Frizerska škola Beograd

Registruj se
Prijavi se
Frizerska škola Beograd
KURS ZA ZANIMANJE FRIZER. Obuka za frizera predstavlja stručno osposobljavanje za efikasno, stručno i kreativno obavljanje poslova u okviru frizerskog zanimanja i pripremanje za dalje obrazovanje i usavršavanje u struci. Početni program obuhvata osnovne frizerske procedure, tehnike oblikovanja kose i šišanja kroz forme frizura od klasičnih do modernih linija i dr. Obuka traje 3 meseca sa ukupanim fondom od 106 časova. Predmeti: osnovi struke, tehnologija zanimanja, građa i funkcija kože, praksa.

Aleksandar Team

Beograd, Savski venac, Bulevar despota Stefana 34 011 3225632
Nakon više od 20. godina postojanja, Aleksandar team se svojom stručnošću i specifičnim pristupom frizerskoj profesiji izdvojio kao najprepoznatljiviji domaći brend na poljima frizure i mode. Uklapajući profesionalni pristup sa potrebama i zahtevima tržišta za kvalitetnom uslugom i konsaltingom, uvek postavlja nove standarde, a modu i trendove zapada unosi na velika vrata Beograda.

ID Hair Academy

Beograd, Savski venac, Kneza Miloša 23 011 3066333 |
011 3620708 |
FRIZERSKA ŠKOLA U BEOGRADU. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u oblasti frizerskog zanata ustanovili smo da je ključ uspeha pre svega adekvatna edukacija. Kontinuirano usavršavanje i pohađanje stručnih seminara pomaže nam da uvek budemo u toku sa svim novinama i pruža nam mogućnost da uvek odgovorimo na sve zahteve naših učenika i klijenata. Nastava se odvija u studiu u centru Beograda sa profesionalnom i vrhunski kvalitetnom opremom. Jednosemestralna obuka u trajanju od šest meseci, četiri dana u nedelji (utorak – petak) od 09-14 časova. Nastava je organizovana u malim grupama po mentorskom principu. Mentori – predavači su frizeri sa bogatim internacionalnim iskustvom. Istovremeno sa teorijskom obukom polaznici praktično primenjuju stečena znanja. Polaznicima je obezbedjeno sve što je potrebno za uspešno savladavanje programa. Kratak pregled razvoja i rada frizerske struke i sagledavanja njenog mesta nekada i danas u svakodnevnom životu, a sve zato: DA BI ZNALI GDE IDETE MORATE DA ZNATE ODAKLE STE DOŠLI! HEMIJA, BIOLOGIJA I FIZIOLOGIJA DLAKE. ANATOMIJA LICA I GLAVE. PSIHOLOGIJA PRISTUPA MUŠTERIJI, TIPU LIČNOSTI. SERVIS: Svaki frizer ima svoj način rada i primenjuje one metode koje je naučio od svog mentora. U ID HAIR ACADEMY polaznici će imati prilike da se upoznaju sa svim svetski poznatim metodama servisiranja u frizerskim salonima, od primene papilotni do najsavremenijih tehnika. ORGANIZACIJA POSLA U FRIZERSKOM SALONU. SAVETODAVNA ULOGA FRIZERA – STILISTE. PREPOZNAVANJE TEŠKOĆA I BOLESTI ORGANIZMA ČIJI SU SIMPTOMI VIDLJIVI NA KOSI.

Frizerska Akademija Šobota

Beograd, Čukarica, Đorđa Ognjanovića 37 011 2397755
Frizerska Akademija Šobota traje devet meseci i pruža kompletno znanje potrebno za postanak profesionalnog frizera. Pored dodatne edukacije kroz razne vrste seminara koji se organizuju u toku školovanja Akademija pruža mogućnost za usavršavanje kroz praksu u Šobota salonima i učešće na njihovim projektima, saradnji sa medijima i modnim agencijama.
FRIZERSKA ŠKOLA BEOGRAD HAZZ HAIR BY ZVONKO MAJSTORSKI TRENING predstavlja jedinstveni sistem učenja i usavršavanja frizerskog znanja i veština kroz savladavanje i kontrolisanje svih frizerskih standarda na najvišem – premijum nivou. Koncept MAJSTORSKI TRENING nudi različiti izbor programa i treninga, kako za radnike početnike, tako i za iskusne frizere koji zele da se usavrše u određenim oblastima frizerke struke. Prednost našeg programa jeste da NE PRIMAMO veliki broj polaznika, te ste sa vašim edukatorom “1 na 1” non - stop na treningu.

Frizerski salon Panjković

Beograd, Vračar, Njegoševa 43 063 608093
FRIZERSKA ŠKOLA BEOGRAD PANJKOVIĆ Panjkovic Akademija je počela sa radom 1997. godine i do sada je iškolovala preko 65 generacija učenika. Mi smo prva privatna frizerska škola. Iza nas je preko 19 godina rada i preko 2.500 svršenih frizera. Naši nastavnici i predavači, školovani u svetskim trening centrima, sposobni su da Vam u potpunosti i na pravi način prenesu sve veštine i znanja. Ako ste se odlučili za upis na kurs za frizera i frizersku akademiju Panjković, napravili ste odličan odabir, jer su mogućnosti beskrajne.

Rajka Style Hair Academy

Beograd, Vračar, Smiljanićeva 4 063 660706 |
065 2417818 |
FRIZERSKA ŠKOLA BEOGRAD RAJKA STYLE HAIR ACADEMY Usavršavanja po programu iz svetskih modnih kataloga, Pariz, London. Kroz obuku Vas vodi vlasnik salona Rajka Radokić sa stručnim timom iza čega stoji Pariska petogodišnja škola friziranja, dugogodišnji takmičarski i seminarski rad kao i međunarodni član žirija.
Frizer je profesija u kojoj nikada nije dovoljno edukacije i nadogradnja znanja je potrebna tokom celog radnog veka, ukoliko želite da budete među najboljima u poslu kojim se bavite. Gotovo da se podrazumeva da je neophodno pratiti ne samo nove trendove u šišanju, već i biti u toku sa svim novitetima u metodama rada, što znači da odlični frizeri često posećuju različite seminare, te unapređujući svoje veštine maksimalno utiču i na napredak svog poslovanja. Svako ko želi da bude frizer mora da završi ne samo školu, već i najkvalitetniju praksu, u okviru koje stiče znanja i veštine koje su mu potrebne da bi započeo profesionalnu karijeru u kojoj će uvek moći da se osloni na sebe i svoja znanja, uz uslov da stalno prihvata i primenjuje nove module u oblasti nege kose, što sve zajedno ima za cilj da postane najbolji u ovom poslu, te da sve mušterije budu i više nego zadovoljne pruženom uslugom. U današnje vreme mnogi ljudi izrazito vode računa o svom izgledu i posećuju frizera nekad i dva puta nedeljno. Da biste imali svoje stalne mušterije, koje izlaze nasmejane i zadovoljne iz vašeg salona, poželjno je da završite neku od frizerskih škola koje nude kvalitetnu obuku i praksu a ne samo kurs.
Back to Top