Filteri za vozila Beograd

Registruj se
Prijavi se
Filteri za vozila Beograd
Filteri za vozila Beograd, filteri za automobile cenovnik, prodaja filtera vozila u Beogradu, ovde su sve vrste filtera za automobile, skutere, motocikle, kamione i druga vozila i ako Vas zanima filter za ulje cena, filter za vazduh cena ili bilo koja druga vrsta filtera saznajte ovde gde ih možete nabaviti i po kojim cenama.
Spisak prodavnica u Beogradu koje nude filtere za vozila upotpunjen je mnogim drugim korisnim informacijama.
Važno je da za Vaš automobil ili neko drugo vozilo prilikom redovne zamene filtera, kupite filtere koji su odgovarajući za Vaš tip vozila, ali i da su filteri proverenog kvalitete.
Zato filtere za vozilo nemojte kupovati bilo gde u Beogradu.
Mi znamo koje su proverene i najbolje prodavnice koje nude filtere za vozila i predstavljamo Vam ih ovde!
opel-gomikom-filteri-za-vozila

Gomikom Opel

Beograd, Cerak, Partizanske vode 8 011 2500101
cena: Cenovnik
FILTERI ZA VOZILA BEOGRAD OPEL GOMIKOM U ponudi se nalazi više od 7.000 artikala: - Motorna grupa - Potrošni materijal - Limarija - Hladnjaci - Svetlosna grupa - Auspusi - Elektrika - Delovi trapa - Felne
auto-line-filteri-za-vozila

Auto Line

Beograd, Palilula, Višnjička 34 011 3619595
FILTERI ZA VOZILA BEOGRAD AUTO LINE Vrste filtera: -Filteri ulja -Filteri kabine -Filteri vazduha -Filteri goriva
lugi-san-system-filteri-za-vozila

Lugi San System

Beograd, Kotež, Zrenjaninski put 91e 011 3318116
cena: Cenovnik
FILTERI ZA VOZILA LUGI SAN SYSTEM Originalni filteri za Vaš automobil.
auto-delovi-lvs-filteri-za-vozila
FILTERI ZA VOZILA BEOGRAD AUTO DELOVI LVS LVS Auto delovi LVS je specijalizovana firma za distribuciju rezervnih delova i ulja za automobile svih proizvođača.
Na lageru imamo bogat asortimanski spektar proizvoda od preko 80000 rezervnih delova.
Filteri kao što im samo ime kaže služe za filtriranje pojedinih elemenata. Postoji više vrsta filtera koji pročišćavaju određenu materiju. U ulju, gorivu ili vazduhu se mogu naći razne vrste prljavština, stranih tela i supstanci koje je potrebno na neki način odbaciti da bi materija koju koristimo u neke svrhe obavila svoj zadatak na najbolji mogući način. Filteri se mogu podeliti u nekoliko grupa, u zavisnosti od materije koju pročišćavaju. Filteri ulja koriste se za pročišćavanje ulja. Kvalitet rada motora zavisi i od kvaliteta i čistoće ulja koje podmazuje njegove delove. Kako bi ulje obavilo funkciju na besprekoran način ono mora biti čisto, odnosno ne sme u sebi imati nedozvoljene elemente. Pored ove filter za ulje ima i neke druge funkcije kao što su hlađenje, zaštita od korozije, pranje i zaptivanje. Filteri goriva održavaju čistoću goriva na visokom nivou, tj. uklanjaju nečistoće koje se nalaze u gorivu pre upotrebe kako bi gorivo koje se ubrizgava ili ide u karburator bilo što kvalitetnijeg sastava. Filteri vazduha fizički odvajaju čvrste materije iz vazduha. Oni na sebi zadržavaju nepoželjne čestice i na taj način poboljšavaju rad motora. Vazduh sadrži određen procenat prašine, a motoru je vazduh potreban kako bi normalno funkcionisao, filter ima zadatak da taj vazduh očisti od prašine i ostalih nepotrebnih tela i obezbedi motoru pogodan vazduh. Filter kabine ili polena je filter koji pročišćava vazduh koji se preko ventilacije uvlači u kabinu vozila. Ovaj filter je od izuzetnog značaja iz razloga što sve nepotrebne i štetne materije koje on ne zadrži na sebi mi kao putnici u kabini udišemo i unosimo u svoj organizam.
Back to Top