Grubi gradjevinski radovi

Registruj se
Prijavi se
Grubi gradjevinski radovi
gradiste-komerc-grubi-gradjevinski-radovi

Gradište Komerc

Veliko Gradište, Požarevački put bb 012 7661140
GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI - GRADIŠTE KOMERC Bavimo se veleprodajom i maloprodajom građevinskog materijala i gradimo apartmane, vile i porodične kuće.
decoform-grubi-gradjevinski-radovi

Decoform

Beograd, Palilula, Dalmatinska 79 011 2084774
GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI.
Pod “Grubim građevinskim radovima” podrazumevaju se: ZEMLJANI RADOVI; IZRADA NOSIVIH DELOVA OBJEKTA: Temelja; Temeljnih jama, zidova, ploča.
ZEMLJANI RADOVI OBUHVATAJU: Pripremu terena za gradnju, Sečenje šiblja, Ravnanje terena, Iskop temelja i odvoz šuta.
Raspolazemo sopstvenom mehanizacijom i opremom istaknutih svetskih proizvođača.
TRANSPORTNA MEHANIZACIJA: KAMIONI KIPERI SA DIZALICOM, KAMION SANDUČAR, DOSTAVNA VOZILA.
dekor-centar-doo-grubi-gradjevinski-radovi

Dekor centar doo

Požarevac, Bože Dimitrijevića 27 063 530953
GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI - DEKOR CENTAR DOO Osnovna vodilja u izvođenju radova nam je sigurnost i dugotrajno zadovoljstvo investitora, koje će biti upotpunjeno izdavanjem pismene garancije kvaliteta za sve izvedene radove do čak 20 godina.
Na ovakve garancije smo spremni jer su uz nas kvalitetni proizvođači koji stoje iza svojih sertifikovanih proizvoda, kao i izvođači i konsultanti dugogodišnjeg iskustva.

Beli Bor

Vrnjačka Banja, Novo selo 036 632220
GRUBI GRAĐEVINSKI RADOVI - BELI BOR Beli Bor izvodi grube građevinske radove.
Grubi gradjevinski radovi obuhvataju pripremu terena za gradnju sečenje šiblja, ravnanje terena, iskop temelja i odvoz šuta. Zemljani radovi nekada su se radili ručno , ali danas je uz savremenu mehanizaciju, mašinski iskop izuzetno brz, lak i efikasno izveden posao tako da je olakšana i sama izgradnja kuće ili stana. Grubi radovi podrazumevaju i ono što nazivamo betonski radovi, to jest armiranje i izlivanje betonske ploče. Zemljani radovi kao i betoniranje jesu grubi radovi u gradjevinarstvu, od čije kvalitetne izrade zavisi stabilnost i sigurnost objekta. Ponekad ljudima koji tek kreću u gradnju ili renovaciju taj postupak izgleda kao nemoguća misija. Pravilnim planiranjem i organizacijom poslova na gradilištu može se uštedeti puno vremena, živaca, a ponekad i novca.
Back to Top