Gradjevinski lepkovi

Registruj se
Prijavi se
Gradjevinski lepkovi
ocean-color-gradjevinski-lepkovi
GRADJEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
farbara-kolaz-gradjevinski-lepkovi

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 351 011 2864116
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - FARBARA KOLAŽ - Sadolini - Lakovi za brodski pod i čamce - Lakovi za parket - Lepkovi za parket (dvokomponentni i klasični)
farbara-dekor-d-gradjevinski-lepkovi

Farbara Dekor D

Beograd, Ledine, Surčinska 209 066 9435549
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA DEKOR D Farbara Dekor-D je osnovana 2015.godine u Beogradu na opštini Novi Beograd.
Posedujemo ogromno iskustvo u poslu i ponosni smo na uspešnu saradnju sa mnogim zadovoljnim klijentima na teritoriji Novog Beograda ali i cele Srbije. Bavimo se prodajom: - Boja i lakova - Fasadnog materijala - Građevinskih lepkova - Izolacionog materijala - Zidnih tapeta - Alata - Šrafovske robe - Lajsni - Baštenske opreme
partizan-uc-gradjevinski-materijal-gradjevinski-lepkovi
GRADJEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove,lepkovi,kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
etna-farbara-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD ETNA FARBARA ETNA farbara je osnovana 1996.godine kao porodična firma i od samog starta svojim kupcima nudi vrhunske proizvode inostranih i domaćih proizvođača.
U našem asortimanu ćete naći DULUX boje i lakove, HAMMERITE boje za metal, SADOLIN premaze i boje za drvo, boje i lakove domaćih proizvođača, građevinske lepkove, kao i razne alate i pribore za bojenje i krečenje.
farbara-bojadex-gradjevinski-lepkovi
GRA]EVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA BOJADEX Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od građevinskih lepkova po veoma povoljnim cenama.
ostrog-gradjevinski-materijali-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI OSTROG U ponudi imamo lepkove za razne namene u građevinarstvu kao i široki spektar proizvođača.
Sika, Weber, Ceresit, Bekament, Rofix, Isomat, Ilgrad, Styrokol...
stog-farbara-gradjevinski-lepkovi

Stog Farbara

Novi Beograd, Nehruova 51 011 3187613
GRADJEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD STOG FARBARA Kao prodavnica materiajal za završne radove u građevinarstvu postojimo od 2001.godine. Za to vreme smo uspeli da steknemo i zadržimo poverenje velikog broja kupaca, pre svega povoljnom cenom, kvalitetnom uslugom i velikim asortimanom svih materijala za uređenje Vašeg stambenog ili poslovnog prostora.
Bavimo se prodajom lakova i boja, kao i prodajom građevinskog lepka.
farbara-barbara-gradjevinski-lepkovi

Farbara Barbara

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 12 069 651905
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA BARBARA Farbara Barbara nudi Vam veliki izbor proizvoda vrhunskog kvaliteta kada se odlučite za sređivanje Vaše kuće ili poslovnog prostora.
Naša osnova delatnost je prodaja farbarskog i građevinskog materijala.
Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Izolacioni marerijal - Alat - Šrafovska roba - Lajsne
gsm-nesic-company-gradjevinski-lepkovi

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI GSM NEŠIĆ COMPANY - Mase za gletovanje i fugovanje - Lepak za striropor - Lepak za pločice - Lepak za drvo - Dekorativne tehnike - Malter - Silikoni - Pur pene
farbara-hemoluks-gradjevinski-lepkovi

Farbara Hemoluks

Beograd, Rakovica, Pilota Mihajla Petrovića 53g 063 297633
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA HEMOLUKS - Lepak za striropor - Lepak za pločice - Glet masa - Lepak za drvo - Univerzalni lepkovi - Fug masa - Silikoni - Pur pena - Aditivi za beton i malter
vumix-color-farbare-gradjevinski-lepkovi

Vumix Color farbare

Beograd, Altina, Vojni put 569 011 2610747
GRAĐEVINSKI LEPKOVI VUMIX COLOR Građevinski lepkovi renomiranih svetskih i domaćih proizvođača.
boja-doo-gradjevinski-lepkovi

Boja doo

Beograd, Čukarička padina, Lazarevački drum 1 011 3540764
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - BOJA DOO - Glet masa - Gips ploče - Cementi lepkovi - Fug masa - Silikoni - Pur pena
koral-salon-kupatila-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - KORAL Termo i hidroizolacioni lepkovi.
gradiste-komerc-gradjevinski-lepkovi

Gradište Komerc

Veliko Gradište, Požarevački put bb 012 7661140
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - GRADIŠTE KOMERC U našem sortimanu možete naći sve iz oblasti građevinskog materijala, termo i hidro izolacionog materijala, sve vrste krovnih pokrivača, metalni program, programa suve gradnje, boja, lakova i kućnog i profesionalnog alata.
boje-i-lakovi-happy-house-gradjevinski-lepkovi

Boje i lakovi Happy House I

Beograd, Žarkovo, Belo Vrelo 38 011 6514777
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BOJE I LAKOVI HAPPY HOUSE - Cementi lepkovi - Silikoni - Pene - Fug mase - Lepak za drvo - Univerzalni lepkovi
kum-1-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Kum 1 boje i lakovi

Beograd, Železnik, Lole Ribara 34 064 1514614
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI KUM 1 BOJE I LAKOVI Kako bismo našim mušterijama izašli u susret i olakšali im posao koji rade, potrudili smo se da im ponudimo i građevinske lekove renomiranih proizvođača.
dem-kolor-gradjevinski-lepkovi

DEM Kolor

Beograd, Vračar, Vojislava Ilića 44 011 3474785
GRAĐEVINSKI LEPKOVI DEM KOLOR - Izolacioni materijali - Lepak za stripor - Glet masa - Silikoni - Pur pena - Fug masa - Univerzalni lepkovi - Mrežica
gradjevinski-materijali-i-oprema-dzavic-gradjevinski-lepkovi
GRADJEVINSKI LEPKOVI DŽAVIĆ Gradjevinski lepkovi renomiranih svetskih proizvođača po veoma povoljnim cenama samo na Džavić stovarištima.
dsd-commerce-gradjevinski-lepkovi

DSD Commerce

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 469 011 2861491
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD DSD COMMERCE Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge sa sedištem u ulici Bulevar kralja Aleksandra 469 u Beogradu. Osnovano 1993 godine, osnivač i direktor Dragan Radosavljevic. Bavimo se trgovinom boja i lakova za specijalne namene koje se koriste u infrastrukturi, elektroprivredi, mašinskoj industriji, industriji prerade nafte kao i gradjevinskoj industriji.
beogranit-keramika-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI SALON KERAMIKE BEOGRANIT Beogranit je mlada firma, savremenog načina poslovanja, sa inovativnim proizvodima keramike i kupatilskog nameštaja poznatih italijanskih brendova, inostranih i domaćih proizvođaca.
Iako pod ovim imenom postoji tek dve godine, za nama je duga tradicija i bogato iskustvo u ovoj sferi trgovine.U našim salonima možete naći širok dijapazon keramičkih pločica i granitne keramike, za najrazličitije namene i načine uređenja prostora.Kombinovani dezeni, slogovi i dimenzije keramike, uklopljene su, od strane našeg arhitekte, sa nameštajem u brojnim ambijentima, kako biste mogli najbolje sagledati proizvode i biti sigurni u svoj odabir.
beogranit-farbara-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD BEOGRANIT Nalazimo se na teritoriji opštine Surčin, u ulici Vojvođanskoj 375.Beogranit je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane proizvode za sve molerske i fasaderske radove.Kod nas možete pronaći: - Boje i lakove - Fasadni materijal - Elektromaterijal - Vodovodni materijal - Kanalizacioni materijal - Alate - Šravofsku robu
enmon1-gradjevinski-lepkovi

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 011 2310846
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD ENMON Lepkovi za bazene, dnevne sobe, fasade, kuhinje i kupatila.
U ponudi su fug mase, građevinski lepak, mase za nivelaciju, lepak za keramiku i hidroizolacioni premazi.
U Enmonu kupite vodootporni malter, fleksibilni lepak, hidroizolacioni malter, masu za izravnavanje, fleksibilni lepak, lepak za keramiku, lepak za granitnu keramiku, lepak za siporex i lepak za stiropor.
farbara-i-gradjevinski-materijali-ivas-gradjevinski-lepkovi

Farbara i gradjevinski materijali Ivas

Beograd, Borča, Ovčanski put 63 011 2980234
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA i GRAĐEVINSKI MATERIJALI IVAS - Cement - Lepak za striropor - Lepak za pločice - Lepak za parket - Lepak za drvo - Fug masa - Silikoni - Pur pena
velog-gradjevinski-lepkovi

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI VELOG Ovde možete pronaći sve što Vam je potrebno iz programa osnovnog građevinskog materijala, metalnog programa, rezane građe i stolarije, gipsanog programa – suve građe, boja i lakova, građevinskih lepkova, molerskog i farbarskog alata, elektro materijala i rasvete, keramike i sanitarije, vodovoda i kanalizacije, izolacionog programa, baštenskog programa, mašina, alata i pribora.
Velog prodajni salon nudi širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se, pre svega odnosi na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje.
salon-podova-floor-house-gradjevinski-lepkovi
GRADJEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD SALON PODOVA FLOOR HOUSE Kod nas možete naći lepkove za ivericu i medijapan,specijalne lepkove,silikone.
domis-enterijeri-gradjevinski-lepkovi
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - DOMIS ENTERIJERI Širok asortiman lepkova.
farbara-butterfly-gradjevinski-lepkovi

Farbara Butterfly

Beograd, Mirijevo, Mirijevski venac 6a 011 3435797
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA BUTTERFLY Građevinski lepkovi široke upotrebe.
Bilo da vam treba lepak za parket, fasadu, keramiku, sigurni smo da ćete naći kod nas.
farbara-mit-gradjevinski-lepkovi

Farbara Mit

Beograd, Sremčica, Beogradska 6a 011 2522732
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA MIT - Cement - Lepak za striropor - Lepak za pločice - Lepak za parket - Lepak za drvo - Fug masa - Silikoni - Pur pena
lisa-comerc-gradjevinski-lepkovi

Lisa Comerc

Beograd, Labudovo Brdo, XI krajiske divizije 62 011 2322856
GRAĐEVINSKI LEPKOVI LISA COMERC Našu ponudu građevinskih lepkova čine lepkovi proizvođača Cesresit i Isomat.
Svetskih lidera u svojoj branši.
boja-temper-gradjevinski-lepkovi

Boja Temper

Beograd, Mirijevo, Matice Srpske 43c 011 3426594
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BOJA TEMPER Građevinski lepkovi renomiranih svetskih proizvođača.
Ukoliko vam treba fasadni lepak ili lepak za pločice ili pak za parket, u našoj ponudi ćete naći ono što vam je potrebno.
farbara-red-gradjevinski-lepkovi

Farbara Red

Beograd, Karaburma, Višnjička 96b 011 2779380
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA RED Lepkovi za vaše građevinske radove spolja i iznutra renomiranih svetskih proizvođača.
andjela-boje-farbara-gradjevinski-lepkovi

Andjela Boje Farbara

Beograd, Žarkovo, Repiška 9 011 2395525
GRAĐEVINSKI LEPKOVI ANĐELA BOJE FARBARA Iz našeg bogatog asortimana izdvajamo građevinske lepkove.
Kod nas je najbolji odnos cene i kvaliteta.
penhem-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Penhem boje i lakovi

Beograd, Vračar, Južni bulevar 23 011 2430796
GRAĐEVINSKI LEPKOVI PENHEM BOJE I LAKOVI Kod nas možete pronaći građevinske lepkove po povoljnim cenama.
farbara-zorbo-j-gradjevinski-lepkovi

Farbara Zorbo J

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 75 011 2502931
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI ZORBO J U našoj ponudi su i građevinski lepkovi vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača.
dualis-farbara-gradjevinski-lepkovi

Dualis farbara

Beograd, Zemun, Cara Dušana 95 011 3730702
GRAĐEVINSKI LEPKOVI DUALIS FARBARA DUALIS FARBARA Farbara Dualis“ nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Cara Dušana 95, u Beogradu.
Sa željom da Vam omogućimo da na jednom mestu pronađete kvalitetne boje i lakove, fasadni materijal, alat, elektromaterijal, kao i opremu za vodovod i kanalizaciju, našu farbaru opremili smo najkvalitetnijim proizvodima poznatih svetskih i domaćih proizvođača.
farbara-terca-ton-gradjevinski-lepkovi

Farbara Terca Ton

Beograd, Mirijevo, Mirijevski bulevar 41c 011 2994835
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI TERCA TON Lepkovi za sve građevinske radove renomiranih svetskih proizvođača.
mimaks-gradjevinski-lepkovi

Mimaks

Beograd, Zemun, Prvomajska 116c 011 2109618
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD MIMAKS MIMAKS KUPATILA DOO je preduzeće koje se bavi trgovinom ,vodovodnog i kanalizacionog materijala, građevinskih lepkova, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.Mogućnost prevoza nasim vozilima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
farbara-zona-n-i-s-gradjevinski-lepkovi

Farbara Zona N I S

Beograd, Savski venac, Lomina 5 011 3282737
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA N I S U svom bogatom asortimanu imamo kvalitetne i povoljne građevinske lepkove.
farbara-kole-gradjevinski-lepkovi

Farbara Kole

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 233d 011 3962396
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA KOLE Farbara Kole uspešno posluje više od 15 godina i nudi široku paletu građevinskih lepkova.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kvalitetu naših proizvoda, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata i istakli se visoko iznad konkrencije.
farbara-europa-3m-gradjevinski-lepkovi

Farbara Europa 3M

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 29 011 3318171
GRAĐEVINSKI LEPKOVI EUROPA 3M Veliki građevinski projekti zahtevaju, pre svega, mnogo iskustva i najnoviju generaciju potpuno razvijenih proizvoda.
U preko 100 godina istorije razvoja svojih brendova, Ceresit je dokazao oba.
Upravo zato, ljudi širom sveta oslanjaju se na Ceresit.
Zahvaljujući savremenoj tehnologiji, Ceresit može da ponudi danas širok spektar kvalitetnih proizvoda.
U našoj farbari možete naći Ceresit građevinske lepkove.
as-team-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

As Team boje i lakovi

Novi Beograd, Jurija Gargarina 227/45 060 7028705
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD AS TEAM BOJE I LAKOVE Nudimo Vam građevinske lepkove vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača.
farbara-dejan-gradjevinski-lepkovi

Farbara Dejan

Beograd, Braće Jerković, Meštrovićeva 28b 011 3982207
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA DEJAN Jedna smo od retkih farbara u Beogradu, koja može da se pohvali kompletnim asortimanom MAPEI proizvoda. MAPEI je svetski lider u proizvodnji lepkova, proizvoda za građevinarstvo i hemijskih proizvoda za konstrukcije.
farbara-kolor-gradjevinski-lepkovi

Farbara Kolor

Beograd, Savski venac, Kraljevića Marka 7 011 3282611
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA KOLOR Ukoliko se profesionalno ili za svoje lične potrebe bavite molerajem ili zidarskim poslovima, na pravom ste mestu. Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Alat - Lajsne - Merdevine
inter-color-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Inter Color boje i lakovi

Novi Beograd, Vojvođanska 140 011 6282010
GRAĐEVINSKI LEPKOVI INTER COLOR BOJE I LAKOVI INTER COLOR BOJE I LAKOVI Boje i lakovi Inter Color nalazie se u Vojvodjanskoj 140 na Novom Beogradu.Osnovna delatnost naše firme je trgovina i promet boja i lakova, u našem maloprodajnom objektu.
Iz ponude izdvajamo: - Boje i lakovi - Fasadni materijal - Građevinski lepkovi - Elektromaterijal - Materijal za vodovod - Alati - Šrafovska roba
farbara-vesic-gradjevinski-lepkovi

Farbara Vesić

Beograd, Karaburma, Slanački put 2 011 2757644
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI FARBARA VESIĆ U našim prodavnicama možete kupiti fasade (akrilni malter, stiropor, lepak za stiropor, staklena mrežica, tiplove, razne vrste lajsni), boje i lakove (uljani emajl, nitro emajl, akrilni emajl, nitro lakovi), sadoline, lepkove (za keramiku-pločice, stiropor, parket, drvo), pur pene , razne vrste silikona, razređivače, razne vrste molerskog alata (četke, valjke, teleskope, gletarice, špakle, i dr ) jednom rečju sve za kuću.
cementni-proizvodi-gradjevinski-lepkovi

Cementni proizvodi

Vlasotince, Industrijska zona bb 016 875484
GRAĐEVINSKI LEPAK.
PROIZVODNJA GRAĐEVINSKIH LEPKOVA.
Politerm lepak.
Lepak za keramiku.
w-fluks-tim-gradjevinski-lepkovi

W Fluks Tim

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 333 011 2864049
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD W FLUKS TIM Osnovna delatnost preduzeća W fluks tim d.o.o.
je trgovina na veliko i malo - oprema za vodovod i kanalizaciju, sanitarna oprema, građevinski materijal, oprema za grejanje i elektromaterijal.Mi smo Vaš siguran i pouzdan partner koji Vam nudi širok asortiman, cene za svačiji džep, atestnu dokumentaciju, isporuku na kućnu adresu.Profesionalnost i ljubaznost su razlozi zbog kojih treba da odaberete baš W fluks tim!
Preduzeće W fluks tim d.o.o.
osnovano je 1998.godine u Beogradu kao preduzeće u privatnoj svojini.
merkur-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Merkur boje i lakovi

Beograd, Voždovac, Tomazeova 31 011 3447520
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD MERKUR BOJE I LAKOVI Ukoliko ste rešili da osvežite svoj dom, treba mu krečenje ili je potrebna nova fasada na kući, svratite do Merkura, nalazimo se na dve lokacije u gradu.Veliki izbor građevinskih lepkova.
farbara-tramizo-kolor-gradjevinski-lepkovi

Farbara Tramizo Kolor

Beograd, Ledine, Surčinska 87 062 1202707
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA TRAMIZO KOLOR Nudimo Vam građevinske lepokove vrhunskog kvaliteta.
vebox-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Vebox boje i lakovi

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 33/A 011 3185926
GRAĐEVINSKI LEPKOVI VEBOX BOJE I LAKOVI Naš asortiman obuhvata: - Boje i lakovi - Građevinski lepkovi - Fasadni i izolacioni materijal - Alati - Šrafovska roba - Elektro materijal - Vododovni materijal - Sanitarije - Bojleri
kribone-gradjevinski-lepkovi

Kribone

Čačak, Gospodar Jovanova 2 032 221401
GRAĐEVINSKI LEPKOVI, PROIZVODNjA GRAĐEVINSKIH LEPKOVA.
KRIBONE – MERMOFIX je dvokomponentni vodonepropusni lepak za lepljenje mermernih, kamenih, teraco i keramičkih ploča na beton i ciglu.
Spravlja se od predhodno pripremljene smese na bazi cementa, fino mlevenog kamena vrhunskog kvaliteta i posebno podešene granulometrije, aditiva i celuloznog derivata (komponenta B) koja se hidrira specifičnim sintetičkim polimerom (komponenta A).
Komponente se mešaju u težinskom odnosu (A : B = 1 : 4).
KRIBONE – MERMOFIX se primenjuje za oblaganje (lepljenje) unutrašnjih i spoljašnjih betonskih zidova mermernim pločama, za lepljenje keramičkih ploča na betonske zidove plivačkih bazena i bazena za pitku vodu, za lepljenje kamenih i teraco ploča unutra i spolja, za lepljenje keramike i mermera u kupatilima, za lepljenje keramike u klanicama, mlekarama, pivarama i svim drugim prostorijama gde je prisutna voda ili velika vlaga u vazduhu.
Zbog svoje velike adhezije može se primeniti i za lepljenje nove preko stare keramike, ali za taj slučaj je potrebna posebna priprema podloge.
Građevinski lepak se primenjuje kako u industrijskom tako i u civilnom građevinarstvu.
alpino-stone-gradjevinski-lepkovi

Alpino Stone

Padina, Vuka Karadžića 20 063 7099852
GRAĐEVINSKI LEPKOVI.
Zbog svoje lakoće, prilikom ugradnje dekorativnog kamena ne moraju se koristiti dodatni nosači.
Možete kod nas da kupite građevinske lepkove.
farbara-gvozdjara-lazic-gradjevinski-lepkovi

Farbara Gvožđara Lazić

Beograd, Miljakovac, Miljakovačke staze 49 011 7589731
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA GVOŽĐARA LAZIĆ Nudimo Vam građevinske lepkove renomiranih svetskih i domaćih proizvođača po veoma povoljnim cenama.
proma-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Proma boje i lakovi

Beograd, Palilula, Ruzveltova 42 011 2455282
GRAĐEVISNKI LEPKOVI BEOGRAD PROMA BOJE I LAKOVI Nudimo Vam lepkove za univerzalnu i specijalnu primenu.
silex-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Silex boje i lakovi

Pančevo, Bore Šipoša 4 013 366760
GRAĐEVISNKI LEPKOVI BEOGRAD SILEX BOJE I LAKOVI Imamo sve vrste građevinskih lepkova koji su Vam potrebni.
beover-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Beover boje i lakovi

Beograd, Palilula, Dragoslava Srejovića 1b 011 2762226
GRADJEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD BEOVER BOJE I LAKOVI Imamo veoma bogatu ponudu boja i lakova vrhunskog kvaliteta.
kartex-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Kartex boje i lakovi

Beograd, Rušanj, Ibarski put 4 063 8604056
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD KARTEX BOJE I LAKOVI U ponudi imamo sve vrste lepkova po veoma povoljnim cenama.
alstan-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

Alstan boje i lakovi

Beograd, Sremčica, Beogradska 324 011 2524381
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD ALSTAN BOJE I LAKOVE Nudimo Vam ALFIX lepkove za drvo.
farbara-color-mania-gradjevinski-lepkovi

Farbara Color Mania

Beograd, Banovo brdo, Kirovljeva 35 011 3549746
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA COLOR MANIA Farbara Color Mania je pravo mesto na kome možete pronaći kvalitetne i postojane građevinske lepkove za sve molerske i fasaderske radove.
Na dve lokacije u gradu, Banovo brdo i Voždovac, očekuje Vas široka paleta proizvoda.
lt-kolor-gradjevinski-lepkovi

LT kolor

Beograd, Voždovac, Triše Kaclerovića 27dj 060 0424270
GRAĐEVISNKI LEPKOVI BEOGRAD LT KOLOR Nudimo Vam lepkove za pločice vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
farbara-inter-color-1-gradjevinski-lepkovi

Farbara Inter Color 1

Beograd, Zemun, Prvomajska 95 a 011 2191045
GRAĐEVISNKI LEPKOVI BEOGRAD FARBARA INTER COLOR 1 Sve vrste građevinskih lepkova možete pronaći u našim radnjama.
roma-company-gradjevinski-lepkovi

Roma Company

Beograd, Zemun, Milana Rešetara 11 011 2224061
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD ROMA COMPANY Nudimo Vam sve vrste građevinskih lepkova po veoma povoljnim cenama.

Kolor Gradnja

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 364 011 2401632 |
060 4608303 |
GRAĐEVINSKI LEPKOVI BEOGRAD KOLOR GRADNJA U ponudi imamo lepkove za keramiku vrhunskog kvaliteta.
drvopromet-kula-gradjevinski-lepkovi

Drvopromet Kula

Beograd, Borča, Pančevački put 80a 011 2994950
cena: Cenovnik
GRAĐEVINSKI LEPKOVI DRVOPROMET KULA Prodajemo sve vrste građevinskih lepkova renomiranog proizvođača KLEIBERIT.
global-green-stovariste-gradjevinski-lepkovi

Global Green stovarište

Beograd, Sremčica, Beogradska 231 011 2522143
GRAĐEVINSKI LEPKOVI GLOBAL GREEN Mase za gletovanje i fugovanje - Lepak za striropor - Lepak za pločice - Lepak za drvo - Dekorativne tehnike - Cement - Silikoni - Pur pene
gvozdjara-uradimo-sami-gradjevinski-lepkovi

Gvožđara Uradimo sami

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 31u 011 3563684
GRAĐEVINSKI LEPKOVI GVOŽĐARA URADIMO SAMI U našoj radnji možete pronaći potreban materijal za vaše molerske i zidarske radove.
vanas-gradjevinski-lepkovi

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445
GRAĐEVINSKI LEPKOVI VANAS Lepkovi svih namena za građevinarstvo.
dem-company-boje-i-lakovi-gradjevinski-lepkovi

DEM Company boje i lakovi

Beograd, Karaburma, Mirijevski bulevar 31 011 2784860
GRAĐEVINSKI LEPKOVI DEM COMPANY Našširoki saortiman obuhvata Fug mase, Lepak za drvo, Lepak za keramiku, Lepak za miševe, Lepak za parket, Lepak za stiropor, Lepak za tapete, Univerzalni lepkovi
farbara-lg-gradjevinski-lepkovi

Farbara LG

Požarevac, Bože Dimitrijevića 24 012 510998
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - FARBARA LG Širok asortiman boje i lakova, fasadnog materijala, građevinskih lepkova, auto boja i molerskog pribora i alata.
dekor-centar-doo-gradjevinski-lepkovi

Dekor centar doo

Požarevac, Bože Dimitrijevića 27 063 530953
GRAĐEVINSKI LEPKOVI - DEKOR CENTAR DOO Dekor-centar d.o.o.
kao trgovina na veliko i malo posluje preko 20 godina za boje, fasade, izolacije, lepkove, alate, HTZ opremu, šrafovsku robu, gips-karton ploče, i sve ostalo što podrazumeva savremeno završno građevinarstvo.
Back to Top