaciji ili novogradnji, svuda je najvažnija zaštita od vlage.
Prodajna paleta boja za zidove u našoj firmi sastoji se od mineralnih pa sve do silikonskih, silikatnih boja, disperzivnih premaza sa pripadajućim grundom, odnosno podlogom.
Boje za spoljne zidove možemo podeliti u tri grupe gde svaka po svojim karakteristikama može zadovoljiti specifične zahteve.
dem-kolor-farbare

DEM Kolor

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 44 011 3474785 |
063 7745366 |
FARBARE FARBARA DEM KOLOR Dem Color nalazi se u Vojislava ilića 44, na Vračaru, na teritoriji Beograda.
Sa svojim radom započeli smo pre više od mnogo godina.Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućila nam je da za Vas u svakom trenutku imamo velik izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta.Po Vašoj želji vršimo miksovanje boja za uređenje enterijera i eksterijera, u više od 3000 nijansi.
hemiprodukt-boje-i-lakovi-farbare
FARBARE - HEMIPRODUKT Osnovni cilj firme “Hemiprodukt” je da pruži tržištu kvalitetne hemijske proizvode uz maksimalnu fleksibilnost i efikasnost u pogledu zadovoljavanja specijalnih zahteva.
farbara-darkom-boje-i-lakovi

Farbara Darkom

Beograd, Ledine, Surčinska 9e 011 2260930 |
065 2226522 |
FARBARE BEOGRAD, FARBARA DARKOM Nalazimo se na teritoriji opštine Novi Beograd u ulici Surčinskoj 9e. Farabara Darkom je pravo mesto ako su vam potrebni kvalitetni i postojani proizvodi za sve molerske i fasaderske radove.U našem asortimanu možete pronaći: - Boje i lakove - Fasadni materijal - Alat i pribor - Šrafovsku robu - Elektromaterijal
farbara-dipon-boje-i-lakovi

Farbara Dipon

Beograd, Medaković, Milana Toplice 12a 011 2890076 |
063 8110650 |
FARBARE BEOGRAD, FARBARA DIPON U našoj farbari možete naći boje i lakove vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
gradiste-komerc-farbare

Gradište Komerc

Veliko Gradište, Požarevački put bb 062 268964
FARBARE - GRADIŠTE KOMERC U našem sortimanu možete naći sve iz oblasti građevinskog materijala, termo i hidro izolacionog materijala, sve vrste krovnih pokrivača, metalni program, programa suve gradnje, boja, lakova i kućnog i profesionalnog alata.
farbara-astern-farbare

Farbara Astern

Beograd, Sremčica, Beogradska 210a 064 4441134
cena: od 30din do 4.480din
FARBARE FARBARA ASTERN Zadovoljstvo nam je da možemo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta koji su namenjeni kako profesionalnim majstorima, tako i onima koji uživaju da samostalno uređuju svoj dom.
U ponudi farbare Astern možete pronaći sledeće proizvode: - Boje i lakovi - Auto program - Fasadni materijal i lepkove - Izolacije - Alate
pejic-farbara-boje-i-lakovi

Pejić Farbara

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 520a 011 3471931
FARBARE BEOGRAD, PEJIĆ FARBARA Preduzeće Perić se bavi veleprodajom boja, lakova i alata.
gradjevinski-materijali-i-oprema-dzavic-farbare

Građevinski materijali i oprema Džavić

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Kralja Aleksandra 561 011 7466426 |
069 8211401 |
FARBARE DŽAVIĆ Veliki izbor boja i premaza kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu.
farbara-i-gradjevinski-materijali-ivas-farbare

Farbara i gradjevinski materijali Ivas

Beograd, Borča, Ovčanski put 63 011 2980234 |
064 1235819 |
FARBARE FARBARA i GRAĐEVINSKI MATERIJALI IVAS Farbara Ivas nalazi se na Ovčanskom putu 63.
Uspešno saradjujemo sa renomiranim proizvodjačim boja i lakova ali i građevinskog materijala, tako da vam nudimo široku paletu proizvoda visokog kvaliteta.
Zato što nam je zadovoljstvo klijenata na prvom mestu, u našem prodajnom asortimanu nalaze se materijali vodećih domaćih i svetskih proizvođača: Ceresit, Tikkurila, Rigips, Knauf, Austrotherm, Masterplast, Zorka, Jub, Maxima, Silex, TIM Izolirka, FIM Kanjiža, Isomat, Sika, Bekament, Lafarge i mnogi drugi.
farbara-zorbo-j-farbare

Farbara Zorbo J

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75 011 2502931 |
011 2395800 |
cena: Cenovnik
FARBARE BOJE I LAKOVI ZORBO J Farbara Zorbo J nalazi se na Žarkovu i svojom snabdevenošću ulazi u jednu od najboljih i najsnabdevenijih farbara u Beogradu.
Posetite nas i uverite se u naše povoljne cene.
farbara-color-fenix-boje-i-lakovi

Farbara Color Fenix

Novi Beograd, Dr Ivana Ribara 91 011 2166565
FARBARE NOVI BEOGRAD, FARBARA COLOR FENIX Color Fenix Vam nudi boje i lakove po veoma povoljnim cenama.
farbara-butterfly-farbare

Farbara Butterfly

Beograd, Mirijevo, Mirijevski venac 6a 011 3435797
BOJE I LAKOVI FARBARA BUTTERFLY Našu farbaru prati dugogodišnja tradicija, što vam osigurava profesionalnost i vrhunsku uslugu.
Dođite i uverite se u naš širok asortiman.
farbara-vesic-farbare

Farbara Vesić

Beograd, Karaburma, Slanački put 2 011 2757644 |
011 2716797 |
cena: Cenovnik
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA VESIĆ Farbara Vesić uspešno posluje od 2000.godine.
Prodavnica je otvorena kao mala porodična radnja spremna da izađe svakom kupcu u susret sa najboljim cenama, odličnim kvalitetom i mnogim drugim pogodnostima.
Raspolažemo sa preko 3.000 artikala renomiranih domaćih i stranih proizvođača koji se primenjuju u građevinarstvu.
Kod nas možete kupiti sve što Vam je neophodno za Vaš enterijer i eksterijer.
Sa zdravom i stabilnom politikom, uspeli smo da unapredimo naše kapacitete i znanje i da se proširimo na tri maloprodajna objekta, sa tendencijom otvaranja novih. Otvorenost za svaku sugestiju, savet, komentar i želju kupaca dovelo nas je do toga da se konstantno razvijamo, širimo i unapređujemo u svakom smislu.
penhem-boje-i-lakovi-farbare

Penhem boje i lakovi

Beograd, Vračar, Južni bulevar 23 011 2430796 |
063 211648 |
FARBARA PERHEM BOJE I LAKOVI Penhem doo je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge osnovano u Beogradu 2004.godine.U našim maloprodajama možete naći veliki izbor materijala za unutrašnje i spoljašnje građevinsko-zanatske radove.Vršimo dostavu robe na traženu adresu, dajemo mogućnost odloženog plaćanja na čekove.
farbara-mit-farbare

Farbara Mit

Beograd, Sremčica, Beogradska 6a 011 2522732 |
063 8041211 |
FARBARE FARBARA MIT Farbara i gvožđara Mit se nalazi u ulici Beogradska 6a u Sremčici.
Nudimo vam široku paletu proizvoda koji Vam olakšavaju obavljanje različitih poslova i najviši vid učinka pri radu, ali i artikala za opremanje Vašeg doma. Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Građevinski materijal i lepkovi - Fasadni materijal - Izolacioni materijal - Elektromaterijal - Rasveta - Sanitarije - Alati i šrafovska roba - Peći i šporeti - Podne obloge - Cevi i profili - Vodovodni i kanalizacioni materijal - Baštenska opema
dualis-farbara-farbare

Dualis farbara

Beograd, Zemun, Cara Dušana 95 011 3730702 |
061 1431414 |
FARBARE DUALIS FARBARA Farbara Dualis“ nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Cara Dušana 95, u Beogradu.
Sa željom da Vam omogućimo da na jednom mestu pronađete kvalitetne boje i lakove, elektromaterijal, kao i opremu za vodovod i kanalizaciju, našu farbaru opremili smo najkvalitetnijim proizvodima poznatih svetskih i domaćih proizvođača.
farbara-red-farbare

Farbara Red

Beograd, Karaburma, Višnjička 96b 011 2779380 |
064 2367330 |
FARBRARE BEOGRAD FARBARA RED Nudimo Vam širok asortiman boja i lakova domaćih i stranih renomiranih proizvođača.
dsd-commerce-boje-i-lakovi

DSD Commerce

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 469 011 2861491 |
011 2861492 |
FARBARE BEOGRAD, DSD COMMERCE Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge sa sedištem u ulici Bulevar kralja Aleksandra 469 u Beogradu. Osnovano 1993 godine, osnivač i direktor Dragan Radosavljevic. Bavimo se trgovinom boja i lakova za specijalne namene koje se koriste u infrastrukturi, elektroprivredi, mašinskoj industriji, industriji prerade nafte kao i gradjevinskoj industriji.
tri-o-boje-i-lakovi

Tri O

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 344a 011 8244030
cena: Cenovnik
BOJE i LAKOVI, TRI O ARANDJELOVAC.
Preduzeće Tri O d.o.o u svojoj ponudi ima boje, lakove i farbe.
Kod nas mozete naci od boja, lakova i farbi: Uljne razređivače, Skid boje, Firnis, Nitro razređivače, Antiros, Emajl lak, Sadolin, Anti korozivne boje, Uljane boje, Lak za čamce, Emajl lak, Vosak, Vatrostal.
w-fluks-tim-boje-i-lakovi

W Fluks Tim

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 333 011 2864049 |
011 2864050 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD W FLUKS TIM Osnovna delatnost preduzeća W fluks tim d.o.o.
je trgovina na veliko i malo - oprema za vodovod i kanalizaciju,boje i lakovi, sanitarna oprema, oprema za grejanje i elektromaterijal.Mi smo Vaš siguran i pouzdan partner koji Vam nudi širok asortiman, cene za svačiji džep, atestnu dokumentaciju, isporuku na kućnu adresu.Profesionalnost i ljubaznost su razlozi zbog kojih treba da odaberete baš W fluks tim!
Preduzeće W fluks tim d.o.o.
osnovano je 1998.
godine u Beogradu kao preduzeće u privatnoj svojini.
menina-ruma-boje-i-lakovi

Menina Ruma

Ruma, Industrijska 86 063 568968
BOJE I LAKOVI BEOGRAD MENINA RUMA Menina d.o.o.
Ruma se bavi distribucijom i prodajom boja i lakova proizvodnog programa IRIDIA Gorizia iz Italije.
velog-farbare

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
FARBARE VELOG U našem objektu imamo u ponudi sve što vam je potrebno za molersko-farbarske radove, počevši od pribora, preko izuzetnog izbora boja, lakova i hemije koje prate ove poslove.
Sve što vam može biti potrebno za unutrašnje i spoljašnje farbanje, bez obzira koju tehniku, materijal ili brend preferirate možete pronaći kod nas.
as-team-boje-i-lakovi-boje-i-lakovi

As Team boje i lakovi

Novi Beograd, Jurija Gargarina 227/45 060 7028705
BOJE I LAKOVI BEOGRAD AS TEAM BOJE I LAKOVI AS TEAM je porodična firma osnovana 1993.godine.
Inicijalno fokusirana na farbarski asortiman, AS TEAM danas nudi preko 3000 artikala.
Četiri osnovna segmenta ponude obuhvataju boje i prateći program, mix sisteme, lepkove i prateći program, kao i alate, lajsne i program za kuću.
andjela-boje-farbara-farbare

Andjela Boje Farbara

Beograd, Žarkovo, Repiška 9 011 2395525 |
063 276152 |
BOJE I LAKOVI ANĐELA BOJE FARBARA U farbari Anđela boje možete pronaće sve žto vam je potrebno za molersko - farbarske radove, artikli vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama. Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni materijal - Alati - Lajsne
farbara-centroboja-plus-boje-i-lakovi

Farbara Centroboja Plus

Beograd, Banovo brdo, Turgenjevljeva 7 011 3574470 |
065 8210474 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA CETROBOJA PLUS Farbara "Centroboja Plus" konstantnim proširenjem svoje ponude, želi da Vam izađe u susret kada se odlučite za farbanje, premazivanje, lakiranje ili zaštitu od rđe metalnih površina.
Inovacija na našem tržištu 3 u 1 boja za metal, koja se bez šmirglanja direktno nanosi na rđu, sačuvaće Vaše metalne delove od propadanja i vratiti im stari sjaj.
Naša farbara je tu da Vam po najpovoljnijim cenama ponudi boje, lakove i sprejeve poznatih marki
farbara-color-mania-boje-i-lakovi

Farbara Color Mania

Beograd, Banovo brdo, Kirovljeva 35 011 3549746
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA COLOR MANIA Farbara Color Mania je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane proizvode za sve molerske i fasaderske radove.
Na dve lokacije u gradu, Banovo brdo i Voždovac, očekuje Vas široka paleta proizvoda.Takođe, radimo i kompjutersko miksovanje boja, po Vašoj želji.
Uspešna saradnja sa velikim brojem firmi koje se bave proizvodnjom boja i lakova, omogućava da našim klijentima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta za sređivanje Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora.
Korektnim odnosom, pristupačnim cenama i ljubaznom uslugom, trudimo se da Vam u svakom trenutku izađemo u susret.
farbara-zona-n-i-s-boje-i-lakovi

Farbara Zona N I S

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3282737 |
060 3001597 |
FARBARE BEOGRADFARBARA ZONA N I S Ako želite da osvežite Vaš enterijer ili eksterijer, farbara ZONA N I S prava adresa za Vas.
Sa željom da našim klijentima ponudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda, u našoj ponudi nalaze se materijali priznatih proizvođača.Nalazimo se na čak tri lokacije u gradu.
Vršimo kompjutersko miksovanje boja do 10 000 nijansi (Vitex, Maxima).
farbara-maestral-color-boje-i-lakovi

Farbara Maestral Color

Novi Beograd, Omladinskih brigada 44 064 1255432
BOJE I LAKOVI FARBARA MAESTRAL COLOR Nalazimo se u Omladinskih brigada 44, na teritoriji opštine Novi Beograd.Bilo da su Vam potrebne boje, lakovi, lepkovi, glet mase, molerski alat, šrafovska roba, elektromaterijal i drugi proizvodi za uređenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora, farbara Maestral Color je tu za Vas.
farbara-tramizo-kolor-boje-i-lakovi

Farbara Tramizo Kolor

Beograd, Ledine, Surčinska 87 062 1202707
PREMAZI ZA DRVO BEOGRAD FARBARA TRAMIZO KOLOR U našoj farbari možete naći boje i lakove vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
farbara-kole-boje-i-lakovi

Farbara Kole

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 233d 011 3962396
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA KOLE Farbara Kole uspešno posluje više od 15 godina i nudi široku paletu boja i lakova.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu naših proizvoda, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata i istakli se visoko iznad konkrencije.
inter-color-boje-i-lakovi-farbare

Inter Color boje i lakovi

Novi Beograd, Vojvođanska 140 011 6282010 |
063 7462680 |
FARBARE INTER COLOR BOJE I LAKOVI Boje i lakovi Inter Color nalazie se u Vojvodjanskoj 140 na Novom Beogradu.Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu.
Iz ponude izdvajamo: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Elektromaterijal - Materijal za vodovod - Alati - Šrafovska roba
farbara-dejan-boje-i-lakovi

Farbara Dejan

Beograd, Braće Jerković, Meštrovićeva 28b 011 3982207 |
063 1672669 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA DEJAN U svom asortimanu imamo najkvalitetnije boje i lakove na tržištu.U našoj farbari mošete nači širok asortiman proizvoda za kompletno uredjenje vašeg doma.
Tu smo da vam damo potrebne savete i predloge za rešenje vaših problema.
Nastojimo da uvek imamo u ponudi neke proizvode koji su na akciji.
vebox-boje-i-lakovi-farbare

Vebox boje i lakovi

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 33/A 011 3185926
FARBARE VEBOX BOJE I LAKOVI Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Građevinski lepkovi - Fasadni i izolacioni materijal - Alati - Šrafovska roba - Elektro materijal - Vododovni materijal - Sanitarije - Bojleri
farbara-kolor-farbare

Farbara Kolor

Beograd, Savski venac, Kraljevića Marka 7 011 3282611
FARBARE BEOGRAD FARBARA KOLOR Ukoliko se profesionalno ili za svoje lične potrebe bavite molerajem ili zidarskim poslovima, na pravom ste mestu. Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Alat - Lajsne - Merdevine
farbara-elta-boje-i-lakovi

Farbara Elta

Beograd, Batajnica, Aerodromska 1 060 4224216
PREMAZI ZA METAL BEOGRAD FARBARA ELTA Nudimo Vam širok asortiman boja i lakova.
farbara-europa-3m-farbare

Farbara Europa 3M

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 29 011 3318171
PREMAZI ZA METAL BEOGRAD FARBARA EUROPA 3M Naša ideja je da u maloprodaji kupcima ponudimo kompletan asortiman robe koja je potrebna jednom domaćinstvu, tako da je prosečnom kupcu, šta god radio u ili oko kuće potreban dolazak u samo jednu prodavnicu, gde dobija sve.
farbara-vin-tim-farbare

Farbara Vin Tim

Beograd, Borča, Save Mrkalja 13 060 6252315
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA VIN TIM Nudimo Vam kvalitetne i povoljne boje i lakove.
farbara-terca-ton-farbare

Farbara Terca Ton

Beograd, Mirijevo, Mirijevski bulevar 41c 011 2994835 |
064 2625451 |
cena: od 50din do 890din
PREMAZI ZA METAL BEOGRAD FARBARA TERCA TON U našoj farbari možete pronaći boje i lakove vrhunskog kvaliteta.
farbara-goks-farbare
PREMAZI ZA DRVO BEOGRAD FARBARA GOKS Goks farabara u Borči.
Boje i lakovi za zidove, krečenje, fasadne, za drvo, za metal.
Izolacija za fasade stiropor, stirodur, molerski alati, pribor
boja-temper-farbare

Boja Temper

Beograd, Mirijevo, Matice Srpske 43c 011 3426594 |
011 3436023 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD BOJA TEMPER Nudimo Vam širok asortiman boje i lakova renomiranih domaćih i svetskih proizvođača.
gvozdjara-uradimo-sami-farbare

Gvožđara Uradimo sami

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 31u 011 3563684 |
060 7378803 |
FARBARE GVOŽĐARA URADIMO SAMI Firma "Uradimo sami" nalazi se u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava broj 31.
Započevši sa svojim radom 2003.godine, kao uvoznik i distributer široke palete proizvoda, posle decenije predanog rada ostvarili smo značajan uspeh u svom poslu, istakavši se kvalitetom i povoljnim cenama proizvoda. Iz naše ponude za Vas izdvajamo: - Ručni i električni alat - Šrafovsku robu - Brave - Cilindre - Katance - Tiplove, burgije - Rezne i brusne ploče - Farbe i sprejeve - Molerski i zidarski program - Elektro materijal - Eksere
farbara-color-shock-boje-i-lakovi

Farbara Color Shock

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 361 011 2863743 |
063 7373884 |
FARBARE BEOGRAD COLOR SHOCK Farbara Color SHOCK je lokalna farbara na najprometnijoj zvezdarskoj raskrsnici, koja već godinama pomera granice kvaliteta usluge, odabira i odnosa prema kupcima.
Među prvima smo uveli automatsko miksovanje boja poželji kupca, prvi internet site smo pokrenuli daleke 1997.godine, a prvi on line shop 2009.
farbara-irganox-farbare

Farbara Irganox

Beograd, Kaluđerica, Ratka Pavlovica 8a 011 3411571 |
063 216470 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA IRGANOX Nudimo Vam najkvalitetnije boje i lakove na tržištu.
l-&-m-extra-color-farbare

L & M extra color

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 8a 011 6886775 |
063 8540215 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD L & M EXTRA COLOR Nudimo Vam povoljne i kvalitetne boje i lakove.
metalelektro-farbare

Metalelektro

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 447 011 2861693 |
011 2861694 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD METALELEKTRO Boje su te koje prvo primetite kada uđete u neku prostoriju.
Imaju važnu ulogu pri kreiranju ambijenta, i osnovnog ustiska, boje mogu vizuelno povećati ili smanjiti prostor i maskirati nedostatke.
U izboru boja morate voditi računa o celokupnom prostoru.
U osnovi boje se dele na tople i hladne .
U tople boje spadaju crvena, naradžasta i žuta, dok u hladne spadaju plava, zelena i ljubičasta.
Bela boja se koristi u savremenim enterijerima i eksterijerima, poput sive i crne idelana je za sve kombinacije.
Međutim, najkorišćeniji pigmen u bojenju kako eksterijera, tako i fasada je oker.
Zlatna, srebrna, bakarna boja se preporučuje za klubove i restorane, što će prostor učiniti autentičnim.
Veoma je važno pronaći pravu boju, kada govorimo o uređenju eksterijera i enterijera.
U radnji Metalelektro možete pronaći sve vrste boja.
Bilo da su na bazi vode ili na bazi rastvarača.
U ponudi imamo boje za eneterijere, fasadne boje, lakove, i dr Predstavljamo vam samo deo asortimana iz naše ponude, te ukoliko vam je potrebno nešto što nismo prikazali molimo kontaktirajte nas.
abo-balkan-farbare

ABO Balkan

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Revolucije 43g 064 6579850
BOJE I LAKOVI BEOGRAD ABO BALKAN Nudimo Vam kvalitetne i povoljne boje i lakove.
farbara-star-colour-boje-i-lakovi

Farbara StarColor

Beograd, Kumodraž, Majska 29 011 3946194
PREMAZI ZA DRVO BEOGRAD FARBARA STAR COLOR Naša farbara ima širok asortiman kvalitetnih boja i lakova po veoma povoljnim cenama.
lisa-comerc-farbare

Lisa Comerc

Beograd, Labudovo Brdo, XI krajiske divizije 62 011 2322856 |
062 1131773 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD LISA COMERC Naši dobavljači su najbolji proizvođači boja, lakova, premaza, fasada, lepila,kitova, alata, rastvarača,...
Zastupamo domaće i strane proizvodjače.
farbara-grujo-min-boje-i-lakovi

Farbara Grujo MIN

Beograd, Leštane, Smederevski put 2ž 011 7872323 |
060 1319083 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA GRUJO MIN U prodaji imamo najkvalitetnije boje i lakove na tržištu.
jelic-company-farbare

Jelić Company

Beograd, Leštane, Pešić Trifuna 17 011 8030809
BOJE I LAKOVI BEOGRAD JELIĆ COMPANY Nudimo Vam širok asortiman boja i lakova renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.
farbara-gvozdjara-lazic-boje-i-lakovi

Farbara Gvožđara Lazić

Beograd, Miljakovac, Miljakovačke staze 49 011 7589731 |
063 231277 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD FARBARA GVOŽĐARA LAZIĆ U ponudi imamo najkvalitetnije boje i lakove renomiranih svetskih proizvođača.
dem-company-boje-i-lakovi-farbare

DEM Company boje i lakovi

Beograd, Karaburma, Mirijevski bulevar 31 011 2784860
PREMAZI ZA METAL BEOGRAD DEM COMPANY BOJE I LAKOVI Nudimo Vam najkvalitetnije boje i lakove na tržištu.
art-color-centar-tikkurila-boje-i-lakovi

Art Color Centar

Novi Beograd, Omladinskih Brigada 7dj 062 204144 |
011 3121681 |
BOJE I LAKOVI BEOGRAD ART COLOR CENTAR Boje su bliže originalu što je tehnički više moguće.
Uzorci boja iz ton karte su napravljene koristeći boje i kolorante.
Garantujemo preciznost boja samo za Tikkurila boje.
Uslovi osvetljenja, glatkoća površine boje i njen sjaj utiču na percepciju boja.
Napravite izbor boja pod sličnim uslovima osvetljenja gde će se koristiti boje.
dihem-boje-i-lakovi-boje-i-lakovi

Dihem boje i lakovi

Novi Beograd, Antifašističke borbe 37 011 3130653 |
011 2140792 |
PREMAZI ZA METAL BEOGRAD DIHEM BOJE I LAKOVI Nudimo Vam boje i lakove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.
proma-boje-i-lakovi-boje-i-lakovi

Proma boje i lakovi

Beograd, Palilula, Ruzveltova 42 011 2455282
BOJE I LAKOVI BEOGRAD PROMA BOJE I LAKOVI PROMA je prodavnica boja i lakova koja se nalazi u centru grada.
Nudimo vam širok asortiman proizvoda za farbanje.
Izaberite najkvalitetnije i najasvremenije boje za unutrašnje i spoljašnje prostore, lakove i boje za drvo i metal, kombinacije boja i bogat spektar nijansi, čime ćete oplemeniti prostor u kome živite i radite.
merkur-boje-i-lakovi-boje-i-lakovi

Merkur boje i lakovi

Beograd, Voždovac, Tomazeova 31 011 3447520
PREMAZI ZA DRVO BEOGRAD MERKUR BOJE I LAKOVI Merkur Vam nudi boje i lakove visokog kvaliteta, i to veoma povoljno.
Proverite zašto smo lideri na tržištu.
mimi-n-komerc-farbare

Mimi N Komerc

Beograd, Resnik, Slavka Miljkovića 1 069 3418536
BOJE I LAKOVI BEOGRAD MIMI N KOMERC Bavimo se proizvodnjom praškastih materijala, lepkova za stiropor, stirodur, ytong, keramiku - bavalit fasadni malter.
Demit fasade, miksovanje raznih vrsta boja.
U ponudi imamo antibakterijske i ekološke boje, lepkove za parket, lakove za parket, građevinski materijal, šrafove i tiplove.
Boje i lakovi su zaštita a ujedno i dekoracija drvenih, metalnih, zidnih i fasadnih površina. Kada udjete u farbaru u potrazi za bojom ili lakom koja vam je potrebna, posebnu pažnju treba obratiti i obavezno naglasiti prodavcu kakvu površinu ćete premazivati tom bojom. Svaka površina zahteva svoju boju ili lak, to jest boja, farba za drvo i farba za zid ili neki drugi materujal nisu iste. Ni po kvalitetu ni po hemijskom sastavu. Lakovi u prahu zbog svojih izuzetnih karakteristika predstavljaju veoma kvalitetnu alternativu konvencionalnim premazima. Obzirom na odsustvo organskih rastvarača zadovoljavaju i najstrože zahteve o zaštiti životne sredine. Lakovi i boje visoko su kompleksna hemijska jedinjenja, zato ih uvek treba koristiti uz oprez i prema uputstvu proizvodjača. Raznolikost ponude u farbarama, kad su u pitanju boje i lakovi teško možemo sagledati odjednom. Savremene lakove i boje moguće je doduše koristiti na različitim mestima, no ipak nije nam kod kupovine dovoljno samo znati koju boju ili nijansu želimo kako bismo postigli željeni sjaj. Objasnite prodavcu u farbari šta Vam konkretno treba i on će za Vas izabrati odgovarajuće boje, lakove i premaze.
Back to Top