Frizerski salon Gagi

Registruj se
Prijavi se
Frizerski salon Gagi
LOKACIJE

Frizerski saloni

FRIZERSKI SALONI BEOGRAD FRIZERSKI SALON GAGI Od samog početka uspeli smo da se izdvojimo kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojim klijentima.
Uvek dobro raspoloženje salona Gagi trudi se da svoju kreativnost, iskustvo i veštine stavi u službu Vaše kose, kako bi ona što bolje izgledala na obostrano zadovoljstvo.
Salon je opremljen najnovijom kozmetikom poznatih svetskih brendova poput: Bedhead, Barex, Aeto Botanica i Matrix koji nesumnjivo postižu visoke rezultate u nezi kože glave i kose.

Muški frizer

MUŠKI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON GAGI Muške frizure radimo po zadnjim svetskim modnim trendovima, pažljivo se vodi briga o odabiru frizure zavisno od oblika glave i za vas su tu iskusni stručnjaci koji će Vam uz pomoć adekvatnih saveta pomoći da pronađete pravu frizuru za sebe.
Znajući da su u modnim trendovima kod muške populacije izuzetno popularne srednja i duga brada, pružamo i uslugu trimovanja i sređivanja brade po vašoj želji ili našom preporukom zavisno od oblika lica i odabrane frizure.

Dečiji frizer

DEČIJI FRIZER BEOGRAD FRIZERSKI SALON GAGI Pored frizerskih usluga za odrasle, nudimo i profesionalno šišanje i stilizovanje frizura za dečake i devojčice.
Uz opuštenu atmosferu u salonu trudimo se da Vašim mališanima ulepšamo frizure, a i da im u isto vreme bude zanimljivo i uzbudljivo.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Vračar Hadži Melentijeva 7
    +381 11 2446733; +381 60 6184477;
Back to Top