Fotokopir aparati Zemun

Registruj se
Prijavi se
Fotokopir aparati Zemun
rival-copy-fotokopir-aparati

Rival Copy

Beograd, Zemun, Majora Zorana Radosavljevića 216-218 011 8480150 |
065 8480150 |
cena: Cenovnik
FOTOKOPIR APARATI BEOGRAD RIVAL COPY Osnovna delatnost našeg preduzeća je prodaja i održavanje Canon biro opreme: fotokopir aparata, MF uređaja, laserskih štampača i faks aparata.
Kod nas možete dobiti pravi savet u vezi kupovine, kako biste se odlučili za najekonomičnije i najproduktivnije rešenje za Vaše poslovanje.
Pored navedenog, nudimo širok spektar usluga iz oblasti štampe, fotokopiranja kao i naknadne dorade štampanog materijala.
antika-1-fotokopir-aparati

Antika

Beograd, Zemun, Auto-put za Zagreb 41J 011 2185111 |
011 2185222 |
cena: Cenovnik
FOTOKOPIR APARATI BEOGRAD ANTIKA Firma ANTIKA DOO osnovana je 2001.godine i njena osnovna delatnost bila je pružanje usluga fotokopiranja.
Vremenom firma se razvila u kompaniju koja sa svoja dva predstavništva u Beogradu i Novom Sadu predstavlja jednog od lidera na tržištu Srbije u prodaji biroopreme i kancelarijskog materijala.
Naša osnovna vizija je da u budućnosti postanemo vodeća kompanija kako po poslovnom uspehu, tako i po znanju i načinu poslovanja.Naša strategija obuhvata pružanje vrhunskih usluga i maksimalnu efikasnost u oblasti poslovanja i osvajanju novih tržišta. Proizvodi koje mi distribuiramo su visokog kvaliteta, a naše poslovanje je usmereno ka ispunjenju ciljeva i zahteva naših potrošača.U oktobru 2008.godine postali smo i ovlašćeni uvoznici i distributeri tonera marke ELFOTEC i tonera marke INTEGRAL, najkompatibilnijeg tonera na svetskom tržištu.U okviru naše kompanije posluje i servisna služba koja se u svakom trenutku brine da Vaš uređaj neometano funkcioniše.Svojim iskustvom i ponudom zadovoljićemo visoke standarde, a saveti naših kolega učiniće Vaše poslovanje prepoznatljivim.
Back to Top