Gradjevinske firme Beograd

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinske firme Beograd
gradiste-komerc-gradjevinske-firme

Gradište Komerc

Veliko Gradište, Požarevački put bb 062 268964
GRAĐEVINSKE FIRME - GRADIŠTE KOMERC Bavimo se veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala i gradimo apartmane, vile i porodične kuće.
stovariste-jakovljevic-gradjevinske-firme-483692
GRAĐEVINSKE FIRME - STOVARIŠTE JAKOVLJEVIĆ Sve od građevinskog materijala, građevinske usluge.
gp-sistem-ortogradnja-gradjevinske-firme
GRADJEVINSKE FIRME - VISOKOGRADNJA - GP SISTEM ORTOGRADNJA Objekti se odlikuju kvalitetnom gradnjom, a stambene jedinice funkcionalnošću i visokim kvalitetom završnih zanatskih radova i dobrom zvučnom i toplotnom izolacijom.
Naš dugogodišnji pravni savetnik je advokatska kancelarija Code International.
exing-inzenjering-gradjevinske-firme

Exing inženjering

Novi Beograd, Jurija Gagarina 32a 011 2284200
GRAĐEVINSKA FIRMA.
Exing inženjering je kroz svoje dugogodišnje iskustvo stekao referencu koja ga kvalifikuje za ozbiljnog partnera u realizaciji objekata svih namena.
Sposobnost građevinskog inženjeringa je istaknuta kod izgradnje stambenih i poslovnih komleksa, industrijskih objekata i postrojenja i objekata visokog nivoa opremanja u kojima dolazi do izražaja opredeljenje za vrhunskim kvalitetom i savladavanjem modernih tehnoloških i estetskih zahteva.
Do sada smo realizovali preko 100 različitih projekata od kojih izdvajamo : Univerzitetsko naselje u Beogradu, tržni centri Delta City u Beogradu i Podgorici, rekonstrukcija centra Kamelija u Kotoru, hotel Kragujevac u Kragujevcu.
decoform-gradjevinske-firme

Decoform

Beograd, Palilula, Dalmatinska 79 011 2084774
GRAĐEVINSKA FIRMA.
Osnovna delatnost sektora visokogradnje je izgradnja objekata koji čine stambeno-poslovni, industrijski, komercijalni i sportski objekti, izvođenje radova na rekonstrukcijama i adaptacijama objekata.
Decoform je pre svega siguran partner, sa profesionalnim odnosom prema poslu i stručnim kadrovskim potencijalom koji neprestano jača.
SAMOSTALNO IZVODIMO SLEDEĆE RADOVE: ZEMLJANI RADOVI, GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI, NADOGRADNJA, INSTALACIONI RADOVI.
stil-gradnja-inzenjering-gradjevinske-firme

Stil Gradnja Inženjering

Beograd, Borča, Put za Ovču 25 011 2719271
GRAĐEVINSKA FIRMA.
Glavna delatnost Stil Gradnje inženjering je izgradnja kvalitetnih poslovno stambenih objekata, pribavljanje lokacija, kompletno finansiranje, i nadzor.
Stil Gradnja Inženjering d.o.o.
je preduzeće sa dugom tradicijom koje se bavi izgradnjom visokokvalitetnih poslovno-stambenih objekata.
Posvećenost poslu i stručna kadrovska služba uz bogato višegodišnje iskustvo čine našu firmu jedinstvenom.
Iz godine u godinu pratimo trendove na domaćem i svetskom tržištu i trudimo se da ih implementiramo u naše objekte.
Poštujemo sve potrebe i zahteve kupaca i gradimo sa stilom i ljubavlju za njih.
Umeće postavljanja ciljeva i njihovo ostvarenje: Konstantno unapređivanje poslovanja, Nastavljanje tradicije da svi klijenti budu zadovoljni, Posebno obraćanje pažnje na svaki detalj od temelja do krova, Implementiranje evropskih i svetskih trendova u naše objekte.
ingrap-omni-gradjevinske-firme

Ingrap-Omni

Beograd, Zvezdara, Držićeva 15 011 2410755
GRAĐEVINSKA FIRMA.
Kompanija Ingrap-Omni osnovana je 1993 godine u Valjevu.
Danas je to moderna organizacija sa sedištem u Beogradu.
U svom proizvodnom programu ima zaokruženu celinu u oblasti niskogradnje i visokogradnje.
Bavi se proizvodnjom betona, betonske galanterije, separisanih agregata, proizvodnjom i ugradnjom asfalta, eksploatacijom i preradom kamena, preradom armature, pružanjem usluga prevoza, održavanjem vozila i mašina za spostvene potrebe.
Zapošljava 205 radnika i ima široku kooperantsku mrežu.
Proizvode iz svog proizvodnog asortimana ugrađuje u objekte širom Srbije, a radove izvodi sopstvenom građevinskom mehanizacijom.
U svojoj dugogodišnjoj praksi kompanija je izgradila mnogo porodičnih kuća, stambenih objekata, proizvodnih hala, verskih objekata, škola, zdravstvenih ustanova, mostova, nekoliko desetina km pruga, održavala i izgradila mnogo km nekategorisanih, lokalnih, regionalnih i magistralnih puteva, ulica, kanalizacionih i vodovodnih mreža na području Srbije.

Beli Bor

Beograd, Zvezdara, Dojranska 2 011 2436625
GRADJEVINSKE FIRME - BELI BOR Izvođenje visoko kvalitetnih građevinskih radova.
GRAĐEVINSKE FIRME - GRADITELJ Izgradnja kuća i stanova.
Od prapočetaka do danas, ljudski rod ne prestaje da gradi, a naši moderni domovi i građevine savremenog sveta su i dalje naša skloništa, naše privatne oaze, prostori slobode i zadovoljstva. Svesni smo da od kada postoje ljudi, postoji i njihova potreba prvo za traženjem, a onda i izgradnjom skloništa. Tradicija graditeljstva stara je skoro koliko i ljudski rod. Građevinarstvo je široka inženjerska disciplina planiranja, projektovanja, konstruisanja, održavanja i upravljanja, koja podrazumjeva niskogradnju i visokogradnju, izgradnju saobraćajnih objekata i drugih arhitektonskih civilnih infrastruktura. Niskogradnja obuhvata saobraćajnice (puteve, mostove, pruge itd.). Arhitektura (visokogradnja) se bavi gradnjom zgrada svih vrsta (kuće, stambene, poslovne, administrativne itd. zgrade). Obuhvataju se novogradnja, popravke, dogradnja i adaptacija, postavljanje montažnih zgrada ili objekata na gradilištu, kao i građevine privremenog karaktera.
Back to Top