Gradjevinska plastika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinska plastika Beograd
Građevinska plastika Beograd, cene građevinske plastike u Beogradu, plastične kanalizacione i vodovodne cevi cene i sve ostali elementi građevinske plastike u ponudi su ovih beogradskih firmi.
Cene građevinske plastike u Beogradu mogu varirati, saznajte ih sve ovde i uporedite sve cene proizvoda iz kategorije građevinska plastika.
Plastične vodovodne cevi cene, plastične kanalizacione cevi cene, sigurno Vas sve ovo interesuje ukoliko gradite kuću ili neki drugi objekat.
Naročito ukoliko ste investitor ili građevinski preduzimač, kvalitetna građeviska plastika je jedan od elemenata koje treba da obezbedite kako bi građeviski projekat bio uspešno realizovan.
Beogradske firme koje proizvode i prodaju građevinsku plastiku predstavljene su na ovoj strani.
Pogledajte profile ovih kompanija, prezentacije sa fotografijama i svim informacijama, referencama i kompletnom ponudom građevinske plastike.
Ukoliko su Vam potrebni neki specifični elementi građevinske plastike kontaktirajte ove kompanije i saznajte da li su u mogućnosti da proizvedu ono što Vam je potrebno.
Pošto je reč o ozbiljnim firmama koje se proizvodnjom plastike bave uspešno dugi niz godina, sigurni smo da ćete među njima naći pravog i pouzdanog partnera i ostvariti uspešnu poslovnu saradnju.
mirkovic-plast-gradjevinska-plastika
GRAĐEVINSKA PLASTIKA BEOGRAD MIRKOVIĆ PLAST Od samog početka osnivanja, firma se bavi preradom plastike u smislu brizganja i ekstruzije i to u glavnom tehničkih komada, a manjim delom za robu široke potrošnje!
Firma je trenutno u finalnom delu priprema za početak nabacivanja dijamanata na metal galvanizacijom.
Dijamantiranje će se vršiti po namenama na sve vrste metala od stirije do vidije!
Pored svega navedenog, bavimo se i obradom metala i proizvodnjom alata u glavnom za sopstvene potrebe vezano za alate za brizganje i ekstruziju, ali i za treća lica.
ms-milas-plast-gradjevinska-plastika

MS Milaš plast

Nova Pazova, Kralja Petra I Karađorđevića 67 022 322312
cena: Cenovnik
GRADJEVINSKA PLASTIKA BEOGRAD MS MILAŠ PLAST MS MILAŠ PLAST iz Nove Pazove osnovano je 1978.godine i od tada u kontinuitetu razvija svoj proizvodni program, svake godine usvajajući nove proizvode opšte i posebne namene. Proizvodni program sastoji se iz proizvodnje vodovodnog i elektro materijala, širokog spektra proizvoda od plastike i baštenskih garnitura. U proizvodnom ciklusu upotrebljavaju se uvozni i domaći repromaterijali tipa: ABS, PVC, polipropilen, polistilen. Takođe koristimo i uvozne mašine tipa: Arburg, Batenfeld.
Poslovna orijentacija firme je da u narednom periodu proširi svoje proizvodne kapacitete i pokrene izradu nekih novih proizvoda uz visok i prepoznatljiv nivo kvaliteta.
Naši proizvodi se izvoze i na teritoriju EU što govori o visokom i evropskom kvalitetu proizvoda. O visokom kvalitetu govore i naši poslovni odnosi o čemu mogu i da posvedoče poslovni partneri iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Mađarske.
junior-plastika-gradjevinska-plastika
GRAĐEVINSKA PLASTIKA.
PROIZVODNJA GRAĐEVINSKE PLASTIKE.
Kompanija JUNIOR osnovana je 1981 godine.
Delatnost naše kompanije je proizvodnja proizvoda od plastike.
Proizvodimo polugotove i gotove proizvode od plastike, a posedujemo znanje i proizvodne kapacitete da odgovorimo i na specifične zahteve klijenata.
SVE ŠTO ZAMISLITE OD PLASTIKE, MI MOŽEMO DA PROIZVEDEMO!
Građevinska plastika predstavlja skup svih elemenata od plastike koji se koriste u građevinarstvu. Plastične cevi za vodovod i kanalizaciju i ostali elementi i proizvodi od plastike koji se koriste prilikom gradnje objekata raznih namena, predstavljaju građevinsku plastiku. U građevinskoj plastici koriste se elementi koji često imaju standardne gabarite, i njihova proizvodnja može biti serijska. Standardne proporcije se koriste radi lakšeg uklapanja i u cilju ekonomičnosti jer se na taj način proizvedena količina elemenata građevinske plastike lakše plasira i prodaje i viškovi proizvoda se lako prodaju drugom kupcu. Građevinska plastika mora biti napravljena od kvalitetnih plastičnih masa određenih karakteristika kako bi njen vek trajanja bio što duži. Korišćenje plastike u građevinarstvu je danas standard i mnogi elementi koji su ranije bili od drugih materijala, kao što su cevi na primer, danas u standardno od plastike određene tvrdoće i debljine. Građevinska plastika je postala standard ne samo zbog ekonomičnosti, odnosno njene jeftine proizvodnje, nego i zbog drugoh karakteristika. Plastika je trajna, ona ne korodira kao što je slučaj sa gvožđem, jaka i izdržljiva ukoliko je izlivena u obliku elemenata koji su dovoljno debeli. Plastika je otporna i na nepooljne vremenske uslove i promene temperature kojima su, u zavisnosti od geografske širine, manje ili više izloženi svi građevinski objekti, Zbog svih ovih prednosti građevinska plastika je postala standard u moderno vreme. Preciznost izrade elemenata građevinske plastike voma je važna, jer se greške u građevinarstvu ne tolerišu. Takođe veoma je vežna i kontrola kvaliteta i poštovanje standarda kod proizvodnje građevinske plastike jer na taj način škart roba ne sme doći do kupca i eventualno poremetiti tok gradnje nekog objekta.
Back to Top